September 5, 2021

Lomakohteen tiedot 2 + 7 henkilöä, 84. 0 m² 1 makuuhuonetta Tupakointi kielletty Lemmikki kielletty Kuusamosta 16 km etelään, Kuusamojärvi 40 m, matala, kova, hiekkapohja, laituri, oma vene. Hirsimökki 1994, keittiö, olohuone, alhaalla makuuhuone, jossa on parivuode, yläkerrassa/parvella on 2 parivuodetta (toinen 160 cm leveä ja toinen 140 cm leveä), 1 vuode (80 cm) sekä levitettävä vuodesohva kahdelle. Pesuhuone ja puulämmitteinen sauna. Mökin pihassa on kesäkeittiö. Varustelu Sähkövalaistus Sähkölämmitys Varaava takka Vesijohto Suihku Puulämmitteinen sauna Wc Wc:tä yhteensä 1 Kpl Sähköliesi Jääkaappi ja pakastin Mikroaaltouuni Astianpesukone Pyykinpesukone TV Radio Kaasugrilli Yksittäinen mökki Uimaranta matala ja kova Etäisyydet Hiihtokeskukseen 40 km Hiihtohissille 40 km SkiBussille 16 km Hiihtoladulle 500 m Moottorikelkkareitille 500 m Vesistöön 40 m Uimarannalle 40 m Linja-autolle 16 km Helsinkiin 830 km Naapuriin 70 m Kauppaan 16 km Ravintolaan 16 km Kylpylään 18 km Tarkemmat tiedot Rauhaisa lomanviettopaikka järvenrannalla.

Lomarengas kuusamo moe kit 15

Taivallahdessa sijaitsevissa mökeissä on sähköt ja vesijohto. Mökeistä löytyy myös takka, TV, radio, sekä sauna ja pesuhuone. Isoimpien mökkien keittiö on täysin varusteltu ja jokaisella mökillä on käytössäsi vene ilman isämaksua. Uimaranta on matala, hiekkapohjainen ja soveltuu erityisesti lapsille. Pääset mökin pihaan autolla ja autolle on myös lämmityspistoke parkkipaikalla. Erämökki Riihilampi on varustukseltaan vaatimattomampi. Riihilammella pääset kokemaan mökkeilyä aidosti ilman nykypäivän mukavuuksia. Mökissä on kaasulla toimivat keittotaso ja jääkaappi. Tuvassa lämpöä tuo iso takka. Saunan kiuas on puulämmitteinen ja kuuma vesi lämmitetään vesipadassa. Käyttöveden saat omistajalta. Kaikissa mökeissä on sallittua pitää lemmikkieläimiä. Tupakointi on kielletty mökkien sisätiloissa.

Kirjaudu maksuttomaan Oma Fonecta -palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja. Tietoa meistä Lomarengas Kuusamo sijaitsee kunnassa Kuusamo, alueella Torangintaus. Se on perustettu 16. 2. 1994. Se on osakeyhtiö, jonka toimiala on vuokramökit. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa. Matkailu- ja rakennuspalvelu Kari Kallunki Oy Kaiterantie 1 93600 KUUSAMO ProLoma Oy Kuusamon ja Rukan Majoituspalvelut Kitkantie 18 93600 KUUSAMO Kuusamo Wild Kiinteistö Oy Maaseläntie 5 93600 KUUSAMO Kallunki Veikko Ouluntaival 2 as. 2 93600 KUUSAMO Tmi A Maaninka Juhalantie 19 93600 KUUSAMO Judex Ky Nurminiementie 66 as. 1 93600 KUUSAMO Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Hoidetuille laduille ja kelkkareitille on matkaa 200 m (latu on auki talvisesongilla). Mökin pihaan on valmistunut savusauna syksyllä 2013. Savusaunan käyttö erillisestä tilauksesta. Tiedustelut ja varaukset omistajalta, jonka yhteystiedot toimitetaan varauksen teon jälkeen. Viikonloppuvaraukset ovat voimassa perjantaista klo 16 sunnuntaihin klo 12 asti. Suosittelemme loppusiivouksen tilaamista. Näytä lisää Näytä vähemmän Varauskalenteri 1 Vapaa, ei aloituspäivä 1 Aloituspäivä 1 Varattu Hinnat Hinta 632 - 828 € viikko, viikonloppu 181 - 452 € Valitsemalla aloitus- ja lopetuspäivän saat näkyviin hinnan haluamallesi ajankohdalle. Kokonaishintaan sisältyvät lisäpalvelut Lomaasi helpottavat lisäpalvelut Loppusiivous (90, 00 € /kpl) Liinavaatteet (15, 00 € /kpl) Liinavaatteet pedattuina (18, 00 € /kpl) Arvostelut Asiakkaiden antama tähtiluokka 4. 1, perustuu 22 arviointiin. 100% asiakkaista suosittelisi tätä lomakohdetta. Asiakaskommentteja:15 Kati K, Kesäkuu 2020 Mökissä oli mukavasti tilaa meidän 5 hengelle.

Mökit , Kuusamo

Kuusamosta 27 km pohjoiseen, Rukan kylä (Länsi-Ruka) 3, 5 km, Salmilampi 500 m. Vuonna 1989 rakennettu kelo-osake, makuuhuone: parivuode (leveys 140 cm), parvi (13 m², matala): parisänky ja 2 patjaa + matkasänky lapselle. Keittiö. Sähkösauna. Huoneistoa vuokrataan maksimissaan 4 aikuiselle; lisäksi voi olla 2 lasta. Salmilammen läheisyydessä sijaitseva rivitalokohde. Alueella myös muita rivitaloja. Lisävarustus: Matkasänky, potta, silitysrauta, sauvasekoitin, popcorn-kone, pulkka, liukurit, lasten lumilapiot, hiekkaleluja, potta, 2 TV:tä (molemmissa DVD+korttipaikka), lasten DVD-filmejä. Halkovaja eteisessä, mahdollisuus suksisäilytykseen. Ilmainen langaton internet WiFi, 4G. Muita etäisyyksiä: Oulangan kansallispuisto/Pieni Karhunkierros 20 km, Riisitunturi 26 km. Lisätietoja: Skibus-reitti 500 m. Huoneistossa on 2 televisiota. Varaukset alkavat klo 16 ja päättyvät lähtöpäivänä klo 12 (myös viikonloppuvaraukset).

Kaikki toimi, kuten oli sovittu. Henriikka K, Kesäkuu 2020 Mökki oli rauhaisa ja hyvällä sijainnilla. Mökki oli hyvin varusteltu ja ranta oli hyvä, kuvauksen mukainen. Mökissä tosin oli paljon sääskiä ja tukkimiehentäitä, mitkä häiritsivät jonkin verran. Kannattaa myös huomioida, että ilmoituksen savusauna on sama asia kuin rantasauna. Näytä kaikki kommentit Asiakkaiden ottamia kuvia OSALLISTU KUVAKISAAN #lomarengas #kuvakisa #12345 (mökin numero) Kuvakisaan Näytä kaikki kuvat

  • Mökit oulu
  • Vuokramökit - Taivallahden Lomamökit, Kuusamo
  • Lomarengas kuusamo mökit
  1. Auton vuokraus espanja nation
  2. Puzer aino kokemuksia and pregnant