September 5, 2021

Kaiva siis luuri esiin, vertaile kyytivaihtoehtoja ja kutsu taksi luoksesi, kun julkisten tai oman auton käyttö ei kuulu kuvioihisi. Ottakaa tilataksi porukalla Lahden urheilukeskukseen Salpausselän kisoihin tai keikalle lähdettäessä Vesijärven satamassa sijaitsevaan konsertti- ja kongressikeskus Sibeliustaloon. Taksi on hyvä vaihtoehto liikkumiseen aina, kun aikaa on säästettävä, kampauksen kestettävä ja suorinkaan reitti ei ole aivan selvä. 02 Taksi on turvallinen valinta myös riehakkaina juhlahetkinä pikkujouluista kesäjuhliin. Moni käyttää taksia niin ikään työmatkoilla. Siirtyminen Lahden rautatieasemalle, josta on suora yhteys Helsinkiin, helpottuu huomattavasti taksin matkassa. Millä tahansa asialla oletkaan liikkeellä, 02 Taksista saat varmasti kyydin. Taksin tilaaminen ennakkoon onnistuu! Kun et ole jäniksen selässä ja etukäteen on tiedossa tärkeä meno, jonka aikatauluista et voi joustaa, tilaa 02 Taksista auto ennakkoon. Sekä sovelluksesta että puhelinpalvelusta taksin ennakkotilaus onnistuu aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 30 minuuttia ennen noutoajankohtaa.

Lumia 920 tilaus

  • Katso ilmaiseksi
  • Avoimet työpaikat somero mol en
  • Taksin tilaus ilmaiseksi
  • Elokuvia ilmaiseksi

Automme on varustettu tietoliikenne- ja turvalaitteilla kaikin eri maksutavoin. Kalustonamme palvelee: Ford Transit 1 + 8 hengen tilataksi joka tarvittaessa taipuu niin 2 pyörätuolin kuljettamiseen 6 muun asiakkaan kanssa ja myöskin paarikuljetukset onnistuvat taksin omilla paareilla autoon tällöin jää vielä 5 hengen paikat. Kaksi Kappaletta Mercedes Benz Vito 1 + 8 hengen tilataksi joka tarvittaessa taipuu niin 2 pyörätuolin kuljettamiseen 6 muun asiakkaan kanssa ja myöskin paarikuljetukset onnistuvat taksin omilla paareilla autoon tällöin jää vielä 5 hengen paikat. BMW 200 sarjan Grand Tourer 1+ 6 hengen premium tila-auto Ford Tourneo Custom Titanium 1+8 hengen tila-auto. Kaksi kappaletta Mercedes Benz Sprinter 1+8 hengen tilataksi, j oka tarvittaessa taipuu niin 2 pyörätuolin kuljettamiseen 6 muun asiakkaan kanssa ja myöskin paarikuljetukset onnistuvat taksin omilla paareilla autoon tällöin jää vielä 5 hengen paikat. Taksilla on omasta takaa pyörätuoli tarvittaessa asiakkaan kuljetuksen ja saaton ajaksi asiakkaan käyttöön.

Helppo ja ilmainen taksintilaus käyttöön Savonlinnassa - Valopilkku - Fiksuin tapa tilata taksi

Käyttäjäystävällisyydestä ja helppoudesta ei tingitä siis jatkossakaan. Jatketaan keskustelua Twitterissä #valopilkku Anne Taksiliiton tiedottaja

Tilaa taksi - Ilmainen tilausnumero 0800 02120 | Menevä

Yksi palvelu yhdistää useat taksiyhtiöt, jotka ehkä jo tunnetkin Kun 02 Taksi löytyy omasta puhelimesta, sinulla on aina mukana sovellus ja taksin puhelinnumero, josta voit tilata milloin vain taksin missä päin Suomea tahansa. 02 Taksissa kyytejään tarjoavat vain luotettavat, monelle jo liikenteestä tutuksi tulleet taksiyritykset. Turussa 02 Taksia edustavat mm. Taksi Länsi-Suomi ja Taxidata, Helsingissä iTaksi, Tampereella Expresstaxi ja valtakunnallisesti Menevä. Katso toiminta-alue-sivu, josta löydät myös palveluun liittyneet alueesi taksiyritykset. Samalla voit kurkata, joko sovellus on käytettävissä omalla paikkakunnallasi. Tällä hetkellä sovellus kattaa jo yli 70% suomalaisista ja laajenee koko ajan. Puhelinpalvelun kautta tavoitat kaikki Suomen taksit. Vaikka sovellus ei vielä toimisi paikkakunnallasi, nappaa se ennakkoon talteen puhelimeesi, niin taksi on aina mukanasi. Tavallinen ja tilataksi, lennosta ja ennakkoon Taksisovelluksesta tavoitat niin tavalliset taksit kuin tilataksit.

Taksin tilaus on koettu helpoksi ja nopeaksi, ja kyydeissä on onnistuttu säästämään mukavasti. Myös se, että yksi sovellus omassa puhelimessa riittää tavoittamaan useat taksit, on saanut kiitosta.

Osoitteet ilmaiseksi

Tilauslomakkeen käyttöohjeet Syötä vähintään kellonaika, nouto-osoite ja halutessasi myös määränpää. Syötä halutusta osoitteesta vähintään neljä kirjainta – valitse oikea vaihtoehto. Oikealle, kartan alakulmaan ilmestyy matkan hinta jos olet syöttänyt matkalle myös määränpään. Puhelinnumero on pakollinen tieto siitä syystä, että saat sitä kautta tiedon auton saapumisesta nouto-osoitteeseesi. Voit myös syöttää sähköpostiosoitteesi jolloin saat varausvahvistuksen myös sähköpostiin. Sähköpostissa olevan linkin kautta voit myös peruuttaa varauksen tarvittaessa. Klikkaa "Tilaa taksi" ja järjestelmä antaa varaustunnuksen, klikkaa OK. Jos syötät tilaukselle määränpään saat valmiin kiinteän hinnan, mutta jos syötät vain nouto-osoitteen, kyytisi ajetaan mittarihinnoilla Huom! Mikäli tarvitset lasten turvaistuinta, ilmoita tämä lisätietokentässä ja tilaa kyyti ennakkoon. Katso tästä miten lisäät lisätiedon sovellustilaukselle.

Tilaa taksi soittamalla Soita koska tahansa, niin etsimme ja tilaamme juuri sinulle sopivan kyydin. Puhelimitse saat nopeaa ja henkilökohtaista palvelua. 1, 25€/puhelu + 0, 049€/sek (+pvm/mpm). Lataa ilmainen sovellus Vertaile takseja, valitse sopivin ja seuraa kyytiä kätevästi puhelimellasi. Taksin tilaaminen sovelluksella on maksutonta. Lataa ilmainen 02 Taksi- sovellus puhelimeesi Taksin tilaus 02 Taksi -sovelluksen kautta onnistuu Lahdessa! Näet heti mikä taksikyyti on edullisin, nopeimmin luoksesi saapuva tai parhaiten arvioitu. Valitsemasi taksin tilaus käy muutamalla painalluksella, ja kyytiäsi seuraat sujuvasti kartalta. 02 Taksi on myös valtakunnallinen puhelinpalvelu numerossa 020230. Siinä missä sovellus ei kata vielä aivan kaikkia Suomen kuntia, numerosta voit soittaa kyydin mistä tahansa Suomesta yötä päivää. Siellä saat henkilökohtaista taksin tilauspalvelua maamme parhaaksi valitun asiakaspalvelun toimesta. Lahden taksit helpointa tietä tarpeen tullen Päijät-Hämeen maakuntakeskuksessa Lahdessa, johon Nastolakin nykyisin kuuluu, 02 Taksi -sovellus kokoaa yhteen useat alueen luotettavana tunnetut taksiyhtiöt.

Ilmaiseksi

Sovelluksen hinnat 02 Taksi välittää taksiyhtiöiltä saamansa hintatiedot suoraan asiakkaalle lisäämättä niihin mitään. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja sillä tilauksen tekeminen on asiakkaalle maksutonta. Puheluhinnat 1, 25€/puhelu + 0, 049€/sek (+pvm/mpm). Oma operaattorisi lisää puhelun hintaan paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Katso tarkemmat hintatiedot Taksivaihtoehdot taskussasi Vertaile luotettavia taksiyhtiöitä ja löydä juuri sinulle sopivin kyyti. Valitse paras vaihtoehto hinnan, nopeuden tai arvioiden perusteella. Voit varata taksin myös ennakkoon. Helppo ja nopea tilaus Vertaa ja valitse sopivin taksi Seuraa kyytiäsi Anna palautetta ja vaikuta Ennakkotilaus Aina voi myös soittaa! Lataa ilmainen sovellus

Sopiva kyyti löytyy näin ollen vaikka iltaa viettämään lähtevälle kaveriporukalle tai työtiimin teatteri-illan kulkupeliksi. Käytä 02 Taksia myös silloin, kun haluat ennättää juna-asemalle, risteilylle, lentokentälle, tärkeään tapaamiseen tai mihin tahansa muuhun tilaisuuteen ja paikkaan. Näet suoraan aika-arvion, jolloin auto saapuu ja samalla pystyt varautumaan matkan hintaan. Kurjalla kelillä pihallekaan ei tarvitse mennä päivystämään autoa, kun kyydin saapumista voi seurata kartalta. Näin et myöskään maksa turhaan odotusmaksua. 02 Taksi on luotettava kanava myös silloin, kun taksin pitää luottaa saapuvan tiettynä päivänä tiettyyn kellonaikaan. Esimerkiksi yölennolle tai aamuvarhaiselle junalle lähdettäessä taksin ennakkotilaus on erinomainen tapa säästää aikaa ja varmistaa, että sopivan auton saa varmasti käyttöönsä silloin kun pitääkin. Sovelluksesta voit tilata taksin ennakkoon aikaisintaan 30 päivää ja viimeistään 30 minuuttia ennen noutoajankohtaa. Joko latasit 02 Taksin? Monet apin ladanneet ovat antaneet niin sovellukselle kuin takseille hyvät arviot.

Kävi semmoinen homma, että oltiin kaveriporukalla istumassa iltaa perjantaina. Sitte aamuyöstä oltiin tilaamassa taksia tietylle kellonajalle ja saatiinkin taksi varattua. Aikaa noutoon olisi ollu vielä 1h 15min. Saatiin kuitenkin tuttavalta ilmaiseksi kyyti heti samantien pois baarista. Ja tottakai mentiin tuttavan kyytiin. Kukaan ei meistä sitten sitä taksin tilausta muistanut perua & tässä nyt mietiskellään kun ei mitään ole yhtiöstä kuulunut yms että tuleeko jälkikäteen maksua vai ei? Yhtiöllä tiedossa siis puhnum sekä noutopaikka + tilaustiedot. Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  1. Maailman vanhin kissa sin