September 6, 2021
  1. Naisten vaatteet – tuhansia hyvin pidettyjä merkkituotteita - Emmy
  2. Outlet Vaatteet
  3. Äitiysvaatteet – tee löytöjä suosikkimerkkien tuotteista - Emmy

Lataa sovellus ja aloita myyminen sekä ostaminen jo tänään. Skannaa QR-koodi puhelimellasi ladataksesi sovelluksen. Takaisinmaksuturva Mikäli tilaamasi tuote ei vastaa sen kuvausta, saat rahasi takaisin. Jokainen kauppa Zadaassa on turvattu 10 000 euroon asti. Lataa sovellus saadaksesi kaikki filtterit käyttöön. Skannaa QR-koodi puhelimellasi ladataksesi sovelluksen.

Naisten vaatteet – tuhansia hyvin pidettyjä merkkituotteita - Emmy

Toimitusehdot Verkkokaupan toimitusehdot (Voimassa 20. 10. 2016 alkaen) Yleistä verkkokaupasta Verkkokaupan tuotteita myy MJP Group Oy (y-tunnus 2643976-7). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tilaaminen Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Paytrail - Maksupalvelu Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Vaihdettaessa tuotteita MJP Group Oy maksaa vaihdon toimitusmaksut molempiin suuntiin puolestasi. Palautus on myöskin asiakkaalle ilmainen, mutta palauttaessasi tuotteita hyvitämme ainoastaan tuotteiden hinnan, eli alkuperäistä toimituskulua ja/tai laskutuskulua ei tällöin palauteta. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Käytä palautusta lähettäessäsi palautuslomakkeesta löytyvää palautustunnusta. Mikäli on etukäteen sovittu omakustanteisesta palautuksesta, sen voi lähettää alla olevaan osoitteeseen. Palautusosoite: MJP Group Oy Sammonkatu 75 33540 TAMPERE Painetuilla, brodeeratuilla tai kustomoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Elintarvikkeilla (ALV 14% -tuotteet) ei myöskään ole palautusoikeutta. Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen taikka postitse: Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Hyväksy evästeet

Outlet Vaatteet

  • Tulevat tapahtumat helsinki
  • Äitiysvaatteet – tee löytöjä suosikkimerkkien tuotteista - Emmy
  • Suomi
  • Oulun linja-autoasema - Oulu

Jos paketti on vioittunut toimituksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio noutopisteeseen. Muuta Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. MJP Group Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Äitiysvaatteet – tee löytöjä suosikkimerkkien tuotteista - Emmy

Ilmainen toimitus yli 49€ Ilmainen palautus Hintatakuu Asiakaspalvelu 0 Populära sökningar: Star Nutrition Proteiinipulveri Aminohapot Treenivaatteet Patukat Kotikuntosali Tarvitsetko apua?

Toimitus parhaimmillaan muutamassa tunnissa. Varmista meiltä aina puhelimitse mahdollisuus pikatoimitukseen. Matkahuollon Kotiinkuljetus – toimitus ovellesi. Kuljetukseen menee pääsääntöisesti 1-2 arkipäivää. Postipaketti – toimitus valitsemaasi Postin toimipisteeseen. Lähetyksen maksimipaino 35kg. Kuljetukseen menee yleensä 1-3 arkipäivä. SmartPOST-paketti – toimitus valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Mikäli paketti on liian suuri pakettiautomaattiin, se toimitetaan automaattia lähimpään postiin. Kuljetukseen menee yleensä 1-3 arkipäivä. Nouto Tampereen toimipisteestä – toimituskuluton vaihtoehto. Nouto Oulun toimipisteestä – toimituskuluton vaihtoehto. Pidämme oikeuden muuttaa valittua toimitustapaa, jos se nopeuttaa tilauksen toimitustapaa huomattavasti tai helpottaa tilauksen noutamista. Jos haluatte nimenomaisen toimitustavan riippumatta toimituksen nopeudesta tai helppoudesta, mainitkaa se lisätiedoissa. Vaihto- ja palautusehdot Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Naiset urheiluvaatteet - GYMSHARK Myyjän Hinta 36, 00 € Hinta kaupassa 60, 00 € Säästät: -40% (24, 00 €) Koko XXL Kunto Hyvä Kategoria Naiset - Vaatteet - Urheiluvaatteet Materiaali Unknown Väri black Maksuvaihtoehdot Paypal, pankkikortti, Apple Pay Myyjä Myyjän kuvaus Gymshark flex high waisted leggings sävyssä black/grey. Koko xs Toimitus & Toimitus 8, 99 € Normaali toimitus, Matkahuolto (kansainvälinen) 4, 99 € Normaali toimitus, Matkahuolto Ilmainen toimitus ensimmäiselle ostoksellesi Palautus Palautusehdot ja Takaisinmaksuturva Takaisinmaksuturva Mikäli tilaamasi tuote ei vastaa sen kuvausta, saat rahasi takaisin. Jokainen kauppa Zadaassa on turvattu 10 000 euroon asti. Lataa Zadaa-sovellus ostaaksesi tämän tuotteen. Lataa sovellus ja aloita myyminen sekä ostaminen jo tänään. Skannaa QR-koodi puhelimellasi ladataksesi sovelluksen.

  1. Huawei e5776 käyttöohje
  2. Viking line ajankohtaista
  3. Linkola
  4. Kauhavan kuljetuspalvelu on maxi
  5. Millaiset bikini pienirintaiselle