September 5, 2021

Kommentit (17) Aamupäivällä sitä käytin ja hyvin toimi. Sisältö jatkuu mainoksen alla Yritän luoda uutta tunnustakin, koska ajattelin et johtuis siitä et tunnuksessa joku vika mut ei lähetä vahvistusviestiä sähköpostiin. Yritin vaihtaa selaintakin mutta ei auta. MIssä voi olla vika? Onko siitä kadonnut kelaustoiminto? Eilen en saanut myöskään ohjelmaa pauselle. Heitti päälle mainoksen, mutta ohjelma jatkoi pyörimistään. Katsomo on kyllä surkea. En ymmärrä tuota hiton kirjautumista. Mulla on älytv vuosimallia 2017 ja se toimii kuten tietsikka, kirjautuminen Katsomoon kestää ja kestää ja kestää...... Kaikki muut (Netflix, Areena, HBO) toimii mainiosti. En ymmärrä tuota salasanan pyytämistä joka h₩¥£€tin kertaa. Järkyttävän hidasta kun kaukosäätimellä laitat salasanaa. Mulla toimii ihan loistavasti sekä tabletilla että telkkarissa. tuota kyllä se itselläkin tökkii toi katsomo ja käytän crhomen uusinta versioita. ja 50m langaton netti käytössä ja kaikki 5 palkilla mennäällä se vika on mtvl jossain Ei lähetä minullekaan vahvistusviestiä eli ei pääse kirjautumaan.

Varo juonipaljastuksia: Kuolema Emmerdalessa! - Viihde - Ilta-Sanomat

  1. Millainen luonne olen? | MIELI Suomen Mielenterveys ry
  2. Emmerdale | Sarjat | C More
  3. Etusivu - Elämysmatkat
  4. Tekokasvit hong kong
  5. Tilaajille
  6. Varo juonipaljastuksia: Kuolema Emmerdalessa! - Viihde - Ilta-Sanomat
  7. MLL:n Vihdin paikallisyhdistys
  8. Ilmalämpöpumpun suojakotelo VAAKA, metallinen | Kiilax
  9. Näin voit katsoa MTV Katsomon kaikki ohjelmat ulkomailla - VPN-SUOMI
  10. Netin käyttö ulkomailla dna
  11. Mtv katsomo ei näy enää.. | TechBBS
  12. Emmerdale ulkomailla - Katsomo näkymään ulkomailla - VPN-SUOMI

Miksi Katsomo ei toimi? Katsomo ei oo toiminu mulla moneen kuukauteen! Eipä paljon Salkkareita katota kun videot ei yksinkertasesti lähde pyörimään. Miksi? Oon päivittänyt Silverlightin ja jopa muutellut palomuuri/suojausasetuksia. Ei toimi millään selaimella. Ennen tätä on kyllä toiminut loistavasti, eikä tietokoneeseen ole tehty mitään asennuksia tms. tässä välissä. Tulee vain tämä teksti, kun yritän alkaa katsomaan jotain: "Virhe 3222. Virhe verkkoyhteydessä tai video ei ole juuri nyt saatavilla, ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen. Jos virhe toistuu useammassa videossa, ole yhteydessä asiakaspalveluumme katsomo @ mtv3 "

MTV Katsomo ei toimi Edge-selaimella? - Microsoft Community

Viestiketjun aloittaja meillä..... Ensimmäinen viesti 14. 02. 2011 Vastaa #1 Näkyykö muilla vai tietääkö joku miks ei näytä tän päiväistä jaksoa.... #2 en tiedä. Mulla ei ainakaan toimi se katsomo koskaan:S Kaupallinen yhteistyö: Visit Åland Oletkos käynyt jo täällä... monen suomalaisen suosikkilomakohteessa? Katso lomailuvinkit ja suunnittele unelmiesi loma Nimimerkki