September 4, 2021

No mistä ihmeestä "vastaaja" noin otti herneen nenäänsä? Eikös tämä ole julkkisjuorut palsta? Asian kertoi minulle eräs samoihin "seurapiireihin" Pirkko Saision kanssa kuuluva, l-nainen. Tekninen toteutus kaiketi hoidettu keinotekoisesti ja kyse ollut "ystävän avusta". Mutta voihan tämä olla luuloakin, en mene 100%:sesti todeksi väittämään. Kuten en sitäkään samalta taholta kuulemaani juttua, että Minttu Mustakallio on Jukka Virtasen jälkeläinen. Myös Mintun äiti, Mimmi, oli l-koodilainen. Mikä vatun l-nainen ja l-koodilainen??? Letso???? Eihän letsot saa lapsia!!! Metsot ei saa lapsia vai mitähän oikein tarkoitit, vatun Potaska? valopää liikkeellä. Lesbot ei saa lapsia?! Oi pyhä jysäys. Ja tuo "olen antanut itselleni kertoa" on ilmaisuna jo niin syvältä ja antiikkia, että Rita Tainolakin punastisi, jos kuulisi sitä vieläkin käytettävän. No niin, ja hyppikää nyt silmille, odotan mielenkiinnolla. P. S Elsa Saisio on niin upea näyttelijä, että on ihan sama kuka hänen isänsä on. Ja Pirkko Saisio niin hieno kirjailija ja ohjaaja, että on vulgääria käydä penkomaan hänen _näin_ yksityisiä asioitaan.

Lahjakas Elsa Saisio | Keskustelu | Anna

  • Bussi lentoasema helsinki tampere weather
  • Seminaarin koulu – Wikipedia
  • Sää Sulkava, Pielavesi | Säätiedot ja lämpötilat | Iltalehti
  • Kalustetut asunnot - Turku | Forenom
  • Iphone 4 kuoret halvalla
  • Päivystävä apteekki kokkola

Onhan se melko yksityistä, kuka kenenkin isä on, etenkin jos tapaus on haluttu pitää yksityisenä. En silti ymmärrä, miksi noin upean ihmisen kuin Elsa Saisio, sukutaustasta pitäisi vaieta? En näe siinä yhtään mitään häpeämistä, etenkin kun kummatkin, oletetut, vanhemmatkin ovat lahjakkaita ja sympaattisia ihmisiä. Samoin Mintun laita. Jukka Virtanen sanoi muuten 70 v. juhlissaan jotain sellaista, että hänellä on nämä kaksi lasta ja sitten on tämä Minttu. Mitä lie tarkoittanut? mutta mikä Minttu??? Minttu on aika yleinen nimi... Tuolla suomi24-keskustelupalstalla joku on näyttänyt jo aikaisemmin tätä Mintun isää pohtineen ja tulleen samaan johtopäätökseen. Minttu Mustakallio oli niissä juhlissa. En ymmärrä mitä häpeämistä tai salailun aihetta siinä olisi puolin tai toisin? Onko anonyymin spermanluovuttajan spermasta siinnyt lapsi sen kummempi? Nythän perillisen omassakin tiedossa on se, mistä suvusta on peräisin. MÄ TIESIN TÄN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Letsoja!!!!!!!!!!!!!!!! Kyllä lesbot saa lapsia, heillähän on kohtu.

Naisten takit prisma

kevätruno heli laaksonen

Juontajat · Studioyleisö

lahjakas Elsa Saisio | Keskustelu | Anna Sivu 1 / 2 1 2 Seuraava > Tämä lahjakas nuori näyttelijä/kirjailija, jota ei paljon julkisuudessa näy, onko naimisissa/lapsia? Ei tietääkseni ole naimisissa eikä lapsia. Liikuskellut paljon Lahden seudulla viime vuosina ja siellä joskus olen eksynyt samaan paikkaan illalla. Todella lahjakas ja fiksu nainen. Mutta kyllähän niillä geeneillä: Pirkko Saisio ja Kaj Chydenius. Onko Elsa Saision isä Kaj Chydenius? Näin olen antanut itselleni juoruta, toivottavasti ei nettipoliisi ole kohta oven takana.... Elsa Saision isä oli näyttelijä Harri Hyttinen joka kuoli viime tai edellisvuonna. Juoruillahan voi kenestä vaikka mitä... esim. olen antanut itselleni kertoa, että nimimerkki Juoruilijan oikea isä on yksi kulkumies Kuusamosta, joka kerrankesällä poikkesi pitämään sadetta ja teki sitten lähempää tuttavuutta Juoruilijan äidin kanssa... tunnetuin seurauksin. No, isäksi toki merkittiin aviomies, jottei tulisi turhia juoruja. isyyshän on ihan teknistä, kun on "sellaisesta tapauskesta" kyse... eli siis Ei Saisio ole ikinä ollut aviossa, kait??

Hinteillä ei ole kohtua, he adoptoivat Toisinaan huvittaa lehdissä tämä kirjoitus Matti sai lapsen. Se olisi lääketieteellisesti mullistavaa niin että pieni suomikin pääsisi noel listalle---luulisin. Niin, selitäpä kuinka 2 akkaa saa keskenään homppelin apua? Sitä tarkoitetaan. Voi sinua raukkaa kun olet niin tietämätön elämän tosiasioista. Miksi siihen joku homppeli tarvittaisiin? Eiväthän hekään halua seksiä naisen kanssa. Kyllä se "siemennys" taidetaan useimmiten hoitaa joko jollain klinikalla tai kotikonstein ruiskulla. Muuten jotkut tutkijat ovat saaneet munasolun jakaantumaan pelkästään stimuloimalla, ilman varsinaista siittiötä. Tästä alkaakin miesten lähtölaskenta, emme tarvitse teitä enää mihinkään. Samalla tavalla kuin lukemattomat heteroparitkin (mies & nainen) eli keinohedelmöityksellä tai adoptoimalla. homot omalla spermalla hedelmöitetyn lapsensa heterona, vai homona? Entä Lesbot, jos naiset, tai toinen niistä hedelmöitettäisiin homon, - kontra heteron spermalla? Mitäs siitä syntyisi?

Tulisko lasta, koska heterona syntynyt lapsi saattaisi inhota vanhempiaan heidän homoutensa vuoksi. Tai mitä jos lesbopari saisi poikalapsen, kuinka lapsi tulisi kohdelluksi, kun äipät ovat miesvihaajia. Entä jos homoille syntyisi tytöntylleröinen, joita isukit ovat inhonneet ja juosseet karkuun koko ikänsä? Selitykseksi kysymysryöpylleni on sanottava, että ne kaikki ovat kirjoitettu hyväntahtoisella huumorilla ketään ihmistä halventamatta. Tämä vain siksi kun kaikilla lukijoilla ei ole huumorintajua. tv-ohjelmaa jossa homomiehet hedelmöittivät omalla spermallaan erään naisen joka synnytti heille kaksi lasta ja niin kumpikin isi-homo sai oman lapsensa. liikuttavaa ja suloista oli katsoa kun homo isit olivat synnytyksessä mukana ja itkivät enemmän kuin synnyttävä äiti. Vähän huonoa huumoria tai iskee ehkä jossain junttilandiassa. Vihaavatko lesbot kaikkia miehiä tai homot kaikkia naisia? Enpä ole tiennytkään, onhan heilläkin äitiä, isiä, siskoja ja veljiä ja lapsia. Miksi lapsi vihaisi vanhempiaan?