September 5, 2021
  1. Afrikkalainen ravintola helsinki 2018
  2. Afrikkalainen ravintola helsinki train
  3. Parhaat afrikkalaiset ravintolat Helsingissä - Tripadvisor

Toivon ravintolatulokkaalle kaikkea hyvää. Toivottavasti suomalaiset innostuvat African Potsin ruokakursseista. Niiden kerrottiin alkavan syyskuussa. Ghanalainen cuisine löytyi lähistöltä, Hämeentieltä. Ravintola Safarikeittiön päivittäin vaihtuva keitto oli tutustumispäivänä öljypalmusta valmistettu, erittäin suosittu ruoka Länsi-Afrikassa eli Ghanassa, Liberiassa, Sierra Leonessa, Guineassa ja Nigeriassa. Muita lounaan annoksia olivat paistettu bataatti, kookosriisi sekä muna- ja kanakastikkeet. Afrikkalaisen rentoon tapaan ravintola aukeaa noin kello 11 ja lounasta on saatavilla neljään asti. Avoinna ollaan iltayhdeksään maanantaista lauantaihin. Myös täällä palvelu oli supermukavaa. Suusta suuhun Mitäpä muuta afrikkalaista pääkaupungistamme löytyy? Pienen googlettelun jälkeen vaikuttaa siltä, että Itiksen tai Puotinharjun suunnalla saattaisi olla tai on ollut afrikkalaista keittiötä tarjolla, mutta taitaa olla markkinointiviestinnän kurssi kokeilla edessä, jos meinaavat kauhaa kauan heiluttaa.

Afrikkalainen ravintola helsinki 2018

afrikkalainen ravintola helsinki restaurants
  • Afrikkalainen ravintola: Buffet, kokkikoulu, catering, elämykset
  • Kuinka saada haju pois kengistä france
  • Afrikkalainen ravintola helsinki 2
  • Opel Talvirenkaat hinta | Vertaa hinnat! | Autojerry.fi
  • Rosk n roll karjaa
  • Parhaat afrikkalaiset ravintolat Helsingissä - Tripadvisor
  • Shetlanninlammaskoira pentuja blue merle rose
  • African Pots toi afrikkalaiset herkut Helsinkiin
  • Pohjois-afrikkalainen ravintola helsinki
  • Aarteenetsintä valmiit vihjeet

Ravintoloitsija näkee asian näin: "Egyptiläinen ravintola El Karim on keidas kiireiselle ihmiselle, joka haluaa nauttia ateriansa kiireettä ja rauhallisesti. " Näin on. Tänne ei ole hyvä kiireellä tulla, mutta ruoka on jonottamisen väärtiä eikä takuulla hajutonta ja mautonta. Viimeksi El Karimissa vieraillessani nautimme grillattua viiriäistä (15 euroa) ja sisäfileevartaita (22 euroa). Nyt emme ole hetkeen käyneet, kun blondina erehdyin kysymään, onko tahini itse tehtyä. Olisittepa nähneet (ja kuulleet) sen loukkaantumisen määrän! Netissä jotkut väittävät El Karimin kebabeja ja falafeleja kaupungin parhaimmiksi. Tiedä häntä – blondi on tyystin menettänyt tässä genressä sydämensä Flemarin Döner Harjulle, mutta se on toinen juttu se.

Afrikkalainen ravintola helsinki train

Suositut afrikkalaisten ruoan kurssit ovat myös saamassa pian jatkoa ja paikka uudet nettisivut. African Pots, Mäkelänkatu 45, Helsinki. African Potsin safkaa tarjolla viikonloppuna Planet Suvilahti -tapahtumassa 4. -5. syyskuuta.

YHTEYSTIEDOT African Pots Mäkelänkatu 45 c, 00550 Helsinki p. 0466446545 AUKIOLOAJAT ma-pe klo: 11-16 la klo: 13-18 HINNAT ma-pe: 10 € la: 12 € 7 - 12 vuotiaat: 8 € Alle 7 vuotiaat: 5 € Opiskelijakortilla vain maanantaisin: 8 € Pyhäpäivät ja erikoispäivillä on oma hintansa josta tiedotamme kotisivulla sekä facebook sivustolla. MAKSUTAVAT Meille käy käteinen, pankki ja luottokortit. E-passi ja lounasseteli/lounaskortti. Lounaskortti ei käy viikonloppuisin ja erikoispäivinä sekä lounaskortti / e-passi / lounasseteli. Maksutavaksi käy vain käteinen tai pankki/luottokortti. Otamme vain ryhmävarauksia (8 - 10 hlö) ensisijaisesti sähköpostilla tai vaihtoehtoisesti soittamalla. Jos emme vastaa heti puheluun, saattaa sillä hetkellä meillä olla kiirettä ja soitame varmasti lyhyen ajan päästä takaisin. OPENING HOURS mon-fri 11-16 sat 13-18 PRICES mon-fri: 10 € (buffet) saturdays: 12 € 7 - 12 year old: 8 € under 7 - year old: 5 € with student card you get lunch on mondays for 8 €. holidays and special days we have different prices which we inform about in our website and faceboook.

Mäkelänkadulta löytyvä African Pots on makumatka afrikkalaisiin makuihin. Isolla hymyllä tiskin takana palveleva Richmond Ghansah toivottaa ruokailijat tervetulleeksi tutustumaan 10-15 afrikkalaisen maan makuihin. Kohta kolme vuotta avoinna ollut ravintola ei syntynyt sattumalta. Taustalla oli lähes kymmenen vuoden työ suomalaisilla festareilla, missä tekijät tutustuivat suomalaisten toiveisiin ja hintatasoon. Elokuussa 2015 ravintola avattiin Ravintolapäivän yhteydessä ja siitä eteenpäin se on palvellut tyytyväisiä lounasruokailijoita. Missio on laaja, mutta selkeä. "Haluamme tuoda esiin mahdollisimman monipuolisesti afrikkalaista kulttuuria ja keittiötä. Uskon, että ravintolamme tarjoaa laajimman kattauksen afrikkalaista fuusiota, mitä Suomesta löytyy", Ghansah kertoo. African Pots paletti on monipuolinen, osin eksoottinen, mutta täynnä syviä ja hyviä makuja. Raflan ruokabanaaneista on muodostunut pienimuotoinen ilmiö ja nigerialainen tomaattikastike on soossien soossi, joka sopii lähes minkä kanssa tahansa.

Parhaat afrikkalaiset ravintolat Helsingissä - Tripadvisor

afrikkalainen ravintola helsinki cruise

Värien selitykset Ruuan laatu Kokemus Hinta/laatu-suhde

Olemme avoinna tästä päivästä lähtien maanantai - perjantai klo 11 - 16. Tiedoitamme hieman myöhemmin lauantaista. COVID-19 epidemian rajoitteiden takia emme valitettavasti pysty tarjoamaan buffettia tällä hetkellä. Myymme sen sijaan päivittäin vaihtuvia annoksia jotka voi ostaa syötäväksi paikanpäällä tai mukaan. Vaihtoehdot ovat 1) SEKA (liha-kasvis annos) 2) VEGAN (täysin vegaaninen annos) Viikon ruokalista Toivomme, ettet tule kipeänä syömään ja pidäthän omasta hygieniasta huolta. Meiltä löytyy käsidesiä ja kertakäyttö hanskoja. Tervetuloa!

Ja kuten Ghansah mainostaa, maapähkinä- ja pinaattikastike saa ihmettelemään, voiko pinaatti olla tosiaan näin hyvää. Lue myös: African Pots toi afrikkalaiset herkut Helsinkiin Mäkelänkadusta kasvoi kansainvälinen ruokakatu - tsekkaa 8 tärppiä

Ruoka on aina ollut kulttuurin ytimessä. African Pots on tarjoillut safkaansa jo vuosia festareilla ja tapahtumissa. Festarikojuilla käyneet ovat halunneet lisää. "Meille on tullut lukemattomasti palautetta, että voisitteko perustaa tämmöisen paikan. Meidän piti miettiä kauan. Monen vuoden ajan halusimme oppia ymmärtämään meidän asiakaskuntaa, jotta sitten kun paikka joskus avataan, tiedämme, kenelle se ruoka kohdistuu", Ghansah sanoo. Asiakaskunnan toiveisiin vastataan muun muassa runsaalla kasvisruokatarjonnalla. "Vaikka emme laiminlyö lihansyöjiäkään – kaikille löytyy jotakin. " Syyskuisen torstain buffet-pöydästä löytyy mahtavia makuja. Erikoisin tarjolla oleva safka lienee ruokabanaanit, jotka ovat kuin hieman makeampi versio lohkoperunoista, mutta eivät juuri bataattia imelämpiä. Parasta pöydässä tällä kertaa on syviä makuja sisäänsä kätkevä tomaattikastike. "Pyrimme esittelemään pikku hiljaa afrikkalaista ruokaa. Ei niin, että tungemme heti kaikkea liian eksoottista. Esimerkiksi ruokabanaani on ensin ihmisille sellainen, että mikä tää on?