September 6, 2021
  1. Tahko juhannus 2020 liput
  2. Tahko juhannus liput 2019
  3. Tahko juhannus liputan6
  4. Tahko juhannus liputan

Siirrämme kaikki Tahko Juhannuksen somesta 2020 lipun voittaneet automaattisesti 2021 lipuiksi, saat lippusi sähköpostiisi 2021 toukokuussa, mikäli lippua ei sinulle ole vielä lähetetty. Tämä ei vaadi sinulta mitään toimia. 3. Miltä näyttää Tahko Juhannus 2021? Tahko Juhannus juhlitaan taas 24. -26. 2021. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian. 4. Mitä teen mökkimajoitusten kanssa? Festivaali ei korvaa peruuntuneita majoituskuluja. Olet saanut majoitusvarauksen ehdot varaamisen yhteydessä. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukselta ja ole yhteydessä majapaikkaasi. Majapaikan kautta varatut festivaaliliput ja niiden korvaus tapahtuu myös suoraan majoituspaikkasi asiakaspalvelun kautta. 5. Olen ostanut bussi- tai junaliput jo, miten toimin? Festivaali ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot, katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi.

Tahko juhannus 2020 liput

Majoitus varaamatta? Rantamökki, luksushuvila, helppo huoneisto vai ehkäpä hotellipaketti kaikilla mukavuuksilla? Viime hetken juhannusvaraukset tehdään nyt, hinnat alk. 100 € / vrk. Löydä lomasi Luontoon retkeillen tai maastopyörällä Tahkon retkeily- ja maastopyöräilyreiteistä valittavaa löytyy niin leppoisaan fiilistelyyn kuin sykettä nostavaan liikuntaan ja juhannusaatosta alkaen maastopyöräilijät voivat ilmoittautua mukaan myös koko kesän kestävään Tahko MTB Summer Trail -tapahtumaan. Mikäli Tahkolta käsin haluaa pistäytyä lyhyen automatkan päässä olevalle päiväretkelle, on esimerkiksi Pisan luonnossuojelualue oikein mukava kohde retkeilyn sekä upeiden näköalojen ystäville. Kierros golfia? Vapaapäivä kuluu leppoisasti Tahkon golfkentillä, jotka ovat kuuluja kauneudestaan ja pelaajaystävällisyydestään. Kolmen kentän ansiosta Tahkolla riittää pelattavaa useammaksi päiväksi ja harrastajia hemmotellaan korkeatasoisilla ravintola- sekä oheispalveluilla. Saatat olla kiinnostunut Tahko Kids -kaikenlaista lapsille Lomalle lasten kanssa?

Tahko Juhannusta ei järjestetä vuonna 2020. Jos sinulle herää kysymyksiä, joihin ei vielä vastausta UKK-osiosta löydy, niin laita meille somessa yksityisviestiä ja vastaamme mahdollisimman nopeasti. 1. Miten kesäkuun jo ostettujen lippujen kanssa käy? Tahko Juhannus 2020 –lippu kelpaa lippuna ensi vuoden Tahko Juhannukseen. Mikäli haluat osallistua jo ostamallasi Tahko Juhannus -lipulla ensi vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset siis voimassa olevalla 2020 lipulla sisään 2021 Tahko Juhannukseen. Päiväliput ovat voimassa 2021 samana päivänä, mikä lipussa lukee. Lipun voi halutessaan myös vaihtaa samanaarvoiseen Nelonen Media Live –lahjakorttiin molemmissa lippukaupoissa ja voit päättää täten lähempänä tapahtumaa, minkä lipputyypin ostat. Tai voit myös halutessasi lunastaa ostamasi 2020 Tahko Juhannus -lipun takaisin. Myös kulttuuriseteleillä ostetut lippurahat palautetaan asiakkaalle. Alla ohjeet lippukauppasi rahanpalautukseen. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukauppojen asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa.

Tahko juhannus liput 2019

Lippurahojen takaisinhaku on tehtävä 30. 6. 2020 mennessä. Tiketti: Tiketti on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: Lippukaupat palauttavat lipunhinnan, josta on vähennetty käsittely- ja mahdolliset toimitusmaksut. HUOM! Mikäli lippukoodi ei toimi palautuslomakkeessa: Lippukaupan järjestelmässä saattaa olla viive, koodi ei ole vielä ehtinyt aktivoitua ja palautuslomake voi olla ruuhkautunut. Yritä myös lisätä yksi tyhjä rivi lippukoodin jälkeen, jos ei mene läpi. Yritä vielä muutaman kerran uudelleen eri ajankohtina ja mikäli ei useiden yritysten jälkeen toimi, ota yhteys lippukauppasi asiakaspalveluun. 2. Voitin liput 2020 tapahtumaan Tahko Juhannukseen tapahtuman tai Kiss-radiokanavan kilpailusta, miten käy lipulleni?

Tahko juhannus liputan6

Vinkit juhannuksen viettoon Tahkolla Perheet, ystäväporukat ja muut lomailijat kerääntyvät Tahkolle nauttimaan keskikesän juhlasta jälleen tulevana viikonloppuna. Vaikka juhannusfestarit jäävätkin tänä vuonna välistä, löytyy Tahkolta paljon koettavaa niin aktiivisen liikunnan, kuin leppoisan löhöilyn ystäville sekä kaikkea siltä väliltä. Järvi-Suomen sydämessä sijaitsevalla Tahkolla vesi, luonto, palvelut ja aktiviteetit ovat aina lähellä ja samassa lomakohteessa viihtyy siten koko seurue. Vesille Vesille mielivien suosikkilajeja ovat suppailu, melonta sekä veneily ja Tahkon vieraslaituriin odotetaankin saapuvaksi venekuntia läheltä ja kaukaa. SUP-laudat, kanootit ja kajakit voi vuokrata näppärästi SkiMac Tirolin nettivaraamosta ja järvelle pääsee lähes rannalta kuin rannalta. Moni suuntaa kanoottinsa läheiselle Kammonluodolle, jossa kaunis kesäpäivä taittuu auringonlaskuksi nuotion äärellä, välillä uimassa käyden. Piipahtaa kannattaa myös ainakin historiallisessa Aholansaaressa tai hieman edempänä pikkuisen Nimettömän laavulla.

  • Ripsien huolto kuopio
  • Miten saan ystäviä, menestystä, vaikutusvaltaa - Suomen Keskusta - Suomi24 Keskustelut
  • Tahko juhannus liput 2019
  • Tahko juhannus 2019 liput
  • Ja biztown.com
  • Hinaaminen automaattivaihteisella autolla
  • Kolkin kartano myytävänä
  • Tahko juhannus lippujen hinnat
  • Kankaisten Kartano Avoin yhtiö - Rekisteritiedot | Suomen Asiakastieto Oy
  • Koivisto juhlat 2019
  • Tokmanni avasi myymälät Savonlinnaan ja Kouvolan kauppakeskus Veturiin - Tokmanni Group Oyj

Tahko juhannus liputan

tahko juhannus lippujen hinnat

Juhannusviikko! 😍 🍃 Tänä vuonna Tahko Juhannusta juhlitaan etänä, bil... eet jatkuu tänään Radio KISS in taajuudella ja luvassa tasatunnin tripla klo 16 alkaen! 💃🏼 🥂 Ja Jennin festarietkot klo 14-16 Tänään tasatunnein raikaa Evelina, Olavi Uusivirta, Ellinoora, Mikael 'MG' Gabriel ja Gasellit 💥 Lauantaina käynnistetään juhannusetkot Nikon kanssa klo 14-16 🎙 🎶 Äänestä KISSin netissä mitä biisejä juhannuksena raikaa ja voita palkintoja, suora linkki äänestykseen: /tahko-juhannus-1342 ☝🏻 # rakkaudenjuhannus # etäjuhannus See More

tahko juhannus vip lippu tahko