September 5, 2021

Lahden Rakennusmaalaus Oy - täyden palvelun maalaus- ja remontointiyritys Lahden Rakennusmaalaus Oy tekee kiinteistöjen ja asuntojen erilaiset remontit laaja-alaisesti pienistä pintaremonteista aina isompiin kokonaisuuksiin Lahden ja koko Etelä-Suomen alueella. Asiakkaitamme ovat asunto-osakeyhtiöt, kotitaloudet, kiinteistöyhtiöt, yritykset ja yhteisöt. Toteutamme laadukkaat maalaus- ja remonttipalvelut jo 30 vuoden kokemuksella, joustavasti, tehokkaasti ja laadusta tinkimättä. Voit käydä myös tutustumassa yrityksemme kotisivuihin, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Etusivu | Lainisalo Rakennusmaalaus

rakennusmaalaus kaja o.o

Maalaus Koivunen Oy KLAUKKALA Maalaus Koivunen Oy tarjoaa Maalauspalvelut vankalla ammattitaidolla! Ammattitaitoiset Rakennusmaalaukset, Huoneistoremontit, Kattomaalaukset sekä Sisä-ja ulkomaalaukset Sävyrakenne Oy ESPOO Huoneistosaneeraus ja maalausurakointi, kaikki sisä- ja ulkomaalaustyöt, porraskäytävien maalaussaneeraus, koristemaalaukset, julkisivusaneeraus, tapetointi ja tasoitetyöt. Eibar Oy VÄÄKSY Eibar Oy tarjoaa ammattitaitoisia palveluitaan n. 150km säteellä Vääksystä. - Rakennusmaalaus > uudisrakennusmaalaus > saneerausmaalaus > huoltomaalaus - Rakennustekniset työt, mm. > piikkaus > paik... Kädet & Kosketus - Joanna Vuorilehto TURKU Kädet & Kosketus - Joanna Vuorilehto tarjoaa seuraavia palveluja: * Hierontaa * Jäsenkorjausta * Akupainantaa Otan asiakkaita vastaan Paraisilla ja Turussa. * Rakennusmaalausta * Koristemaalausta *... Assiette Oy TAMPERE MAALAUS- JA TASOITETYÖT Uudisrakennus- ja saneerauskohteet. Ulko- ja sisämaalaukset pohjatöineen. Tarvittaessa myös pelkät tasoitetyöt.

rakennusmaalaus kaja oy meaning

Rakennusmaalaus Kaja Oy – Yritysfarmi

rakennusmaalaus kaja oy un

Rakennusmaalaus Kaja Oy, Porvoo Rakennusmaalaus Kaja Oy:n toimiala on Maalaus ja toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Sorvaajantie 7, 06450 PORVOO. Tavoitatte meidät parhaiten puhelimitse numerosta 0400-492571 tai sähköpostitse osoitteesta. Yrityksemme Y-tunnus on 0833686-0. Vuosittainen liikevaihtomme on keskimäärin 400001 - 1000000 euroa ja meillä työskentelee keskimäärin 1 - 4 henkilöä. Katso tarkempi sijaintimme oheiselta kartalta, tai tee reittihaku suoraan käyntiosoitteeseemme: Rakennusmaalaus Kaja Oy, Sorvaajantie 7, 06450 PORVOO

Maalaustyöt - Porvoo - Suomen Kaupunkiopas

Read in English Läs på svenska Lire en Français Yhteisön tiedot Rakennusmaalaus kaja oy - Tila: suljettu 19. 1. 2016 Nimi: Rakennusmaalaus kaja oy Tunnus: 0833686-0 Kategoria: Osakeyhtiö Ensisijainen kieli: Finnish Verotuspaikka: Porvoo Rekisteröintipäivä: 06. 03. 1991 Toimiala: Maalaus Viestintä Viestintä Tyyppi Viestintä Seloste Palvelukieli Verkkosivut: Suomi

Valitse Historiatiedot -kohdassa alasvetovalikosta Valitut historiatiedot. Safari Valitse Safari-valikosta kohta Asetukset. Valitse Yksityisyys. Valitse Estä kaikki evästeet tai Verkkosivujen datan hallitseminen. Microsoft Edge Valitse Näytä lisäasetukset. Valitse suojaustaso valikon alaosan kohdasta Evästeet. Mikäli muutit selainasetuksiasi, niin päivitä sivu.

Rakennusmaalaus Hämeenlinna – Taattua laatua tehokkaasti

Palveluihimme kuuluvat: Rakennusmaalaukset Ulko- ja sisämaalaustyöt Pienet kirvesmiehentyöt Järjestyksenvalvonta... Keski-Suomen maalauspalvelu PALOKKA Keski-Suomen maalauspalvelu tekee rakennusmaalaukset nimensä mukaisesti Keski-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää! PEKAN MAALAUS SEINÄJOKI Pekan Maalaus on maalaus- tasoitus- ja tapetointitöihin erikoistunut yritys. Tarjoamme mm. kaikki rakennusmaalaukset, tasoitustyöt uurisrakennus- ja saneerauskohteisiin sisällä ja ulkona. Ota yhteyt... Maalausliike T. Laikkoja Ky MERIKARVIA Maalausliike T. Laikkoja Ky tarjoaa ammattitaitoisesti rakennusmaalaustyöt Merikarvian alueella. - sisä- ja ulkomaalaus - sekä uudis- että saneerattavissa kohteissa Palvelemme pääasiassa yrityksiä,... SI-SU MAALAUS LAHTI SI-SU MAALAUS tarjoaa ammattitaitoisia palveluitaan Lahdessa ja lähiympäristössä. - Rakennusmaalaustyöt (sisä- ja ulkomaalaukset, sekä uudis- että saneerattavat kohteet) - Rakennussiivoukset Yritys,... Rakennusmaalaus Jari Komonen PAROLA Rakennusmaalaus Jari Komonen Rakennusten ja Talojen sisämaalaustyöt ammattitaidolla Tasoitetyöt ja Pintatyöt Rakennusalan aliurakointityöt Toimialue: Häme, Kanta-Häme, Forssa, Hämeenlinna, Hattula,... Rakennusentisöintiliike Ukri Oy LEPPÄKOSKI RAKENNUSENTISÖINTILIIKE UKRI OY Rakennusentisöintiliike Ukri Oy tarjoaa teille ammattitaitoiset rakennusten entisöintipalvelut koko Suomen alueella.

Plus Rakentajat - SÄÄKSJÄRVI Rakennusalan yritys Plus Rakentajat ovat kokeneita ammattilaisia ja suorittavat laadukkaasti alusta loppuun kaikkien rakennusten kattoremontit, ulkoremontit ja sisäremontit sekä kaikkien pintojen maalaustyöt tarpeidenne mukaisesti mittatarkasti viimeisteltynä. Tarjoamme kattavat ja laadukkaat palvelut asiakkaan näkökulmaa korostaen: hoidamme koko projektin alusta loppuun ilman välikäsiä ja lasku tulee vasta kun kaikki on valmista. Palvelu maalaustyöt Toimialue Porvoo Maalaus ja Saneeraus MATAVA HELSINKI Maalaustyöt ja remontit ammattitaidolla! Palvelen ammattitaidolla niin yksityisiä kotitalouksia kuin yrityksiä. Minulle on tärkeintä huomioida asiakkaan toiveet, pysyä aikataulussa sekä tehdä tarkkaa ja laadukasta työtä. Pyydä tarjous heti! Porvoo

  1. Rakennusmaalaus Kaja Oy - Maalikauppa24.fi
  2. Rakennusmaalaus Kaja Oy | 0833686-0 | Yritystiedot | Taloustutka
  3. Lännen Media: United Brotherhood on luvannut palkkioita turvaesimiesten pahoinpitelystä | Yle Uutiset | yle.fi
  4. Astianpesukoneen luukun jousen vaihto
  5. Rakennusmaalaus kaja on top

Korjausrakentamisen tasoite- ja maalaustyöt Rakennusmaalaus Tamminen Oy perustettiin vuonna 1984 kommandiittiyhtiöksi. Osakeyhtiöksi yritys muutettiin vuonna 1996 ja siitä tuli samalla perheyritys, kun Kimmo Tamminen siirtyi Olavi Tammisen rinnalle yhtiön osakkaaksi. Yhtiön toimialana on uudis- ja korjausrakentamisen tasoite- ja maalaustyöt. Toimimme Hämeenlinnan seudulla sekä sopimuksen mukaan koko Etelä-Suomessa. Asiakaskuntaamme kuuluvat muun muassa taloyhtiöt, isännöitsijät, rakennusliikkeet sekä yksityiset rakentajat. Mottonamme on, että teemme minkä lupaamme sovitussa aikataulussa. Toimintamme on aina ollut vahvasti asiakaslähtöistä. Pidämme huolen, että tarpeesi kartoitetaan suunnitteluvaiheessa, jolloin saamme selkeän kuvan projektisi tavoitteista sekä lähtötilanteesta. Ammattimainen suunnitelmallisuus auttaa pysymään aikatauluissa ja pitää huolen myös ensiluokkaisesta lopputuloksesta.

Rakennusmaalaus Kaja Oy (0833686-0) on perustettu vuonna 1991 ja sen toimialana on Maalaus. Katso kaikki yrityksen julkiset tiedot alta! Toiminta lakannut Yrityksen perustiedot Y-tunnus: 0833686-0 ( YTJ) Yhtiömuoto: Osakeyhtiö ( YTJ) Toimiala: Maalaus (43341) ( YTJ) Toimialakuvaus: Toimiala: Yhtiön toimialana on rakennusmaalaus ja rakennustyöt. Lue lisää ( Kaupparekisteri) Kotipaikka: PORVOO ( YTJ) Yrityksen kieli: suomi ( YTJ) Taloustiedot Rakennusmaalaus Kaja Oy Liikevaihto (€): Liiketulos (€): Tilikauden pituus Henkilöstömäärä (henkilöä)*: 03 / 2014 9 000 −16 000 12 kk - 03 / 2015 - −11 000 12 kk - Taloudelliset tiedot perustuvat yrityksen emoyhtiön tietoihin. * Henkilöstömäärä perustuu yhtiön tilinpäätöstietoihin. Ajantasaisen tiedon puuttuessa voi henkilöstömäärä perustua aiempiin tilinpäätöstietoihin sekä Alma Talent Tietopalveluiden arvioon. Vastuuhenkilöt Sisältää yrityksen kaupparekisteriin ilmoittamat vastuuhenkilöt ja nimenkirjoittajat. Katso malliraportti 6, 49 € (sis. alv.

Kuinka haen tietoja? Tietojen hakeminen on helppoa. Voit etsiä tietoja palvelusta yrityksen nimellä tai sen osalla, puhelinnumerolla, toimialalla, osoitteella tai jollain hakusanalla. Hakusanalla hakeminen Kirjoita hakukenttään hakusana, esim. haettavan yrityksen nimi. Mikäli et tiedä yrityksen koko nimeä, tai sen tarkkaa kirjoitusasua, voit hakea myös nimen osalla. Halutessasi voit myös tarkentaa hakua kirjoittamalla kenttään yrityksen nimen tai toimialan lisäksi myös paikkakunnan esim. parturi helsinki. Hakusanakenttään voit kirjoittaa myös muita hakusanoja kuten jokin laite, tuote tai merkki esim. lukko abloy Puhelinnumerolla hakeminen Kirjoita hakukenttään puhelinnumero sisältäen suuntanumeron esim. 09-1234567 tai 040-1234567.

  1. Sää imatra 25 vrk
  2. Oikeustieteellinen 2018 tulokset for women
  3. Emmaljunga vaunut ruotsista
  4. Endometrioosi oireet
  5. Pyynikin panimo kauppa