September 4, 2021
  1. Pohjois pohjanmaan hyvinvointiohjelma lyrics
  2. Pohjois-Pohjanmaan museo - Museo- ja tiedekeskus Luuppi - Oulun kaupunki

Tiivistelm� Kytke - Kodin ja asiakkaan kytkeminen sosiaali- ja terveydenhuollon saumattomaan hoito- ja palveluketjuun KYTKE-hanke on ollut osa Pohjois-Suomen KASTE-ohjelman toteutusta ja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointiohjelmaa. Hankkeen koordinointivastuu on ollut Oulun kaupungilla ja kehittämistyötä on tehty vuosien 2010-2012 aikana. Hankekokonaisuus on toteutettu viiden alueellisen osahankkeen ja niitä yhdistävän koordinointihankkeen avulla. Oulu Pohjoinen (Oulunkaari, Oulun Seutu ja Koillismaa), Oulu Eteläinen (Raahen Seutu) sekä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin osahanke kehittivät mielenterveysasiakkaan hoito- ja kuntoutusprosessia, aivohalvauspotilaan kuntoutusprosessia sekä syöpäpotilaan saattohoitoprosessia. Kainuussa kehitettiin omahoidon vahvistamisen välineitä, sekä nopean diagnostiikan yksikön "kotoa kotiin" prosessia ja ylisektorista johtamista. Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri kehitti aivohalvauspotilaan kuntoutusprosessia. Hankkeen läpileikkaavina teemoina olivat prosessien hallinta ja ohjaaminen sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen.

Pohjois pohjanmaan hyvinvointiohjelma lyrics

  1. Johaug tulee saamaan kylmää kyytiä kun palaa - Hiihdon arvokisat ja kilpahiihtäjät - Suomi24 Keskustelut
  2. Susanna Laine... - Lesbot - Suomi24 Keskustelut
  3. Selaus asiasanan mukaan kokoelmassa "Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointiohjelma"
  4. Makes sense suomeksi
  5. Alueellinen hyvinvointikertomus - Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen johtaminen - THL
  6. Tv ohjelmat tänään yle
  7. Kaarina kivilahti wikipedia
  8. Pohjois korea wiki
  9. Lahti camping
  10. Etusivu - Pohjois-Pohjanmaan piiri
  11. Pukkilan Liikenne - Etusivu

Strategia 2020 IHMEEN HYVÄ HAAPAVESI Strategia 2020 SWOT-ANALYYSI Vahvuudet Luonto, maisema, ympäristö Vahva koulutustarjonta Monipuolinen elinkeinorakenne Väestön ikärakenne Harrastusmahdollisuudet Heikkoudet Sijainti Keski-Suomen kasvuohjelma Keski-Suomen kasvuohjelma Keski-Suomen maakuntaohjelma 2011-2014 Hannu Korhonen Keski-Suomen liitto Lähtökohdat Tavoitteena selkeä ja helppokäyttöinen ohjelma toteuttajille konkreettinen! Taustalla maakuntasuunnitelman Lasten ja perheiden hyvinvointiloikka Lasten ja perheiden hyvinvointiloikka Lasten ja perheiden hyvinvointiloikka on kuuden lapsi- ja perhejärjestön (Ensi- ja turvakotien liitto, Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Hyvinvoinnin edistämisen mahdollisuudet Terveyden edistämisen kuntakokous Kittilä 2. 2010 Ohjaajalääkäri Terveyden edistämisen suunnittelija Terveyden edistämisen suunnittelija Aimo Korpilähde Tuula Kokkonen TKI-TOIMINTA OSANA MAMKIN PERUSTEHTÄVÄÄ TKI-TOIMINTA OSANA MAMKIN PERUSTEHTÄVÄÄ Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, harjoittaa soveltavaa työelämän ja julkisen sektorin kilpailukykyä edistävää tutkimus-, SÄHKÖINEN HYVINVOINTIKERTOMUS SÄHKÖINEN HYVINVOINTIKERTOMUS Keitele, Pielavesi, Tervo, Vesanto 30.

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa evästeistä OK

all categories Oulu Terveydenhuollon ja sosiaaliturvan hallinto Oulu Nämä ajat voivat vaihdella sunnuntai su Suljettu maanantai ma 8:00 – 16:00 tiistai ti 8:00 – 16:00 keskiviikko ke 8:00 – 16:00 torstai to 8:00 – 16:00 perjantai pe 8:00 – 15:00 lauantai la Suljettu Nyt suljettu. Avattu 14 h 8 min. Hakusanat Terveydenhuollon ja Sosiaaliturvan Hallinto, Ouka, Terveyskeskus, City of Kategoriat Terveyskeskukset Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri Kontinkankaan terveysasema on listattu seuraavissa kategorioissa: all categories Terveydenhuollon ja sosiaaliturvan hallinto Ole ensimmäinen, joka kirjoittaa arvioinnin Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri Kontinkankaan terveysasema! Toimi nopeasti! Jakaa kokemuksia Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri Kontinkankaan terveysasema KIVIHARJUNLENKKI 6 2. KRS 90220 Oulu 03 06343030 MATOSUONTIE 4 F 90230 Oulu 040 7480710 LÄMSÄNTIE 3 90230 Oulu TORPANTIE 39 AS 2 90230 Oulu SUMMANTIE 15 90140 Oulu Kivikuja 8 90140 Oulu 050 5948142 Kaikki samanlaiset yritykset karttanäkymänä.

Pohjois-Pohjanmaan museo - Museo- ja tiedekeskus Luuppi - Oulun kaupunki

VISIO 2015 muutoksia hyödyntävä kaupunki Rakennemuutos, Pitkospuilla jatkuvan oppimisen poluilla Pitkospuilla jatkuvan oppimisen poluilla Lapin aikuiskoulutusstrategia 2020 TIIVISTELMÄ Suomen huipulla Lapissa on laadukkaat ja joustavat jatkuvan oppimisen pitkospuut, jotka takaavat tulevaisuuden osaamisen, YHTEISTYÖLLÄ ENEMMÄN HYVINVOINTIA YHTEISTYÖLLÄ ENEMMÄN HYVINVOINTIA - ikääntyvien hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen Hattulassa ja Janakkalassa Minna Heikkilä, Kanta-Hämeen POLKKA -hanke 2009 2011 Oppaan kirjoittaja: Kuvittaja: Tekstintoimittaja: Lisätiedot

pohjois korea wiki

– Nyt pääsemme hyödyntämään teknologia- ja tietoarkkitehtuuria vahvemmin myös raportoinnissa. Näin se auttaa strategista suunnittelua ja työpanosta vapautuu tuottavampaan työhön, Haaranen sanoo. Sisäisen laskutuksen Lassi-osion toteutuksella on jo tehostettu ja yhdenmukaistettu sisäisen laskutuksen prosessia ja päästy eroon turhista manuaalisista vaiheista. Haarasen mukaan Lassi-järjestelmän käyttöönotto on lisännyt sisäisen laskutuksen läpinäkyvyyttä koko sairaanhoitopiirissä ja parantanut toimintayksiköiden kustannustietoisuutta. Kustannustietouden parantumisen myötä myös toiminnan ohjaus ja johtaminen on tehostunut. – Tiedon eheys on parantunut ja virheiden määrä pienentynyt. Lassi-ratkaisu mahdollistaa myös data warehouse -osionsa pohjalta aikasarjaisen kustannusraportoinnin tarjonnan toiminta­yksiköille. Yhdessä toimien PPSHP:n BI-tietovarasto on jaettu kahteen hallintaosioon. CGI vastaa ylläpitosopimuksella sisäisen kustannuslaskutuksen, Lassin tietovarastokäsittelystä. Lassin käyttöliittymäosion on puolestaan toteuttanut PPSHP:n tietohallinto.

3. 2012 Ulla Ojuva, 044 417 3836, Mervi Lehmusaho, 044 711 3913, Poske Lapin toimintayksikkö ohjausryhmä Poske Lapin toimintayksikkö ohjausryhmä Ajankohtaiset asiat: Järjestämislaki Lapin sote-selvitykset Kasterahoitukset Pohjois-Suomen aluejohtoryhmä 28. 2014 Kemissä Järjestämislain kommentointi 13. 2014 Puhtaiden luonnonvarojen energinen maakunta Pohjois-Karjalan maaseudun kehittämissuunnitelma vuosille 2014-2020 Sivu 12 1. 2013 Puhtaiden luonnonvarojen energinen maakunta Pohjois-Karjalan maaseudun Hyvinvoinnin edistämisen mahdollisuudet Terveyden edistämisen kuntakokous Enontekiö 1. 2010 Ohjaajalääkäri Terveyden edistämisen suunnittelija Terveyden edistämisen suunnittelija Aimo Korpilähde Tuula LAPUAN KAUPUNGIN STRATEGIA VUOTEEN LAPUAN KAUPUNGIN STRATEGIA VUOTEEN ARVOT Lapuan kaupunkikonsernin noudattamat arvot, joihin jokainen konsernissa työskentelevä henkilö sitoutuu. Oikeudenmukaisuus ja Tasapuolisuus Ihmisarvo on korvaamaton. joensuun kaupunkistrategia Kantavat Siivet joensuun kaupunkistrategia Kantavat Siivet Joensuu on rohkeasti muutoksia hyödyntävä osaamisen ja elämysten kaupunki, jossa on hyvä elää.

00 - 15. 30 Lisätietoja: Ulla Isopahkala,, 040 5704 330 Eija Raatikainen,, 044 4652 202 See More

  1. Harald kuopio lounas 1