September 5, 2021
  1. Samsung s4 gigantti 2017
  2. Gigantti samsung
  3. Samsung Galaxy Tab S4 WiFi (musta) - Tabletit ja iPad - Gigantti
  4. Samsung Galaxy S4 älypuhelin (valkoinen) 4G+ - Puhelimet - Gigantti

Se tekee Galaxy Tab S4:stä tyylikkään näytön, jolla voi näyttää suosikkikuvia tai säätietoja, tai tarkistaa kalenterista viikon menot. Tyylikäs joka suunnasta Galaxy Tab S4:n ohut ja innovatiivinen muotoilu sekä lasi- ja metallirakenne varmistavat, että tabletilla riittää kompaktista koostaan huolimatta tilaa aivoriihelle, muistiinpanoille tai inspiroiville ajatuksille. S Pen auttaa tekemään enemmän Monitoiminen S Pen antaa mahdollisuuden luoda ja työskennellä juuri niin kuin haluat. Riippumatta siitä oletko liikkeellä tai kokouksessa, voit tehdä helposti muistiinpanoja ja kirjoittaa tehtäväluetteloja. Kun olet matkoilla, S Pen auttaa kääntämään vieraan kielen sanoja ja lauseita hetkessä. Nosta tuottavuus ja luovuus uusiin korkeuksiin Uusi Galaxy Tab S4 auttaa tekemään monia asioita kerralla sekä luomaan ja työskentelemään rajattomasti. Galaxy Tab S4 on ensimmäinen Samsung-tabletti, jossa on Samsung DeX. Sen avulla voi käyttää tietokonetta muistuttavia moniajotoimintoja missä ja milloin tahansa yhden johdon avulla.

Samsung s4 gigantti 2017

samsung s4 gigantti 2017

Jotkut asiat ovat hieman helpompia tietokoneella tehtynä, joten Galaxy Tab S4:ään voi liittää juuri sitä varten suunnitellun ulkoisen näppäimistön. Tabletissa on myös älykkäitä tietoturvatoimintoja, kuten kasvojentunnistus ja iiristunnistus. Siten huippusalaiset tiedostosi ja sovelluksesi eivät pääse muiden käsiin. Reilusti tilaa kaikkiin tarpeisiin Nyt et joudu poistamaan aurinkoloman kuvia tehdäksesi tilaa budjettiraportille. Tallennustilaa voi lisätä muistikortilla jopa 400 Gt, joten tilaa riittää sekä tärkeille työasiakirjoille että hienoille muistoille. Nopea ja kätevä lataus Galaxy Tab S4:n akku riittää videoiden katseluun 16 tunniksi. Akun tyhjeneminen ei ole myöskään suurempi ongelma, sillä tabletissa on pikalataus. Kaikki voivat jakaa saman tabletin Uusi Galaxy Tab S4 antaa mahdollisuuden kahdeksaan eri käyttäjätiliin. Se on kätevää, jos haluat luoda ja jakaa sisältöä, jonka haluat jakaa helposti ja suojatusti kollegoille tai perheenjäsenille. Kirjautuminen omalle tilille onnistuu kätevästi iiristunnistuksella tai kasvojentunnistuksella.

Gigantti samsung

samsung s4 gigantti case

Samsung Galaxy Tab S4 WiFi (musta) - Tabletit ja iPad - Gigantti

S4 on kuitenkin kaikin puolin jokaiselle sopiva ja kauniisti muotoiltu helppokäyttöinen laite josta kuitenkin löytyy myös niin sanottuja "hienouksia". Date published: 2014-08-14 Weee from Hintaluokkansa ykkönen! Jo hiukan vanha malli, mutta hinnan tippuessa yhä todella kilpailukelpoinen luuri. Ominaisuudet riittävät omiin tarpeisiini kirkkaasti, vaikka kohtuu paljon puhelinta käytän muuhun kuin soittamiseen. Akun kesto miinuksena, aivan ei tahdo kestää täyttä päivää omalla käytöllä lataamatta välillä. Syy varmaankin nettiradioiden kuunteleminen, ilman niitä kestää kyllä vuorokauden. Työpöytäpienoisohjelmat nyt muutamia kertoja kaatuneet. Sää kuvake mennyt toistuvasti mustaksi, ja ei palaudu jos sitä ei poista ja aseta uudestaan. Muuten ei pahaa sanottavaa, toinen android puhelin ja näillä näkymin ei viimeinen. Date published: 2014-09-18

Samsung Galaxy S4 älypuhelin (valkoinen) 4G+ - Puhelimet - Gigantti

  1. Espoon kaupunki laskutus n
  2. Laskimme Samsung Galaxy S4 Zoom 4G älypuhelimen hintaa 250 eurolla !!
  3. Suomen poliisi | Tumblr
  4. Sigma Sport ajotietokoneet! | Bikester.fi
  5. Sdp vaasan vaalipiiri 45
  6. Samsung s4 gigantti vs
  7. Samsung s4 gigantti price
  8. Vaihdetaan mopoon - Kauppapaikat.net
  9. Vending machine suomeksi fortnite
  10. Onkyo ncp 302 kokemuksia price

Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun Samsung Galaxy Tab S4 on kotisi keskipiste ja Galaxy Tab A 10. 5 uusi koko perheen suosikki. Tableteista on tullut yhä isompi osa elämäämme, joten on tärkeää, että löydät juuri sinulle sopivan tabletin. Lue lisää Galaxy Tab S4 ja Galaxy Tab A 10. 5 -tableteista ja selvitä, kumpi uutuuksista sopii sinulle paremmin. Galaxy Tab A 10. 5 Tableteista on tullut niin luonnollinen osa elämäämme, että joskus jopa unohdamme, kuinka monikäyttöisiä ne ovat. Tabletteja käytetään usein pelaamiseen ja huveihin, mutta niillä voi tehdä paljon muutakin. Galaxy Tab A 10. 5 on modernin kodin keskipiste. Samsung Galaxy Tab A 10. 5 sopii käytettäväksi perheen yhteisiin soittolistoihin, ruokaohjeiden etsimiseen keittiössä tai kodin laitteiden ohjaamiseen. Kahdeksan käyttäjätilin ansiosta koko perhe voi käyttää tablettia. Galaxy Tab S4 Samsung Galaxy Tab S4 -tabletin muotoilussa yhdistyvät tyylikkäästi lasi ja metalli sekä huipputerävä näyttö, joka ulottuu lähes tabletin reunoihin asti ja näyttää kuvan upeana.

📢 Arvonta 📢 Beosound Bluetooth-kaiut timella Bang & Olufsenin täyteläinen ääni kulkee vaivatta mukanasi! 😍 Haluatko voittaa Beosound-kaiutt imen itsellesi? Kerro kommenteissa, kuinka pitkä akunkesto kaiuttimella on ja olet mukana kisassa. Voittaja arvotaan 17. heinäkuuta. Tutustu Beosound-kaiutt imeen 👉 395Df ---- Arvontaan osallistutaan tykkäämällä ja kommentoimalla postausta. Arvonta suoritetaan 17. 7. Gigantti arpoo voittajan ja vastaa voittajan kommenttiin. Palkinto toimitetaan voittajalle 1-2 viikon kuluessa (Posti). Gigantin henkilökunta ei voi osallistua arvontaan. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima tai hallinnoima, eikä Facebook ei ole mitenkään osallisena arvontaan. Arvonnan järjestäjä Gigantti Oy vastaa arpajaisverosta. Onnea arvontaan!

Date published: 2014-07-03 Rated 4 out of Jorma49 from Hyvä älypuhelin hinta/laatu suhteessa Laite ostettu kolme viikkoa sitten ja kaikki perusominaisuudet testattu läpi: puhelin, kamera, kalenteri, nettiselain, herätys, muistutukset, sovellukset play kaupasta, jne. Kaikki toimii varmasti, loogisesti ja nopeasti. Ainoat pikkuviat, jotka ovat ilmenneet pari kertaa: puhelimen uudelleen käynnistyminen itsestään, pienoisohjelmien (herätyskello, sää, jne) ruudun muuttuminen mustaksi ja muutaman isomman sovelluksen (mm. Fifa15) bugaaminen käynnistyksessä. Samsungin omia sovelluksia ei tule käytettyä, joten niiden hyödyllisyydestä en osaa sanoa. Play kaupan laaja sovellusvalikoima tarjoaa samoihin käyttötarkoituksiin paljon parempia sovelluksia. Date published: 2014-11-09 Vuollet from Kaikki mitä käytännössä tarvitsee Puhelin lunasti sille asettamani odotukset täydellisesti. Mietin Note 3 ja tämän välillä ja tämän tullessa tarjoukseen, ei päätöstä tarvinnut enää miettiä. Kaikki toimii niinkuin pitääkin, varsinkin jos olet jo tottunut android käyttöjärjestelmään.

  1. Suomen syvin järvi
  2. Linja auto aika taulut lahti 1