September 5, 2021
  1. Kapulakielen kymmenen kärjessä - Riitta Suominen - Google-kirjat
  2. Suominen, Riitta : Kapulakielen kymmenen kärjessä

Hän on kirjoittanut useita viestintäoppaita. Kapulakielen kymmenen kärjessä -luettelo ei perustu tilastoihin, vaan Kielipoliisin omiin rikospaikkatutkimuksiin. Oppaassa esitetään raskauttavia todisteita huolimattomasta kielenkäytöstä niin virka- kuin talouselämässäkin, mutta kerrotaan myös selväkieliset ohjeet, joiden avulla lukija välttyy Kielipoliisin sakkolapulta.

Kapulakielen kymmenen kärjessä - Riitta Suominen - Google-kirjat

Riitta Suominen: Kapulakielen kymmenen kärjessä Kustantaja: Klaava Media Julkaisuvuosi: 2013 Sivumäärä: 86 s. dellinen Kapulakielen kymmenen kärjessä –opas oli niin suosittu, että painoksen loputtua kirja varastettiin jopa Kuntaliiton kirjastosta. Moniko kielenhuollon opas on päässyt pitkäkyntisen iltalukemiseksi? Nyt oppaita riittää kaikille, sillä se julkaistaan myös sähköisenä kirjana. Tällä laajennetulla oppaalla on kaksi tavoitetta. Ensinnäkin kaikkien kansalaisten elämää voidaan helpottaa kehittämällä asiateksteistä helposti ymmärrettäviä. Selväkielisyys säästää kaikkien aikaa ja vähentää väärinymmärryksiä. Tästä koostuu oppaan pääasiallinen sisältö. Oppaan toinen tavoite on innostaa keskustelemaan, suorastaan saivartelemaan kielen kysymyksistä pilke silmäkulmassa. Kieli on puuhamaa, jossa sattuu ja tapahtuu – niin omiin kuin muidenkin kömmähdyksiin voi suhtautua kepeän uteliaasti. Kielipoliisina Facebook- ja Twitter-verkkopalveluissa tunnettu Riitta Suominen on kouluttanut sisällöntuottajia 1990-luvulta lähtien yliopiston täydennyskoulutuskeskuksissa ja useissa julkisen alan organisaatioissa.

Suominen, Riitta : Kapulakielen kymmenen kärjessä

  1. Kapulakielen kymmenen kärjessä - Riitta Suominen - nidottu(9789525901917) | Adlibris kirjakauppa
  2. Kielipoliisi korjaa kehnon virkakielen uudessa kirjassa Kapulakielen kymmenen kärjessä | Klaava
  3. Hotelli emilia hämeenlinna pysäköinti
  4. Vuokatti finland map
  5. Ilman Kondomia | Seksinovellit.org
  6. Savon Erämessut 2013 - Pohjois-Savon Ajokoirayhdistys Ry
  7. Nissan qashqai vaihtoautot turku
  8. Sandvik kesätyö 2020
  9. Suominen, Riitta : Kapulakielen kymmenen kärjessä
  10. 21-vuotias Milla Aronen edelleen kateissa

Myymäläsaatavuus Näytä myymälöittäin Tuotteen myymäläsaatavuustieto puuttuu Listassa arvioitu tuotesaatavuus myymälöittäin, saatavuus voi muuttua nopeasti. Myymälähinta voi poiketa verkkokaupan hinnasta. Tuotetiedot Näytä kaikki Kustantaja Yksityinen kielitoimisto ISBN 9789525901917 Kirjoittajat Riitta Suominen Kieli suomi Thema-luokitus Käyttö- ja kielioppioppaat Ilmestymispäivä 2015-01-01T00:00:00Z Vuosi 2015 Painos 3, 3. p Tuotepääryhmä 02 Tuotelinja 1 Sivumäärä 114 Kirjastoluokka 88. 2 Uusintapainoksen pvm Pituus 209 Leveys 141 Korkeus 9 Paino 156 Tuotemuoto Pehmeäkantinen kirja Tuoteryhmät Tuotekuvaus Hallinnon kieli on mutkikasta. Kapulakielen kymmenen kärjessä -opas tarttuu ymmärtämisen esteisiin pilke silmäkulmassa. Se opastaa kursailematta, miten sanottavaa selkiytetään. Kieliympäristön pilaamisesta saavat satikutia niin julkisyhteisöt kuin yrityksetkin. Oppaan on kirjoittanut suomen kielen maisteri Riitta Suominen, jolla on pitkä kokemus julkishallinnon viestijöiden kouluttamisesta.