September 5, 2021
  1. Vaalijohtaja kommentoi Suomen kansa ensin -ehdokkaiden rikosepäilyitä
  2. Suomen kansas ensin ehdokkaat baseball

Suomen poliittinen (Ulos EU:sta), taloudellinen (markka), kansallinen (rajavalvonta), sotilaallinen (puolueettomuus) ja kulttuurillinen itsenäisyys (omat tavat kunniaan). Rajavalvonta Suomen ulkorajoille. Maan ulkorajojen sulkeminen luvatta tulevilta ja jo tulleiden sijoittaminen suljettuihin säilöönottokeskuksiin odottamaan turvapaikkakäsittelyä. Kielteisen päätöksen saaneille välitöntä palauttamista siten, että suljetusta keskuksesta pääsee pois vain poistumalla maasta. Kielteisestä päätöksestä voi valittaa yhden kerran. Turvapaikka tulee olla aina määräaikainen, ja jos edellytyksiä tähän ei enää ole, tällöin henkilö poistetaan maasta. Kansalaisuuden saannin ehtoja on kiristettävä. Islamisaatio estettävä Islamilaisen tapakulttuurin leviämisen estäminen ja Sharia-lain voimaantulon pysäyttäminen Suora demokratia Suoraa demokratiaa sitovine kansanäänestyksineen. Esimerkki; jos kansalaisaloite saavuttaa 50 000 allekirjoitusta, niin silloin aloite alistetaan eduskuntakäsittelyn sijasta sitovaan kansanäänestykseen.

Vaalijohtaja kommentoi Suomen kansa ensin -ehdokkaiden rikosepäilyitä

2020 13:05 Ei vastausta Yhteiskunta 0 9 74 Mari kanava 4 Täältä voit katsoa... Aloitettu 27. 11. 2019 23:08 Vastattu 17. 2020 Yhteiskunta 0 40 104 Avoin kysymys Marco de Witille Avoin kysymys Marco de Wit, mitä mieltä olette henkilöistä jotka huijaavat Suomen sosiaaliturvaa? Annetaan vaikka kuvitteellinen esimerkki. Avoliito... 02. 2020 14:40 Vastattu 15. 2020 Yhteiskunta 0 2 24 Yilditsee mun yilditsee mun tämä kuuma Turkin yö.... Aloitettu 01. 2019 11:10 Vastattu 15. 2020 Yhteiskunta 0 7 27 Miksi MdW:tä kutsutaan Manoksi? Minkä takia Marco de Witiä kutsutaan yleisesti Manoksi? Käyttävätkö läheisetkin hänestä nimeä Mano?... 2020 12:00 Vastattu 15. 2020 Yhteiskunta 0 9 31 Manolla ei ole puoluetta! Onko se Manon vaikee ymmärtää, ettei hän ole enää missään puolueessa mukana. Hänet on heitetty aika päiviä sitten ulos. Jaksaa vieläki leikkiä jotain... 2020 12:35 Vastattu 15. 2020 Yhteiskunta 0 13 61 Lupasit Mano jättää tämän palstan Olet Mano moneen kertaan luvannut olla kirjoittamatta tälle palstalle.

Lisäksi oikeus velvoitti puolueen toimittamaan kokouksen pöytäkirjat tuhannen euron sakon uhalla.

ei edes vaalilautakuntaan. eik... Aloitettu 04. 2020 20:32 Vastattu 05. 2020 Yhteiskunta 0 183 143 Ari Lindström kehuu Punk in Finland anarkistifoorumia "Heh, onneksi on Piffi, kopioivat sinne osan Panun raporteista. Pakkop seurata sieltä. " No ei yllätä, kommari se se... Aloitettu 13. 06. 2019 08:09 Vastattu 03. 2020 Yhteiskunta 0 1 17 Mano ei ole SKE:n jäsen! Koita Mano ymmärtää asia, ettet ole SKE:n jäsen lainkaan. Olet kaikista puolueista ulkona, asia vain on nyt näin. Lopeta se vastaan äheltäminen, se on... 2020 16:24 Vastattu 02. 2020 Yhteiskunta 0 67 232 Miksi kempeleen valekokous valitsi Yildizin pj;ksi? Kova luottamus henkilöihin, jotka on muka suomen puolella ja valitsee turkkilaisen pj:kai?... Aloitettu 14. 10. 2019 16:06 Vastattu 01. 2020 Yhteiskunta 0 7 32 Mano ei saa puoluetta hallintaansa Mano yrittää epätoivosesti saada Suomen Kansa Ensin puoluetta hallintaansa, mutta aivan turhaa. Pelottavinta on, että Mano jopa luulee jo nyt olevansa... Aloitettu 15. 2020 09:07 Vastattu 30.

Pellebodari, jonka ääni nousee falsettiin kun hermostuu jostain asiasta. Harmi ettei oo ottanu nappeja vielä tarpeeksi, koska siinä on yksilö mitä ei jäis yhteiskunta kaipaamaan. Vasemmistolaisessa maailmankuvassa vasemmistolainen veskari päästäisihelpon vedon keskialueelta sisään ja alkaisi argumentoimaan ettei termi "maalivahti" tarkoita että hänen tulisi estää vastustajan maaliteko eikä tätentehtymaali ollut hänen vikansa, vaikka edellisellä erätauolla kehui miten hienosti torjui vetoja. @SergeiK #16 Täytyi ihan googlettaa. Google tarjosi osumaksi Ylen vaalikoneen... "Olen mukana koko sydämmellä antaen kansanedustajan palkasta puolet takaisin kansalle-elän nyt jo hyvin. Olen perillä nykyisestä maamme ongelmista ja sen tuomasta Epävakaasta turvallisuudesta kansalaisia kohtaan sekä todellisesta radikaslisoitumisesta Suomessa. Ja lasten asiat on tuttuja erikoislapsi perheellisenä tiedän kuinka auttaa heitä ja vammaisten asioista ei ole päivitettyä tietoa-olen itse pyörätuolissa ja sihen on pitää puuttua, yhdenvertaisuuslain nojalla( heillä on kuntouttavaa erittäin vähän).

Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Suomi24 - tuhansia aiheita. Aloita uusi keskustelu Yhteiskunta 0 16 92 Nyt kirjoitetaan Juntuselle laskua Mano laittaa Juntusen maksumieheksi. Tuukka tajuaa pelin juonen eilä suostu omalle nimelleen kannetta nostamaan. Juntunen taas uskoo Manon vakuuttelut... Aloitettu 28. 01. 2020 07:00 Vastattu Eilen 19. 57 Yhteiskunta 0 4 30 Mano, jättimiekkarit nyt sallittuja! Mano, 1. 7. alkaen ulkoilmatilaisuuksien osanottajamäärillä ei ole ylärajaa. Nyt siis kiireesti jättimiekkareita pystyyn. Selvyyden vuoksi, jättimiekka... Aloitettu 02. 07. 2020 08:52 Vastattu 08. 2020 Yhteiskunta 0 34 76 Erämaa notkuu mantuu maisemii! Mantuu maisemii, niin kuin herrasmies etiketin luettua sanoi toiselle puoluetoverille hiljaa mäessä! Aika hienosti oli sanottu! Tuli pöytään kuin mano... Aloitettu 09. 03. 2020 17:22 Vastattu 07. 2020 Yhteiskunta 0 2 22 autotallipuolue minä en oikein ymmärrä miksi geurt tappelee tästä mikropuolueesta joka ei tule koskaan saamaan yhtään luottamuspaikkaa.

suomen kansas ensin ehdokkaat 2017

Suomen kansas ensin ehdokkaat baseball

suomen kansas ensin ehdokkaat commission

Suomessa kun vastaava toiminta olisi luokiteltu vakavaksi rikokseksi – sotilaskarkuruudeksi. Islamilainen kulttuuri ei sovi Suomeen. Maahanmuuttajan ja maahantunkeutujan tulisi edes sopeutua suomalaiseen kulttuuriin. Tämä taas ei sovi Islamilaisen kulttuurin toimintaan lainkaan, vaan pyrkimyksenä on saada Suomi Islamilaisen kulttuurin alle kokonaisuudessaan, sitäkö täällä todella halutaan? Jos muutoksia ei tapahdu päättäjissä ja kansalaistemme ajatusmaailmassa niin tämän vuoden aikana on odotettavissa seuraava massamaahantunkeutuminen. Siihen ei enää suomalaisten selkänahka veny. Mikäli tämä toteutuu niin voimme heittää hyvästit turvalliselle Suomelle, itsenäisyyden rippeille ja unohtaa että maa on joskus ollut hyvinvointivaltio. Petetään Suomen itsenäisyydestä henkensä uhalla taistelleet sotilaat. Miettikää mitä Suomi oikeasti merkitsee teille ennen kuin puolustatte maahantunkeutujia! Jenna Kivistö, 5. 3. 2020 Raumalla Puoluesihteeri Suomen Kansa Ensin r. p. " Se on kuin yhteinen sopimus jota kunnioitetaan.

suomen kansas ensin ehdokkaat 2016

Politiikka Suomeen rekisteröitiin uusi maahanmuutto­vastainen puolue Suomen kansa ensin -puolue haluaa sulkea rajoja "luvatta tuleville". Puolueen perustanut Marco de Wit Suomi ensin -mielenosoitusleirissä keväällä 2017. Kuva: Jukka Gröndahl / HS Julkaistu: 11. 12. 2018 13:38 Suomen kansa ensin -niminen ryhmittymä on rekisteröity puolueeksi, kertoo oikeusministeriö tiistaina julkistamassaan tiedotteessa. Suomessa on nyt 18 rekisteröityä puoluetta. Uuden puolueen tavoitteena on asettaa ehdokkaita ensi kevään eduskuntavaaleihin, tiedotti ryhmä lokakuussa, jolloin se ilmoitti keränneensä viisituhatta kannattajakorttia, jotka tarvitaan puolueeksi rekisteröitymiseen. Seuraa uutisia tästä aiheesta

– Yhdistyksen kokousta ei ole kutsunut koolle toimivaltainen hallitus. Koska kokous ei ole sääntöjen mukaan hallituksen koolle kutsuma, ovat sen kaikki päätökset mitättömiä ja ainakin pätemättömiä, Salmi toteaa. Hänen mukaansa kokouksessa on päätöksentekoon osallistunut henkilöitä, joilla ei ole äänioikeutta, koska he eivät ole maksaneet jäsenmaksua. Salmen mukaan kaikki halukkaat eivät myöskään voineet osallistua kokoukseen sen järjestelyjen takia. Salmi kertoo haastehakemuksessaan, että kokouksen pöytäkirjoja ei myöskään ole luovutettu hänelle, vaikka hän on niitä pyytänyt. Käräjäoikeus pyysi puolueelta kantaa asiaan, mutta se pyysi lisäaikaa lausumalle asian monimutkaisuuden vuoksi. Oikeus hylkäsi lisäaikapyynnön ja kielsi toimeenpanemasta joulukuisen kokouksen päätöksiä, joten puoluehallituksen viimeisin valinta on toistaiseksi pätemätön. Kyseessä on vasta väliaikainen toimeenpanokielto, sillä oikeus ratkaisee riidan lopputuloksen vasta myöhemmin. Lisäksi oikeus velvoitti puolueen toimittamaan kokouksen pöytäkirjat tuhannen euron sakon uhalla.

#9 Pienpuoluetentti vihdoin huomenna! Kyllä siellä nyt kiistatta Marco aika lujaa uhriutuu, ja on tietysti odotetusti koko ajan hyvin kiihtyneessä tilassa. Esimerkiksi tuo Ylen haukkuminen ja syyttäminen noin karkeasti Ylen omassa lähetyksessä näyttää varmasti monen silmään todella kovan luokan uhriutumiselta. Kansalaispuolueen puheenjohtaja vetää ihan samaa settiä, mutta paljon uskottavammalla ja valtiomiesmäisemmällä otteella. Ei taida ainakaan uusia äänestäjiä SKE saada tämän tentin perusteella, koska puheenjohtaja vaikuttaa vähintäänkin hermorauniolta "siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa" (Kyösti Pöysti) #10 Ei taida ainakaan uusia äänestäjiä SKE saada tämän tentin perusteella, koska puheenjohtaja vaikuttaa vähintäänkin hermorauniolta Suosittelen vahvasti vaalipäivän illan livestriimiä bunkkerista. #11 Sehän on aina ollut samanlainen, pienimmästäkin ärsykkeestä kierrokset nollasta sataan. Ei kykene oikein yhteistoimintaan ideologisesti samanmielistenkään kanssa.

  • Suomen kansas ensin ehdokkaat association
  • Puoluerekisteriin merkitty Suomen kansa ensin ajautui heti riitaan johdon valinnasta - Keskisuomalainen
  • Dna welho sähköposti ei toimi
  • Suomen kansa ensin ehdokkaat lyrics
  • Purjevene lähellänne - Cylex Suomi
  • Alicante lentokenttä kaupat aukioloajat
  • Suomen Kansa Ensin – Wikipedia
  1. 10 vrk sää porvoo
  2. Muutosturvan ansio osa 2
  3. Polar loop ohjelmisto station
  4. Paras netflix sarja