September 5, 2021

Sisäänrakennetun GPS-toiminnon ansiosta kuljetun matkan mittaus onnistuu luotettavasti ilman älypuhelinta. Kellon musiikkitoiminnot ovat erinomaiset! 4GB:n sisäinen muisti mahdollistaa musiikin ja sovellusten tallennuksen suoraan kelloon, joten voit kuunnella musiikkia ilman älypuhelintasi. Kello tukee monia musiikin suoratoistopalveluita kuten esimerkiksi Spotify. Personoiduilla tavoitteilla voit luoda lisää motivaatiota urheiluun ja terveelliseen elämään, sekä aktiivisuuden seuranta on tukenasi tavoitteissasi jokaisena päivänä. Aktiivisuuden seuranta seuraa päivittäin kulkemaasi matkaa, kuluttamiasi kaloreita, ja askeleitasi. Älypuhelimessa on oltava vähintään Android 4. 4 tai iOS 9. 3 -käyttöjärjestelmä. Lisätietoja SKU FTW6015 MATERIAALI Teräs RANNEKE Nahka BRÄNDI FOSSIL TUOTERYHMÄ Rannekello KATEGORIA Naisille Lugiväli 18 KONEISTO Älykellot Lasi Mineraalilasi

Fossil | Älykellot | Telia

Toimitukset ma–la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa valitsemastasi automaatista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä. Nouto lähimmästä postista 4, 90 € Toimitusaika 1–2 arkipäivää. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa lähimmästä postista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä. Kotiinkuljetus alk. 14, 90 € Toimitusaika 1–4 arkipäivää. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä jopa huomiseksi. Mikä on Posti Green? Lue lisää > Apple Fossil Garmin Honor Huawei Polar Samsung Skagen Suunto Kokonaishinta Kuukausihinta Tarjous fossil-kellot Fossil on tunnettu rannekellojen valmistaja, jonka kelloille ominaista on ajattoman tyylikäs, jopa vintage-tyylinen muotoilu. Fossil Group on amerikkalainen muotisuunnittelija, ja valmistaja joka perustettiin 1980-luvulla.

Fossil q venture älykello

fossil q älykello
  1. Aperol hinta laivalla
  2. Mikkelin kaupunki palkat
  3. Osta & myy, huutokauppana tai heti - Huuto.net
  4. Lääkeinfo.fi - lääkevalmisteiden pakkausselosteet - OFTAN DEXA-CHLORA silmätipat, liuos 1/2 mg/ml
  5. Nissan qashqai renkaiden vaihto
  6. Fossil | Kultajousi
  7. Turvallisuuskoulutus - Turku, Salo, Varsinais-Suomi, Suomi | Varsinais-Suomen Turvallisuuskoulutus
  8. Aqua-Web • katso viestiketjua - Lemmikkistore.fi
  9. Fossil Q Grant miesten hybrid älykello | hobbyhall.fi
  10. Toimiva hallitus – Taloyhtiön hallituksen käsikirja | Ellibs Library
  11. Mitä kiusaaminen on? - Mannerheimin Lastensuojeluliitto
  12. Puerto rico sää 25 vrk f

Fossil q älykello - Huuto.net

Näin varmistat paketin ohjautumisen oikeen osoitteeseen. - Palauttaminen Postin Helposti-koodilla: syötä paketin JJF-koodi osoitteessa, jolloin saat paketin palautusta varten. Palauta paketti mihin tahansa Postiin saamasi ohjeen mukaan. 4. Pyydä postista kuitti tai säilytä koodi lähettämästäsi tuotteesta ja säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Kuitti on tosi lähetyksen palauttamisesta. Kysymykset ja vastaukset Usein kysytyt kysymykset Voinko halutessani maksaa vähimmäismäärää suurempia suorituksia? Kyllä, voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois. Kuukausiraha®-laskullasi ilmoitettu summa on vain vähimmäismäärä. Tilasin laskulla. Voinko kuitenkin maksaa erissä? Laskusi jakaminen eriin on mahdollista. Maksamalla vähintään laskullasi ilmoitetun vähimmäismäärän siirtyy jäljelle oleva saldo Kuukausiraha®-tilillesi ja saat jatkossa kuukausittain laskun. Otathan huomioon, että tällöin velkasaldoosi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu.

Fossil Q Explorist Generation 4 Smartwatch on älykello sinulle, joka seuraat aikaasi. Uusinta teknologiaa ja laatua. Katso myös muut kellot ja älykellot laajasta valikoimastamme. TUOTETIEDOT Mallinumero FTW4016 Kategoria Älykellot, miesten Halkaisija 45, 0 mm Paksuus 13, 0 mm Kellonkuori Ruostumaton teräs, sininen Ranneke Ruskea nahka Näyttö LED Lukitus Ruostumaton teräs, sininen solki Kellon kehä Ruostumaton teräs Vesitiiviys 3 ATM Ominaisuudet Kosketusnäyttö Käyttöaika 24 tuntia Yhteensopivuus iOS ja Android Sisäinen muisti 4 GB Käyttöjärjestelmä watchOS Seurantaominaisuudet Aktiviteettiaika, kulutetut kalorit, kuljettu matka, askelmittari Wifi-yhteensopivuus Kyllä Langaton synkronointi Bluetooth 4. 1 Lataaminen Langaton laturi Akun kapasiteetti 360 milliamppeerituntia Muut ominaisuudet Viestit Sähköposti Sykemittaus Hälytys/herätys Ääniohjaus Kalenteri NFC-maksuominaisuus Takuu 2 vuotta Toimitusaika n. 5-10 arkipäivää Tuotteet toimitetaan Economy 16 Postipakettina lähimpään postiisi tai vaihtoehtoisesti valitsemaasi postin noutopisteeseen ().

Fossil q älykello

Lähetä numeroon 17131 viesti "etusivu" ja ilmoituksesi kohdenumero.

Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun Fossil-kellot Fossil on amerikkalainen kellovalmistaja. Yrityksen tuotesarjoista huokuu autenttisuus, vintage ja klassinen tyyli. Jokaisella kellollaan he pyrkivät luomaan laadukasta muotoilua, joka tuo menneisyyden parhaat puolet nykypäivään. Fossil-kellovalikoima koostuu niin perinteisistä kelloista, hybridikelloista sekä älykelloista. Monipuolinen väri-, materiaali- ja design-valikoima tarjoaa jokaisen tyyliin sopivan kellon, joka kestää aikaa. Sport Smartwatch Älykäs urheilukello, joka on suunniteltu aikaansa seuraavalle aktiiviliikkujalle. Kello tarjoaa edistyneitä ominaisuuksia, kuten lähimaksun, Google Assistant -ominaisuuden ja edistyneen aktiivisuuden seurannan. Google Wear OS -käyttöjärjestelmällä varustettu Fossil Sport -älykello tarjoaa monipuoliset ominaisuudet ja yli 24 tunnin käytön yhdellä latauksella. Julianna & The Carlyle HR Julianna ja The Carlyle HR -kellot ovat valmistajan 5. sukupolven älykelloja. Uusinta tekniikkaa sisältävät älykellot tuovat kaiken tarvitsemasi suoraan ranteeseen.

Osta & myy, huutokauppana tai heti - Huuto.net

fossil q venture älykello

Fossil Groupin brändeihin kuuluvat esimerkiksi Fossil, Skagen Denmark sekä Zodiac Watches. Omien brändiensä lisäksi Fossil tekee lisensoituja kelloja sekä asusteita tunnetuille brändeille kuten Diesel, Kate Spade ja Emporio Armani. Fossilin kellot ovat klassisia sekä tyylikkäitä, mutta eivät ikinä tylsiä. Fossil-kellot tarjoavat monipuolisen valikoiman tyyliä, värejä sekä kaunista muotoilua. Tarvitsitpa kellon jokapäiväiseen arkikäyttöön taikka sitten erityisen kellon merkkipäivinä käytettäväksi tai lahjaksi rakkaalle, löydät Fossilin valikoimasta sopivan vaihtoehdon. fossil-älykellot Fossil on laajentanut perinteisen, rakennekelloihin aiemmin keskittyneen kellovalikoimansa ulottumaan myös älykelloihin, pysyen kuitenkin tavaramerkkityylilleen uskollisena. Fossil-älykelloissa yhdistyvät ajaton muotoilu sekä moderni teknologia. Aktiivisuusrannekkeen ominaisuudet tyylikkäällä rannekellon muotoilulla. Fossil-älykellot käyttävät Android-pohjaista Wear OS-teknologiaa. Helppokäyttöiset Fossil-älykellot toimivat kosketusnäytöllä, ja ominaisuuksina kelloista löytyvät esimerkiksi sekuntikello, sykemittaus, GPS-toiminto, langaton synkronointi sekä paljon muuta.

Fossil Q Founder -tuotesivu

Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Saat luottopäätöksen heti ja toimitamme tilauksesi ilmastoystävällisesti jopa huomiseksi. Telia helppi Haluatko puhelimet, tabletit tai tietokoneet täysin käyttövalmiiksi asennettuna helposti? Nyt jo 26 Telia Helppi -palvelupistettä Telia Kaupoissa apunasi. Katso lähin Helppi palvelupisteesi. Helpin asiantuntijat auttavat ja opastavat sinua myös puhelimitse tai kotonasi ympäri Suomen Lue lisää Telia Helpistä Laitehuollot ympäri Suomen Yli 70 pistettä ympäri Suomen, joiden kautta korjautat laitteesi helposti, nopeasti ja edullisesti. Huoltomme on valmistajien valtuuttama merkkihuolto ja käytämme aina vain valmistajan alkuperäisosia. Kätevä itsepalveluportaali käytössäsi. Lue lisää Telian huoltopalveluista Nouto myymälästä 0 € Toimitusaika 1–2 tuntia. Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa. Nouto Postin pakettiautomaatista 2, 90 € Toimitusaika 1–2 arkipäivää.

Rahapalautusta varten tarvitsemme tilitietosi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin tarkistamme tilanteen ja palautamme sinulle mahdollisen liikasuorituksen. Miksi tilaustani ei hyväksytty, vaan sain kielteisen luottopäätöksen? Mikäli olet saanut kielteisen luottopäätöksen, voit valita maksutavaksesi kortin tai verkkomaksun. Luoton myöntää Avarda Oy, ja päätös perustuu kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Yksityiskohtaista syytä hylätylle luottopäätökselle ei valitettavasti voida antaa, mutta voit halutessasi olla yhteydessä Avardan asiakaspalveluun puh. 09 2532 7100 ja sähköposti saadaksesi lisätietoja luotonmyöntöprosessista. En voi juuri nyt maksaa laskuani. Voinko siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaan kuukauden? Voit pitää maksuvapaan kuukauden tietyin väliajoin, mikäli olet aina maksanut kuukausieräsi ajallaan. Kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, on siitä maininta tililaskusi etusivulla ja voit jättää kuukausierän maksamatta ilman erillistä ilmoitusta.