September 5, 2021

Gigantista ostetuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Aina ei voi olla varma vastaako ostettu tuote kaikkia odotuksia ennen kuin on kokeillut sitä omassa kodissa. Tästä syystä tarjoamme asiakkaillemme 30 päivän tyytyväisyystakuun. (Poikkeuksena tähän ovat myymälästä ostetut matkapuhelimet sekä palvelut ja tuotteet joihin kuuluu liittymä. Ohjelmistot, pelit ja elokuvat pitää palauttaa sinetöidyssä, avaamattomassa pakkauksessaan. ) Видео Gigantti - 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus канала Gigantti Suomi Показать

Huoltolähetykset ja palautukset - Ohjeet - Gigantti

5. Palauksen mukaan on liitettävä yhteystiedot, sekä pankkiyhteys ja tilinumero sekä muut tiedot mikäli niitä on palautusohjeessa pyydetty. Jos tuote on maksettu ennakkolaskulla, tulee liittää mukaan kopio ennakko- laskun maksukuitista. 6. Tuotteen tulee palautettassa olla pakattu käyttämätön, myyntikuntoinen ja pakattu sekä suojattu hyvin alkuperäiseen pakkaukseensa. 7. Summa maksetaan asiakkaan tilille kokonaisuudessaan, kohdan 6. täyttyessä, 14pv kuluessa palautuksen vastaanottamisesta. 8. Asiakas vastaa itse tuotteen palauttamisesta koituvat rahtikulut jotka määräytyvät tuotteen painon, tilavuuden ja matkan pituuden mukaan. Alkuperäistä toimituskulua ei palauteta. 9. Jos tuote on menettänyt myyntiarvoaan johtuen esimerkiksi asiakkaan huolimattomasta pakkaamisesta, tai tutustumisaikana tulleista vahingoista johtuen, on asiakas velvollinen korvaamaan virheettömän tuotteen myyntihinnan ja vahingoittuneen tuotteen tuotteen välisen hinnanerotuksen. Tässä tapauksessa tuotteen hinnasta palautetaan hinta vähennettynä arvonalennuksen hinnalla.

Vaihto- ja palautusoikeus | Karkkainen.com

vanha apteekki vaasa

Vaihto ja palautus

ei ole vastuussa huolimattomasti tai sopimusehtojen vastaisesti pakattujen tuotteiden vahingoittumisesta. Asiakkaasta johtuvista virheistä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta. pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, mikäli asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti. Asiakkaalta peritään lähetys- ja käsittelykulut. Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjojen kopiot. Asiakaspalautuksesta saatava seurantatunnus on ainoa keino lähetyksen todistamiseksi. Palauttamalla tuotteita hyväksyt palautusehdot. Kirjoita osoitteeksi: Asiakaspalautukset Ollilanojankatu 2 84100 Ylivieska Tästä voit tulostaa palautus ja takuukorjauslomakkeen: maksaa lähetyskulut. Pyydä postista palautuskuitti ja säilytä kuitti kunnes olet saanut uuden tuotteen tai ilmoituksen hyvityksestä. Palautusten käsittely kestää noin 2 viikkoa. Huom! Lunastamme vain Suomesta lähetettyjä palautuksia. Tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä: Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 12-16 ja lauantaisin klo 10-14.

Vaihto ja palautus - Golf Balance Oy

  1. Vaihto ja palautus - Meritta Bra
  2. Gigantti ja palautusoikeus | sivu 3 | MuroBBS
  3. Vaihto ja palautus – Spreadshirt
  4. Matkalla dinosaurusten kanssa - Dokumentit - Suomi24 Keskustelut
  5. Palvelut - Arokivi
  6. Lake worth vuokra asunnot
jätkäsaari helsinki kartta
  1. Vietnamilainen ravintola jyväskylä
  2. Helsingin sanomat
  3. Ferritiini viitearvot miehet ratsastaa
  4. Värityskuvia ryhmä hau