September 5, 2021
  1. Ida Braggen eli Wilhelmina af Feran pin-up-tyyliä | Kaleva.fi
  2. 50-luvun viemää: Näin syntyy upea fiftarityyli
  3. Päivän tyyli | Helmat hulmuten
  4. Tässä ovat Pin-Up Finland -finalistit! Äänestä suosikkiasi: joukossa automaalari, sairaanhoitaja, baarimikko ja alusvaatemyyjä - Viihde - Ilta-Sanomat
  5. Pin up ja muut vähemmän tunnetut muoti-ilmiöt | Perfectvow

Ystäväni osti uudet (kiinalaiset) Martensit, ja niiden nahan pinta meni rikki heti ensimmäisenä talvena. Muutaman vuoden vanhoina ne olivat jo niin kuluneet, että ystäväni ei kehdannut käyttää niitä enää missä tahansa. Martenseja valmistavan tehtaan työntekijät eivät kuitenkaan olleet jääneet pyörittelemään peukaloitaan. Tehdas laitettiin uudelleen käyntiin, ja nyt siellä valmistetaan aidosti brittiläisiä kenkiä, mm. Solovaireja. Laatu on yhtä hyvä kuin vanhoissa Martenseissa ja nahka on laadukasta. Tämä kaikki minulle kerrottiin vieraillessani British Boot Companyssa. Jätin Martensit hyllylle, mutta illalla palasimme ja ostin käsityönä Briteissä valmistetut Solovairit. Älkää välittäkö sotkuisista nauhoistani, olen vähän tällainen Nyt olen käyttänyt kenkiä parisen vuotta todella ahkerasti: talvella, syksyllä ja keväällä pääsääntöisesti, kesällä silloin tällöin. Kengät ovat vieläkin kuin uudet! Pinta on paksua öljykäsiteltyä nahkaa, joka kestää melkein mitä tahansa. Hintaa maihareilla oli tuplasti Martensien verran, mutta jaoin hinnan 15 vuodelle, eikä se tuntunut enää niin pahalta.

Ida Braggen eli Wilhelmina af Feran pin-up-tyyliä | Kaleva.fi

Pin uppiin kuuluu myös ajeleminen vanhoilla amerikan raudoilla, sekä rock musiikki. Tästä johtuen Suomestakin löytyy useita tekijöitä, jotka myyvät pin up vaatteita. Muitakin kuin vaatteiden muoti-ilmiöitä Muoti-ilmiöt myös sekoitetaan helposti pelkästään vaatetukseen, hiuksiin tai meikkiin. Muoti-ilmiö saattaa tarkoittaa myös harrastusta tai muun vastaavan asian leviämistä laajalle ihmisjoukolle, joka helposti unohtuu sen uutuudenviehätyksen myötä. Yhtenä esimerkkinä on lankutus. Lankutuksessa mennään makaamaan kädet sivuilla ja jalat suorana jossain odottamattomissa julkisissa paikoissa ja sen valokuvaamista. Tämän jälkeen kuvat jaetaan sosiaaliseen mediaan. Lankutus ei suomessa päässyt kamalaan suosioon, mutta ulkomailla se oli todella kova sana. Valitettavasti lankutuksesta saatiin kuolonuhreja, sillä ihmiset lankuttivat liian vaarallisissa paikoissa. Ruoka "Karppaus" oli myös iso juttu joskus suomessakin. Karppauksessa ihminen syö vähähiilihydraattista ruokaa. Tätä tapaa käytettiin laihduttamiseen ja painonhallintaan.

käytetyt kabe vaunut

50-luvun viemää: Näin syntyy upea fiftarityyli

Vanhoissa amerikanraudoissa on se V8-soundi! Olen tällainen karjalainen, ja kun näin hienon auton niin menin vain kyselemään kaikkea. Jutellessaan Titta Kärki huomasi, että fiftariautoissa oli tunnelmaa. Samoin niiden harrastajissa. – Se porukka ei ole harmaata massaa, vaan poikkeaa nykymaailman meiningistä. Ajellaan porukalla ja rock soi. Siitä on nyt noin kymmenen vuotta ja 1950-luvun tyyli on täyttänyt Kärjen elämän. Autojen ja musiikin lisäksi vaatteet, sisustus ja meikki ovat aikakauden mukaiset. - Olen aina pukeutunut naisellisesti, mutta olen tyylillisesti puhjennut kukkaan nyt. En ole kauppareissuilla verkkarit jalassa vaan aina löytyy joku hame. Kärjen vaatekaapissa on aitoa vintagea ja uustuotantoa. Osa on hyvinkin näyttäviä, on höyheniä ja jopa silinterihattu. Vaatteita löytyy kirpputoreilta, verkkokaupasta ja paikallisista putiikeista. Kärki kaunistautuu 1950-luvun meikkipöydän ääressä. Kodin nurkassa komeilee soittimia, kuten läskibasso. Autotallissa lepää vuoden -64 Ford Galaxy.

opel mokka käyttöohje

Päivän tyyli | Helmat hulmuten

[1] Pin-up-taiteen kultakausi 1940–1965 [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] 1930-luvulla Esquire-lehti toi pin-up-taiteen joka kotiin, sillä lehden myynti perustui tilauksiin eikä irtonumeromyyntiin. Lehden kautta muun muassa George Petty ja Alberto Vargas saavuttivat maanlaajuista tunnettuutta. Esquiren julkaisemat Varga-tyttökalenterit nousivat maailman siihen asti myydyimmiksi kalentereiksi 1940-luvun alussa. Tyttökalenterit olivat erityisen suosittuja toiseen maailmansotaan lähtevien amerikkalaissotilaiden keskuudessa. [1] Pin-up-nokkataidetta B-17 Flying Fortress -koneen nokassa. Myös valokuvaajat kuvasivat pin-up-taidetta. 1940- ja 1950-lukujen suosituimpia kalenterityttöjä olivat muun muassa Betty Grable, Rita Hayworth ja Ann Sheridan, joiden kuvat koristivat usein amerikkalaisten sotakoneiden nokkaa. 1950-luvulla Bettie Page toi myös fetissikuvastoa pin-up-taiteeseen. [1] Gil Elvgren oli Vargasin ohella yksi ajan tunnetuimmista pin-up-taiteilijoista. Hän toi pin-up-taiteeseen vitsikkyyttä ja ilmeikkyyttä laittaessaan kuviensa tytöt yleensä hankaliin tilanteisiin.

Monet juhlamekot, jopa hääpuvut, ovat kellohelmaisia, huulet hehkuvat naisellisen punaisina, swing-tanssi kasvattaa suosiotaan ja tatuointimalleja haetaan vanhan koulukunnan seilori-kuvioista. Mutta mitä oikeastaan tarkoitetaan, kun puhutaan pin upista, fiftareista ja vintagesta? Eri tyylilajien vivahde-erot tuntee tamperelainen Olivia Rouge, joka on tehnyt alakulttuurista itselleen ammatin. Hän ompelee ja myy vintage-muodin mukaisia vaatteita, esittää ja opettaa burleskia, pyörittää pin up-kuvauspalvelua ja järjestää kauneustyöpajoja. – Karkeasti jaoteltuna fiftari-tyylissä musiikki on keskeistä. Siinäkin on toki alalajeja: on rockabillyä ja psychobillyä, Rouge selittää. Rockabilly-nainen voi vetää päälleen flanellipaidan ja lahkeista käännetyt farkut. Sweetheart puolestaan rakastaa kellohelmoja ja ihannoi 1950-luvun amerikkalaista kotirouvatyyliä. Vintage-termillä tarkoitetaan menneen aikakauden vaate- tai huonekalutyyliä. – Jotkut ovat niin tarkkoja, että pukeutuvat ainoastaan aitoihin aikakauden vaatteisiin.

Tässä ovat Pin-Up Finland -finalistit! Äänestä suosikkiasi: joukossa automaalari, sairaanhoitaja, baarimikko ja alusvaatemyyjä - Viihde - Ilta-Sanomat

25. 09. 2014 klo 7:20 (muokattu 25. 2014 klo 22:56) Nyt valitaan Suomen virallinen Pin-Up-tyttö. Pin - Up Finland on Suomen ensimmäinen Pin - Up - mallikisa, joka järjestetään nyt jo neljännen kerran peräkkäin. Pin - Up Finland 2014 finaalit kisataan tänä vuonna Lahdessa Autot ja Viihde - viikonlopun yhteydessä järjestettävässä Jenkkiautonäyttelyssä 4. 10. 2014. Kisan juontajina toimivat edellisvuoden tapaan Miss Coco de Noir sekä Joy Licious. Tänä vuonna Pin - Up Finland - finaalissa on panostettu erityisesti kansainvälisyyteen. Voittajan valitsee asiantunteva sekä kansainvälinen tuomaristo, johon kuuluvat burleskin maailmanmestari LouLou D ' Vil ( FIN), Pin - Up - malli Miss Miranda ( UK), burleski - ja Pin - Up - malli Elegy Ellem ( SWE), Besame Cosmetics Europen johtaja, meikki - ja hiusstylisti Sharon Holloway ( UK) sekä What Katie Did - merkin johtaja Richard Thomas ( UK). Sinulla on mahdollisuus äänestää suosikkiasi Iltalehdessä. Eniten lukjioiden ääniä saanut tyttö palkitaan Autot ja Viihde - viikonlopun yhteydessä 4.

  1. Vihdoinkin hyvä olo : suolisto kuntoon ruokavalion avulla - Paula Heinonen - 9789512404278 - Turun Kansallinen Kirjakauppa
  2. Vainion liikenne turku helsinki vantaa
  3. 50-luvun viemää: Näin syntyy upea fiftarityyli
  4. Gran canarian lämpimin paikka
  5. Kime ne kebab itaekeskus recipe
  6. Keskustelu - Miten unohtaa mies? | Aihe vapaa | Vauva
  7. Espoo päivän konsertti
  8. Hyvä slideshow ohjelma 2019
  9. Ensimmäinen ikea tavaratalo suomessa 2017

Pin up ja muut vähemmän tunnetut muoti-ilmiöt | Perfectvow

TILAA KODIN KUVALEHDEN UUTISKIRJE Saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka tiistai ja perjantai. Tilaa uutiskirje Saat tuoreimmat sisällöt suoraan sähköpostiisi!

Hänelle Pin - Up merkitsee rohkeita naisia, jotka haluavat toteuttaa itseään naisellisella pukeutumisellaan ja elämäntyylillä. Cece Bombshell Kokkolalainen 24 - vuotias lähihoitaja, jolle Pin - Up on vahva osa elämäntapaa ja suuri intohimon kohde. Cece lupaa, että finaalissa nähdään intohimoisesti Pin - Upia rakastava taskukokoisen nainen, joka elää unelmaansa täysillä. 11. Molla La Donna Tulee Jyväskylästä ja on pirtsakka 21 - vuotias liiketalouden opiskelija. Pin - Up on Mollalle tapa elää ja keino ilmaista itseään. Finaalissa hän on lupautunut heittäytymistä Pin - Upin maailmaan. 12. Honey B ' Zarre Helsinkiläinen 30 - vuotias rakennusinsinööri on eloisa nainen, jolle Pin - Up merkitsee vahvaa ja kaunista naiskuvaa, sekä tietyntyyppistä pukeutumiskulttuuria. Hän haluaa yhdistää myös jenkkiautokulttuurin osana kokonaisuuteen. Stailaus: Miss Coco de Noir/ Pin - Up Garage, Kirsi Ojaniemi / Pin - Up Finland, Hiukset: Joy Licious, Elisa Day Meikki: Mia Sirén / VIP Make Up Lounge Vaatteet: What Katie Did, Dovima / Pin - Up Garage Kengät ja laukut: Miss L Fire Clothing, Sulokas Meikkituotteet: Besame / Pin - Up Garage Avustajat: Elisa Day, Jenssu Suicide, Curvelicious Jo - Jo Kuvauspaikka: Ace Corner, Lahti Kuvia myös: www.

- 5. 2014 Lahden Messukeskuksessa. Pin - Up Finland 2014 finalistit 1. Meya De Ville Tämän kilpailijan arki kuluu henkilökohtaisen avustajan ja ravintolatyöntekijän vaatimissa tehtävissä. Arvoitukselliseksi itseään kuvaava 21 - vuotias Meya tulee Riihimäeltä. Hänelle Pin - Up merkitsee elämäntavan lisäksi keinoa ilmaista naisellisuuttaan sekä itseään. 2. Ida Lime Espoolainen makeiskauppias pistää huumoriksi, kun häntä verrataan Marilyn Monroeen. Huumorintajuiselle, 20 - vuotiaalle Idalle Pin - Up merkitsee rohkeutta olla oma itsensä ja hienoja hiuksia tietenkin.! 3. Sandra DeVille 23 - vuotias Hattulan lupaus Pin - Upin tähtitaivaalle. Ekstrovertille parturi - kampaajalle Pin - Up merkitsee elämäntapaa ja suurta intohimoa tyylisuuntaa kohtaan. 4. Pixie Feline Minttuinen 23 - vuotias yliopisto - opiskelija tulee Helsingistä. Hänelle Pin - Up merkitsee ennakkoluulotonta elämänasennetta, joka rikkoo nykyisiä muotteja luodakseen omansa. 5. Shirley So Sweet Ylivieskalainen 25 - vuotias parturi - kampaaja.

samsung nx2000 kokemuksia