September 4, 2021

Salmi muisteli viimeiseksi jäänyttä haastattelua sosiaalisessa mediassa. Lähdön hetkestäkin puhuttiin. "Kun haastattelin Mattia viimeisen kerran hän puhui kuolemastaan näin: 'Kun hautajaisissa arkkuni lähtee kohti kirkkomaata, tietäkää, että kannatte onnellista ja kiitollista miestä. Olen saanut elämältä niin paljon'. " Demokraatin ex-päätoimittaja, pappi Mikko Salmi on kotoisin Oulusta. Kuva: Mika Ranta Salmi muisteli Ahdetta tahtopoliitikkona, joka oli sosiaalinen nero ja jonka ohjenuorana oli pyrkimys oikeudenmukaisuuteen. "Hänen mukaansa poliitikon tehtävä on edustaa kansaa markkinoihin päin, eikä päinvastoin. Hän valitsi aina toiminnassaan heikomman puolen, oli äänettömien äänitorvi. Salmi kertoi oppineensa paljon Ahteelta. "Matti oli minun merkittävin esikuvani poliitikkona ja ihmisenä. Rauha hänen muistolleen. Matti oli valona muille. Meidän tehtävä on kantaa Matin valoa tässä ajassa, jossa synkkiäkin sävyjä on paljon ilmassa". Pappiskoulutuksen saanut Salmi valoi toivoa Ahteen lähipiirille.

Matti ahde mikä sympa 6

Jussi kertoo avoimesti surusta, joka hänet valtasi sillä hetkellä, kun sai kuulla isänsä menehtyneen – Kun sain tiedon perjantaiaamuna isäni kuolemasta, menin makaamaan mökkimme lattialle ja itkin rauhassa ulos sitä energiaa, mikä ulos minusta halusi päästä ja se oli valtavan puhdistavaa, hän kirjoittaa. Jussi Ahde kirjoittaa tuoreessa Facebook-päivityksessään koskettavasti isänsä poismenosta. JOHN PALMÉN Viime päivien Jussi kertoo kuluneen surren. Hän toivottaa isälleen koskettavasti pehmeää siirtymää. – Joten vaikka olenkin itkenyt useita kertoja viimeisten päivien aikana, olen syvällisesti onnellinen isäni puolesta koska tiedän hänen olevan vihdoinkin syvässä onnellisuuden, rauhan ja rakkauden tilassa. – Hyvää syntymäpäivää sekä pehmeää siirtymää rakas isä, Jussi päättää tekstinsä.

Matti ahde mike syöpä

matti ahde mike syöpä

Matti ahde mikä sopa and pipa

  • Myös Jorma Uotinen innostui Satakunnan Kansan joulukalenterista
  • Jussi Ahde julkaisi koskettavan tekstin isänsä Matti Ahteen poismenon vuoksi – kertoo hetkestä, jolloin sai suruviestin
  • Uusi pukuvuokraamo avattu Joensuun keskustassa

Jussi Ahde julkaisi koskettavan tekstin isänsä Matti Ahteen poismenon vuoksi – kertoo hetkestä, jolloin sai suruviestin

– Tutustuimme 1972, kun hän oli sivistysvaliokunnan puheenjohtaja ja minusta tuli sen sihteeri. Siitä alkoi pitkä ystävyys. Olimme vuosikymmeniä Oopperan hallituksessa aina vuoteen 2007 asti. – Matti oli hyvin seurallinen ja miellyttävä ihminen. Kun hän oli Veikkauksen johdossa, paljon olimme Lapissa hiihtämässä. Työkuvioissakin oli yhteistä, kun hän oli sisäasiainhallinnossa, minä olin silloin Suojelupoliisin päällikkö. Jään kaipaamaan häntä, Tiitinen muisteli. Lue lisää: Matti Ahteen ura urheilupoliitikkona on vailla vertaa Matti Ahde, Lasse Lehtinen ja Erkki Liikanen osallistuivat hyväntuulisina silloisen pääministerin Paavo Lipposen ja Päivi Hertzbergin hääjuhlaan 31. tammikuuta 1998. Kuva: Peter Jansson Ahteen tavoin 1970-luvun alun nuorien nousevien demaripoliitikkojen sukupolveen kuulunut Lasse Lehtinen tapasi Matin parisen viikkoa sitten. – Viimeiseksi kohtaamiseksi jäi tapaaminen Linnan juhlissa 6. joulukuuta. Se oli huikea kohtaaminen, Matti oli päättänyt vasta kello 19, että tulee Linnaan jos vointi antaa myöten.

Matti Ahteen viimeinen tervehdys hiljensi UKK-seuran jouluillallisen - Kotimaa - Ilta-Sanomat

"Voimia Hilkka, Timo, Jussi ja Tiina. Matti on hyvissä käsissä, Taivaan Isän väkevillä käsivarsilla".

matti ahde mikä sopa and pipa

palvelun tarjoaa Microsoft News Vaihda kieltä ja sisältöä: Palaute Oliko juttu kiinnostava? Tykkää meistä Facebookissa nähdäksesi samanlaisia juttuja Lähetä MSN-palautetta Arvostamme palautettasi! Miten voimme parantaa palvelua? Anna sivustolle yleisarvosana:

  1. Biotiini strong hinta