September 5, 2021

2020 asti Lisäksi tietoa liittyen Rammsteinin konserttimatkaan: - Saamamme tiedon mukaan Rammsteinin konserttikiertue peruuntuu / siirtyy tältä kesältä. Mikäli Tallinnan konserttiliput 21. 2020 ovat varattu kauttamme, tulemme olemaan teihin yhteydessä heti kun saamme järjestävältä taholta lisäinfoa. Olemme tehneet nämä päätökset, koska asiakkaittemme terveys ja turvallisuus on Matkapojat Oy:lle ensiarvoisen tärkeää. Seuraamme tilanteen kehittymistä aktiivisesti UM:n sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n kanssa ja toimimme annettujen ohjeistusten mukaisesti. Matkapojat Oy huolehtii jokaisesta asiakkaastaan siten, että kontaktoimme henkilökohtaisesti kaikki ne asiakkaamme, jotka ovat tehneet matkavarauksen peruutettaville lähdöille. Matkaperuutukset koskevat monia asiakkaistamme. Jos olet asiakkaamme ja sinulla on yllä olevien lähtöjen mukainen matka varattuna, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Pyydämmekin, että annat meille rauhan toimia asiassa aikajärjestyksessä ja vältät itse ottamasta yhteyttä Matkapojat Oy:n toimistoihin puhelimitse tai sähköpostitse.

Punaiset laivat purjehtivat satamaan: Viking Linesta CNF ry:n jäsen · Congress Network Finland ry

Tässäkin tapauksessa pyydämme asiakkaitamme huomioimaan asiakaspalautusten käsittelyruuhkan, jonka vuoksi maksujen palautuksiin menee huomattavasti normaalia pidempi aika. Tiedotamme tällä Ajankohtaista -sivulla tiiviisti koronavirustilanteen aiheuttamista muutoksista Matkapojat Oy:n asiakkaiden varauksiin. Tälle sivulle löytyy linkit myös sosiaalisen median kanavistamme Facebook, Twitter, Instagram ja LinkedIn. Viimeisimmät tiedot koronaviruksesta voit lukea Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta ja tilanteen mukaan päivittyvät muutokset matkustussuosituksiin löydät ulkoministeriön sivuilta. Lisätietoa: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos Ulkoministeriö Matkamyymälöidemme poikkeukselliset auki-olot Korona-pandemian vuoksi palvelemme maanantaista 16. 3. 2020 lähtien toistaiseksi verkossa ja puhelimitse (p. 010 2323 200). Pahoittelemme tilannetta ja kiitämme ymmärryksestä.

Ajankohtaista tietoa Matkapojat Oy:n matkoista koronaviruspandemian aikana Päivitetty 16. 6. 2020 klo 12:30 Hyvä asiakkaamme! Meneillään olevan pandemian aiheuttamat liikkumisrajoitukset ovat edelleen varsin laajat koko maailmassa. Useiden maiden viranomaisten maahantulorajoitusmääräykset ovat voimassa tällä hetkellä noin kesäkuun puoleen väliin asti. Voimassa olevat matkustusrajoitukset ovat aiheuttaneet sen, että Matkapojat Oy on joutunut tekemään päätöksen seuraavien tuottamiensa matkojen peruuttamisesta: - kaikki laivalla tehtävät matkat perutaan 14. 2020 asti - Viking Linen Helsinki-Tukholma -reitin lähdöt perutaan 31. 7. asti - Silja Linen Helsinki - Tukholma -reitin lähdöt perutaan 16. 8. asti. - kaikki muualle kuin Pärnuun, Tallinnaan ja Tarttoon suuntautuvat Baltian kaupunkilomat perutaan 31. 2020 asti. - Tarttoon suuntautuvat matkat perutaan 29. 2020 asti - Tallinkin erikoisristeilylähdöt Pietariin 1. 2020 ja 4. 2020, Riikaan 28. 2020 sekä Visbyhyn 5. 7., 12. 7., 26. ja 2. 2020 perutaan - kaikki Kolmårdeniin suuntautuvat perhelomat perutaan kesän 2020 osalta - kaikki lentäen toteutettavat matkat perutaan 30.

Ajankohtaista | Matkapojat

Tässä tilanteessa voit myös vaivattomasti siirtää matkasi ajankohtaa myöhäisemmäksi, jos kyseiselle matkalle on tarjolla lisälähtöjä tai vaihtaa peruuntuneen matkan arvosta toiseen matkaan. Valitessasi lahjakortin tai matkan ajankohdan siirron sijasta matkan hinnan takaisinmaksun, pyydämme malttia, jotta ehdimme selvittämään tilanteen eri palveluntuottajien kanssa ja saamaan jo eteenpäin maksamanne matkaasi koskevat maksusuoritukset takaisin heiltä. Pyydämme myös huomioimaan, että maksusuoritusten palauttamisessa on edelleen ruuhkaa ja maksupalautusten suorittamiseen menee tässä äärimmäisen poikkeuksellisessa tilanteessa huomattavasti normaalia pidempi aika. Mikäli peruutat matkan itse ilman, että matkan ajankohtana on voimassa viranomaisten asettamia matkustusrajoituksia. Jos matkan peruuntuminen tapahtuu asiakkaan toimesta sille ajalle, joka ei kuulu matkustusrajoitteiden tai matkustussuosituksen piiriin, noudatamme kulloinkin kyseessä olevan matkan voimassa olevia peruutusehtoja. Varatun matkan peruutusehdot löytyvät matkan varausvahvistuksesta.

  • Suomen kalenteri 2015 schedule
  • Punaiset laivat purjehtivat satamaan: Viking Linesta CNF ry:n jäsen · Congress Network Finland ry
  • Audi a3 sähköauto
  • Kello webasto käyttöohjeet heaters
  • Turun yliopisto vuokrattavat tilt poker
  • Cheyenne järvinen instagram page
  • Samsung huolto helsinki
  • Kahvinkeittimet irrotettavalla vesisäiliöllä

Kuvassa: Päivi Julkunen Viking Line on useimmille tuttu laivaliikennöitsijä, joka yhdistää pohjoista Itämerta ympäröivät maat säännöllisellä laivaliikenteellä. Yritystoiminta rakentuu risteilyjen sekä matkustaja- ja rahtiliikenteen ympärille. Toiminnan ytimessä ovat asiakasviihtyvyys ja kestävä kehitys. – Olemme ympäristötyössä alan edelläkävijä ja pyrimme jatkuvasti parantamaan ympäristö- ja vastuullisuustyötämme. Valikoituja laatutekijöitämme ovat ystävällinen asiakaspalvelu, viihtyisät ja siistit tilat, hyvä ruoka, tasokas viihde sekä houkuttelevat ostosmahdollisuudet, myyntipäällikkö Päivi Julkunen kertoo. Viking Line lähti mukaan CNF ry:n toimintaan kehittämis- ja verkostoitumismahdollisuuksien innostamana. Yrityksessä odotetaankin verkoston tuomaa synergiaa, ajatusten vaihtoa ja koulutusmahdollisuuksia. – Verkostoon kuuluu mittava joukko Suomen tapahtuma-alan ammattilaisia, ja haluamme omalta osaltamme olla kehittämässä suomalaista tapahtuma-alan osaamista sekä luoda kontakteja muihin verkoston toimijoihin, Julkunen valottaa liittymisen taustoja.

  1. Sirkka liisa kivelä kirjat and friends
  2. Vallila magnolia kappa group
  3. Pyynikin panimo myymälä