September 5, 2021

Recordings, 2017) Lähteet [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Joonas hahmo sound of sunday night

  1. La roche posay aurinkorasva fysikaalinen mascara
  2. Runoja eläkkeelle lähtevälle
  3. Kesätyö 2019 lahti minnesota
  4. Härkä horoskooppi 2019
  5. Raskaus synnytyksen jälkeen: Kuinka kauan sinun tulisi odottaa ja ehkäisyvälineiden käyttö – AskWomenOnline
  6. Joonas Hahmo – Wikipedia
  7. Sound of sunday joonas hahmo

Se ei välttämättä ole tämän biisin kannalta paras mahdollinen veto, mutta tuo oman lisänsä kappaleeseen. Tämä biisi toimii klubien tanssilattioilla satavarmasti. Kuuntele jos et usko. Ehdottomasti täydet pisteet ja vielä papukaijamerkki päälle! Toivottavasti raita breikkaa isosti myös maailman klubeilla. Singlen kakkosraitana kuullaan Sound Of Sunday on astetta tiukempi biisi, joka tarjoilee selvästi trancempaa otetta. Biisi tarjoaa alussa moog-vaikutteita ja on kokonaisuutena ihan leppoisaa tanssimäiskettä. Teemana löytyy semityylikäs synapimputus. Kappale toimii toki klubeissa energisenä loppuillan nostatuksena, mutta jotenkin se viimeinen koukku jää vielä puuttumaan. Pisteet 5/5

joonas hahmo warm up

Joonas hahmo sound of sunday morning

joonas hahmo sound of sunday morning

Joonas Hahmo Henkilötiedot Syntynyt 2. heinäkuuta 1983 (ikä 37) Pirkkala Ammatti DJ, tuottaja Muusikko Taiteilijanimi Finnish Hockey Mafia Tyylilajit progressiivinen house, trance Levy-yhtiöt AVA, Anjunadeep, Hahmo, Statement! Aiheesta muualla Kotisivut [ Muokkaa Wikidatassa] [ ohje] Joonas Hahmo (s. 2. heinäkuuta 1983 Pirkkala) [1] on suomalainen DJ ja tuottaja. [2] Hän perusti Electric Sauna Records -levy-yhtiön Matti Kotalan kanssa vuonna 2004. Hahmo ja Kotala tapasivat Ferry Corstenin konsertissa Helsingissä. Joonas Hahmo perusti oman levy-yhtiönsä Hahmo Recordings vuoden 2010 keväällä. [1] Diskografia [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Singlet ja EP-levyt [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] The Fusion ( Ava Recordings, 2006) Together / Sound of Sunday ( Anjunadeep, 2007) Cocktail Bar (Anjunadeep, 2008) Brainflush / Now Or Never EP ( Hahmo Recordings, 2010) Joonas Hahmo, Malfankson – Hahmo Recordings Summer EP (Hahmo Recordings, 2011) Joonas Hahmo x K-System – Ocean Drive (2016) Joonas Hahmo x K-System – Yámana ( Statement!

joonas hahmo sound of sunday night

Kotimainen konevelho Joonas Hahmo on työstänyt omien housesettiensä lisäksi musiikkia esimerkiksi Antti Tuiskulle. Nyt miehen Together -single täyttää tanssilattioita klubeilla. Biisin ensimmäinen teema löytyy puolentoista minuutin kohdalla, ja täytyy sanoa, että se iskee heti ensikuulemalta todella tyylikkäänä houseriffinä. Soundi on vähintäänkin hieno, ja siinä on mukana ripaus trancemaista otetta. Pian perään tulee lisäksi klassinen housepiano, mikä nostaa tunnelman aivan uusiin lukemiin. Pianon melodia on hieman tylsähkö, mutta… Vajaan kolmen minuutin kohdalla kappaleen koukku iskee tajuntaan kuin metrin halko. Kappaleesta löytyy todella tyylikäs upea taustapimputus, joka tekee tästä kappaleesta ehkä parhaan kotimaisen houseraidan tänä vuonna. Teema jää ensikuulemalta soimaan päähän pitkäksi aikaa, ja sen haluaa kuulla heti uudelleen. Kokonaisuutena biisin tunnelma on kuin 90-luvun alkuvuosien houseklassikoissa. Loppupuoliskolla nostatetaan tunnelmaa vielä hieman darudemaisin soundein (liian tiukka kärjistys, tiedän).

  1. Avoimet työpaikat tampere
  2. Suomen syvin järvi
  3. K rauta elfa
  4. Gigantti asiakaspalvelu sähköposti
  5. Ruissalo kylpylä hinnat