September 5, 2021

Lattiat ovat nordic-sävyistä lankkua, joka on asennettu klassisella kalanruotoladonnalla. Sama ladontamalli toistuu laatoissa kaikissa kylpyhuoneissamme. " Keittiö on Kitzenin mallistoa, mutta se on toteutettu parin suunnitelmien mukaisesti. "Jo edellisessä kodissa kaapit nousivat lattiasta kattoon ilman sokkeleita. Tykkäämme kovasti vinojen ovien ideasta, koska sen ansiosta saimme portaikon alapuolen hyötykäyttöön", Tuomas kertoo. Olohuoneen ja työhuoneen seiniä lattiasta kattoon peittävät kaapit ovat samaa mallistoa. "Yksi kodin mieluisimmista detaljeista on olohuoneen kaapistoon upotettu takka. Mietimme sen rakenteen yhdessä Kitzenin väen kanssa", Tuomas sanoo. Työtasot ja ikkunalaudat ovat kautta linjan Carraran marmoria. Aidalla on huoneessaan paljon leikkitilaa. Vuode on kotimaisen Luona In -brändin. Kylpyhuoneen laatat ovat ABL-laattojen mallistosta. Hanat ja suihkut ovat Hansgrohen ja amme Bathlifen. Pinnat on osin käsitelty mikrosementillä. Yläkerrassa on vanhempien makuuhuone, jonka keskellä on muhkeaksi pedattu vuode.

Tuomas mäkelä turku to tallinn

  • Tuomas holpainen
  • Tuomas mäkelä turku science
  • Vantaa juhannus 2016

Tuomas mäkelä turku science

Vaikka työ ja vapaa-aika menevätkin sujuvasti limittäin, eikä aina tiedä milloin työ loppuu ja vapaa-aika alkaa, nauttii Mäkelä vaimonsa ja pienen tyttärensä kanssa rennoista koti-illoista, matkustelusta ja ajasta hyvien ystävien seurassa. Inspiraatioita työhönsä Mäkelä ammentaa vapaa-aikanaan esimerkiksi kahviloista, ravintoloista ja arkkitehtuurista – tai sitten inspiroi leppoisasti kotisohvalla. "Välillä oikeastaan pitää vähän enemmänkin toppuutella itseään, ettei ihan joka suuntaan lähde sutimaan ja innostumaan liikaa kaikesta kiinnostavasta", hän naurahtaa ja kertoo olevansa utelias oppija, joka pyrkii löytämään positiivisen puolen kaikista asioista. Ehkä monen kannattaisi ottaa Mäkelästä oppia – elämässä pääsee pitkälle ja hyvällä vauhdilla, kun ei jää liiaksi murehtimaan ja märehtimään.

Tuomas nightwish

tuomas mäkelä turku university

Tuomas sandholm

Seuraavaksi Mäkelällä on suunnitelmissa myös ostaa yhtiökumppanin kanssa Turusta ja Helsingistä remontoitavia asuntoja. Mäkelän uudessa liikeideassa jalostuu hänen intohimonsa, osaamisensa ja koko hänen tähänastinen uransa. Tulevaisuudessa osa asunnoista remontoidaan, sisustetaan ja kalustetaan tyylikkäästi, ja vuokrataan lyhyt- tai pitkäkestoiseen tarpeeseen. Ehkä Mäkelä käynnistää uuden trendin: design-vuokra-asumista avaimet käteen. Ei suostu epäonnistumaan, vaikka epäonnistuu Entä epäonnistumiset ja virheet? "Mä oon yleisesti pikkusen huono katumaan valintojani", pamauttaa Mäkelä ja kertoo tehneensä paljon virheitä. Sen sijaan, että niitä pelkäisi, niistä kannattaa ottaa oppia. Vaikka positiivisuutta puhkuvaa Mäkelää piinaa epäonnistumisista ja vääristä valinnoista, hän ei löydä mitään mitä tekisi toisin. "Oon tosi kiitollinen ja tyytyväinen siitä, miten asiat ovat menneet", hän toteaa. Mäkelä mainitsee myös usein "inspiraation". Hänestä saa heti vaikutelman idearikkaasta ja energisestä yrittäjästä.

Viime vuosi oli Bo LKV:n historian paras. Vuonna 2018 myytiin Bo LKV:n kiinteistönvälittäjien kautta yhteensä 2 297 asuntoa, joka on yli 137 prosenttia enemmän vuoteen 2017 verrattuna. Kerrostaloasuntojen kauppaa tehtiin 133 prosenttia ja rivitalojen kauppa sata prosenttia enemmän kuin vuonna 2017. Omakotitalojen kaupankäynti kehittyi kaikista vilkkaimmin. Bo LKV myi omakotitaloja yli 180 prosenttia enemmän vuoteen 2017 verrattuna. Uusien asuntojen kauppoja käteltiin niin ikään ennätysmäärä. Verrattuna vuoden 2017 uusien asuntojen kokonaismyyntiin, päästiin vuonna 2018 yli 97 prosenttia prosentin kasvuun uudiskohdekauppojen osalta. Suotuisaa kehitystä vauhditti Bo LKV:n rakennuttajille tarjoama palvelukonsepti, jossa rakennettavan uudiskohteen ilme, hinnoittelu, asuntopohjien suunnittelu sekä markkinointimateriaalit kuuluvat rakennuttajille tarjottavaan välityspakettiin. Bo LKV:n luvut ovat koko Suomen markkinatilanteeseen verrattuna poikkeukselliset, sillä Kiinteistönvälityksen Keskusliitto tiedotti juuri, että välitysliikkeiden kautta myytyjen asuntojen määrä laski keskimäärin 2, 9% edellisvuoteen verrattuna.

  1. M32 9 diagnoosi
  2. Yksipuolinen tuomio oikeudenkäyntikulut karaoke
  3. Pohjois carolina