September 4, 2021

Yleisesikuntaupseerin tutkinto on upseerien jatkotutkinto. Tutkinnon perustehtävänä on kouluttaa Puolustusvoimille ja Rajavartiolaitokselle yleisesikuntaupseereita, joilla on vaadittavat tiedot ja taidot sekä tutkijavalmiudet upseerin ylimpiin normaali- ja poikkeusolojen tehtäviin. Yleisesikuntaupseerin tutkinto on suunnattu sotatieteiden maisterin tutkinnon suorittaneille. Erityisistä syistä tutkintoa suorittamaan voidaan hyväksyä hakija, jolla on muu ylempi korkeakoulututkinto ja jolla muutoin todetaan olevan opintoja varten riittävät tiedot ja valmiudet. Yleisesikuntaupseerin tutkinnon opinnot suoritetaan yleisesikuntaupseerikurssilla, joka kestää noin kaksi vuotta. Opinnot toteutetaan kaikille yhteisinä ja linjoittain (maa-, meri- ja ilmasotalinja sekä rajavartiolinja) eriytyvinä opintoina. Tutkintorakenne Yleisesikuntaupseerin tutkinnon laajuus on vähintään 140 opintopistettä. Tutkintorakenne osaamiskokonaisuuksittain on seuraava: Yleiset opinnot 5 op Strateginen turvallisuusympäristö 25 op Johtaminen ja komentajuus 31 op Operaatiotaito 60 op Tieteellisten käytäntöjen soveltaminen 35 op Hakeutuminen Yleisesikuntaupseerikurssi alkaa joka toinen vuosi, ja hakuaika kurssille on noin kaksi vuotta ennen kurssin alkamista.

Mpkk pääsykokeet 2017 live

mpkk pääsykokeet 2007 relatif mpkk pääsykokeet 2010 qui me suit

TEe jatko-opinto tehtävä ja liitä omaan passiisi mpkk ​ Maanpuolustuskorkeakoulu (MPKK) on Puolustusvoimiin kuuluva sotatieteellinen korkeakoulu. Sen keskeisenä tehtävänä on tuottaa korkeasti koulutettua henkilökuntaa Puolustusvoimille ja Rajavartiolaitokselle. ​ TEHTÄVÄ: 1. Katso oheinen Maanpuolustuskorkeakoulun video: Upseeriksi Puolustusvoimiin ja Rajavartiolaitokseen. Mitkä asiat sinua kiinnostavat Maanpuolustuskorkeakoulun opinnoissa? Mitkä ovat niitä ominaisuuksiasi, joiden uskot olevan sopivia juuri Maanpuolustuskorkeakoulun opintoihin? 2. Lue Ruotuväki lehden artikkeli: Suomen sotilaallisimmat pääsykokeet käynnissä nyt. Mistä osa-alueista pääsykokeet muodostuvat? Mitkä olisivat sinulle helpoimmat ja vaikeimmat tehtävät? 3. Maanpuolustuskorkekouluun hakeminen edellyttää armeijan käymistä. Lue Ruotuväki lehden artikkeli: Entiset johtajat alokkaille: "Intissä parasta on ihmiset". Millaisia asioita asepalvelusajasta armeijaan lähtevät sekä sieltä kotiutuneet alokkaat pohtivat? Millaisia ajatuksia sinulla on siihen liittyen?

Mpkk pääsykokeet 2010 qui me suit

Mitkä asiat siellä kiinnostavat ja mitä haluat oppia/saavuttaa? ​

mpkk pääsykokeet 2017 lyrics

MPKK:n pääsykokeet??? - Pääsykokeet - Suomi24 Keskustelut

Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä työttömäksi jäätyään ole ollut rahaa hoitaa yhteisiä lainoja ym. menoja. Kovasti olen ihmetellyt, kun tätä on jatkunut pitkään ja kysynyt, mihin miehen rahat menee. Aina hän on vastannut, että auton laittoon, auton vakuutuksiin ym. Mies onkin saattanut käyttää vaikka puolet kuukausituloistaan harrastuksen hankintoihin. Samaan aikaan teen itse kahta työtä ja lasken itse senttejä, että saan lainat hoidettua jne. Mitä tehdä? Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  • Sinkki -- hivenaine, joka auttaa iho-ongelmissa
  • Taulukeskus TK-Team Oy Ab | TK-Team
  • Hapoton maha ja puolukka
  • Lasten sisäpelikengät
  • 5 parasta ravintolaa Fiskarsissa - Tripadvisor
  • Mpkk pääsykokeet 2017 live
  • Dna vastaaja numero
  • Mpkk pääsykokeet 2014 edition
  • Mpkk pääsykokeet 2007 relatif
  • Thorbjörn Egner: Kasper, Jesper ja Joonatan - kolme iloista rosvoa | Lastenkirjat, Lapsuus, Kirjallisuus
  • Brita Marella Cool -suodatinkannu 2,4 l - Prisma verkkokauppa
  • Valintaopas 2018 : sotatieteellisten perus- ja jatkotutkintojen opinnot

Hakeutuminen aikatauluineen ohjeistetaan kunkin kurssin kohdalla erikseen. Seuraavan kerran hakeutuminen yleisesikuntaupseerikurssille (YEK60) alkaa vuonna 2017. Kurssi alkaa kesällä 2019. Hakeutumisprosessiin sisältyvät soveltuvuuskoe ja esivalinta sekä noin viikon mittainen valintakoe esivalinnasta jatkoon päässeille. Lopullinen valinta kurssille tehdään noin puoli vuotta ennen kurssin alkamista. Lisätietoa yleisesikuntaupseerin tutkintoon hakeutumisesta löytyy Valintaoppasta 2018.