September 5, 2021

Sisäänkirjautuminen 15. 00–24. 00 Uloskirjautuminen 4. 00–12. 00 Peruutus/ ennakkomaksu Peruutus- ja ennakkomaksuehdot vaihtelevat majoituksen tyypistä riippuen. Lisää haluamasi päivämäärät ja tarkista valitsemasi huoneen ehdot. Lapset ja vuoteet Lapsia koskevat ehdot Kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita. Tässä majoituspaikassa lapsiksi lasketaan alle 17-vuotiaat. Jotta näkisit hinnat ja huoneeseen mahtuvien yöpyjien määrän oikein, lisää hakuusi ryhmässäsi matkustavien lasten määrä ja iät. Vauvansänkyjä ja lisävuoteita koskevat ehdot 0–3 vuotta Vauvansänky saatavilla pyynnöstä € 15 per lapsi, per yö 4–15 vuotta yli 16 vuotta € 30 per henkilö, per yö Lisämukavuuksia ei lasketa suoraan varauksen kokonaishintaan, ja niistä täytyy maksaa erikseen oleskelun aikana. Lisävuoteiden enimmäismäärä sekä vauvan sänkyjen määrä riippuu huonevalinnastasi. Tutustu huoneesi maksimikapasiteettiin. Vauvansänky- ja lisävuodepyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta. Ei ikärajaa Ei määriteltyä ikärajaa sisäänkirjautumiselle Kiva tietää Klo 18.

Kylpylä

Ruissalon Kylpylän palvelut Sauna-ja allasosasto 11, - aikuisilta, 5, - lapsilta (4-12 v) Pyyhkeitä vuokrattavana saunaemännältä Uimapukuja myynnissä Ravintola Aamiainen Merisalissa 12, - aikuinen, 6, - lapsi (4-12 v)

Kuntosali - Ruissalon Kylpylä - Ruissalo Spa Hotel

Pysäköinti Maksuton julkinen pysäköinti on mahdollista paikan päällä, varausta ei tarvita.

RUISSALO SPA HOTEL (Turku) - arvostelut sekä hintavertailu - Tripadvisor

  1. Ratsastuskoulu equi oulu
  2. Sokeriton suklaa
  3. Ruissalon kylpylä
  4. Neo mehiläinen turku di
  5. Tallinna kylpylä
  6. Tapion matkasse paernuun
  7. Ruissalo Spa Hotel Turku alk. 100 € - vertaa huoneiden hinnat - KAYAK
  8. Tervis kylpylä
  9. Musiikin harrastaminen voi luoda lapsille superaivot - Kaupunki | HS.fi
  10. Kuntosali - Ruissalon Kylpylä - Ruissalo Spa Hotel
  11. Koneurakointi Aki Sammalisto Oy - Taloustiedot | Yritystele.fi

Tallinna kylpylä

Iiris "Aamiainen ja ravintola oli oikein hyvät. Myös tilat yleisesti ja huoneet ihan siistejä ja viihtyisiä. " Juha-matti "Loistava ympäristö, rauhallinen, kylpylä plussaa. " Antti "Miljöö on upea. Meressä uiminen on mahtava lisä. Hyvä ja monipuolinen perusaamiainen. " Taina "Kaunis ympäristö, luontopolkuja ja muita ulkoilumahdollisuuksia paljon. Lämpimät illat mahdollistivat istuskelun terassilla. Mukavaa juhsnnusohjelmaa. " Risto "Viihtyisä ja tilava huone ja rauhallinen paikka yöpyä. Palvelut vastasivat kuvausta hyvin. Allasosasto ja saunat olivat siistejä. " Miia Turku – majoituspaikka kuuluu kohteen suosikkeihin. Tämä kylpylähotelli sijaitsee Saaristomerellä Ruissalon saarella 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Hotellista avautuvat näkymät merelle ja metsään, ja lisäksi se tarjoaa ilmaisen saunan ja uima-altaan käyttömahdollisuuden. Ruissalon venesatama on aivan hotellin vieressä. Ruissalon Kylpylän huoneissa on kylpytakit, puulattiat ja moderni kylpyhuone. Kaikissa huoneissa on oleskelualue ja tv.

Liikuntakalenteri - Ruissalon Kylpylä - Ruissalo Spa Hotel

Vierasvenepaikat 2020 30, -/vuorokausi S isältää: suihkuhuoneen käyttö venekunnalle, sähkö + vesi ja septitankin käyttö Paikkamaksut suoritetaan Kylpylän vastaanottoon, tai kesäkauppaan sen ollessa auki ( Yhteystiedot ja aukioloajat») Venepaikat ovat leveydeltään 3, 0 – 4, 2 m.

Ruissalo Spa Hotel: usein kysytyt kysymykset Mitä suosittuja nähtävyyksiä hotellin Ruissalo Spa Hotel lähellä on? Lähellä ovat esimerkiksi Turun Linna (6, 9 km), Forum Marinum Maritime Centre (7, 3 km) ja Naantalin Vanhakaupunki (6, 8 km). Mitä palveluita hotelli Ruissalo Spa Hotel tarjoaa? sisäuima-allas, maksuton WiFi ja ravintola ovat joitakin suosituimmista palveluista. Mitä ruoka- ja juomavaihtoehtoja hotelli Ruissalo Spa Hotel tarjoaa? Asiakkaiden saatavilla on vierailun aikana ravintola, baari ja grillaustilat. Tarjoaako Ruissalo Spa Hotel pysäköintimahdollisuuden? Kyllä, asiakkaiden käytössä on maksuton pysäköinti. Mitä ravintoloita hotellin Ruissalo Spa Hotel lähellä on? Kätevän matkan päässä sijaitsevat esimerkiksi Hasta La Pasta, Ravintola Kakolanruusu ja Uusi Kilta. Tarjoaako Ruissalo Spa Hotel kuntoilumahdollisuuksia? Kyllä, sisäuima-allas, kuntokeskus ja sauna ovat asiakkaiden käytössä vierailun aikana. Ovatko lemmikit sallittuja hotellissa Ruissalo Spa Hotel? Kyllä, yleensä lemmikit ovat sallittuja.

Valuutanvaihto Kaapeli- tai satelliittitelevisio Kassakaappi Sijainti Suosikit Ruissalo 3, 2 km HK-areena 5, 8 km Turun satama 6, 5 km Turun linna 6, 9 km Forum Marinum 7, 2 km Paavo Nurmen stadion 8, 8 km

tallinna kylpylä