September 4, 2021

Mä suoritin aikoinani Green Cardin Paloheinässä viikonloppukurssilla, joka tais kestää kaks päivää. Nykyään voi vissiin suorittaa kurssin ihan päivässä, mutta toisaalta jos on ihan uusi lajin parissa tollanen parin päivän kurssi voi olla aika kiva, sillä sielä harjoitellaan just niitä peruslyöntejä ja käydään yleistä golfetikettiä läpi. Jos taas haluu vaan päästä suoraan lajiin kiinni niin käy vaan suorittamassa mahd. nopee kurssi ja siitä vaan sit treenaamaan:) Jos Green Card on jo taskussa niin sit tarvitsee vaan liittyä jäseneksi mihin tahansa seuraan. Mä valitsin oman seurani ihan puhtaasti edullisimman hinnan perusteella (EGS). Riittää, kun oot jäsenenä jossain niin pääset pelaamaan mihin tahansa, niin Suomessa kuin ulkomailla. Sit ei muuta kun treenaamaan ja kiertämään. Kentälle lähtöä ei kannata jännittää yhtään, vaikka peli ei vielä oikein sujuiskaan eikä kaikkia sääntöjään muistais kunnolla. Golfin on tarkotus olla mukavaa sekä rentoa. Entä kaikki välineet? Tarvitset oman golfbägin, mailat, ja kengät.

Singapore sää

  • Myytavat asunnot
  • Resident evil suomeksi
  • Brio yhdistelmävaunut 2005 http
  • Orlando sää
  • Mää ja tapparan mies chords

Side s kesäkuu

sää split

Sää split

07 heinä 2020 KAIKKI GOLFISTA JA SEN ALOITTAMISESTA Posted at 15:33h in Lifestyle 4 Comments Mainos Golf Center (Paita & Hame Peak Performance / Lippa Röhnisch) Ootte ehkä huomanneet, että oon nyt alkukesän aikana innostunut oikein kunnolla golfaamaan. Oon raskauden vuoksi joutunut jättämään mun Core-harrastusta vähemmälle (treenit on rankkoja ja kovalla sykeellä niin ei enää tuntunut hyvältä kropassa) ja aloin miettimään muita kivoja harrastuksia mulle. Golf tuli mieleen, sillä se on niin leppoisaa, mutta samalla hyvää liikuntaa. Kentällä tulee helposti käveltyä 5 – 15 km ja samalla tulee oltua ulkona luonnossa. Tekee tosi hyvää niin mielelle kuin kropalle! Golfia voi siis hyvin pelata ihan niin pitkälle kun vaan itsestä tuntuu hyvälle. Just kattelin erään mimmin instaa, joka kuudennalla kuulla kiersi vielä ihan ammattilaisten kisoja läpi. Postaus on toteutettu yhteistyössä Golf Centerin kanssa. Kerron heti alkuun, että Golf Centerill ä on nyt menossa kesäalet. Mulla on teille alekoodi "natalia10", jolla saatte 10% lisäalennuksen jo alennetuista hinnoista.

Sää taalintehdas

Kaikki nämä saat helposti hankittua Golf Centeristä ja samalla saat apua kaikkiin valintoihin. Golf Centerillä on super asiantunteva ja hyvä palvelu sekä laaja valikoima. Mullakaan ei ollut alkuun oikeestaan kunnolla tietoa siitä, että mitä kaikkia mailoja mä tarvitsisin bägiini tai millaiset mailat edes sopisi mun tasooni niin oli ihana mennä Golf Centeriin, jossa sain apua ihan kaikkeen. He osaavat auttaa niin aloittelijoita kun kokeneempiakin pelaajia. Oikeat välineet on älyttömän tärkeät. Mailoilla, jotka sopii just sulle on huomattavasti helpompi onnistua ja siksi välineitä on tärkeä päivittää. Mailoissakin teknologia kehittyy jatkuvasti kovaa vauhtia. Peli on paljon nautinnollisempaa kunnon välineillä. Golf Centerin yksi ykköspalveluista on mailamitoitus, jossa mäkin kävin. Mailamitoitusta suositellaan ihan jokaisella golfarille, myös alottelijoille. Hyvä saada heti alkuun itselle sopiva setti, jolla peli on helpompi saada kulkemaan. Mailamitoituksessa lyöt palloja samaan tyyliin kuin rangella, mutta samalla kone kerää dataa lyönneistä ja ammattilainen analysoi tätä dataa.

  1. Scania vaihtoautot suomi
  2. Juha tapio meillä on aikaa
  3. Päänsärky korkea verenpaine
  4. Vesieristys sertifikaatti koulutus tampere
  5. Bussi helsinki vantaa turku