September 5, 2021

Jouluradio on pääkaupunkiseudun seurakuntien yhteisen mediatoimituksen Toivontuottajien tuottama FM- ja internetradiokanava sekä verkkomedia, jossa soi ensimmäisestä adventista loppiaiseen tauotta joulumusiikkia ilman puhetta ja mainoksia. Jouluradio aloitti toimintansa pääkaupunkiseudulla vuonna 2003 ja joulumusiikin pää-äänenkannattaja löysi heti kuulijansa. Pääkanava helkkää perinteisillä radiotaajuuksilla pääkaupunkiseudulta Rovaniemelle ja Turusta Joensuuhun. Vuonna 2014 Jouluradio oli 15–24-vuotiaiden keskuudessa pääkaupunkiseudulla peräti joulunajan kuunnelluin radiokanava. Valtakunnallisesti eniten Jouluradion kuuntelijoita löytyy ikäryhmistä 35–44- ja yli 65-vuotiaat. Vuonna 2015 Jouluradion kuuluvuusalueella asui yli 3, 6 miljoonaa ihmistä. Vuonna 2014 Kansallisen radiotutkimuksen mukaan Jouluradiolla oli viikossa ennätykselliset 533 000 kuuntelijaa!

Nyt wire

"Meille on ensisijaisen tärkeää olla ottamassa kantaa naismuusikoiden tasapuoliseen kohteluun musiikkialalla", kertoo Kalliorinne. Mallia on Kalliorinteen mukaan haettu -kampanjasta, joka haastaa musiikkifestareita kiinnittämään enemmän huomiota esiintyjien sukupuolijakaumaan. "Jos emme ole ensimmäinen tavoitteeseen sitoutunut radiokanava, olemme vähintään ensimmäisten joukossa. Toivottavasti muutkin radiokanavat pyrkivät samaan, laadusta tinkimättä. Haastammekin muut radiokanavat ajanmukaiseen soittolistojen freesaukseen. " Radiossa soivalla pääkanavalla naisten esittämän musiikin määrä nostetaan vähintään 50 prosenttiin. Musiikkia ei silti edelleenkään valita yksin esittäjän tai tekijän sukupuolen perusteella: "Haluamme tarjota kuulijoillemme parhaita, kiinnostavimpia ja rakastetuimpia joululauluja kuten ennekin. Mielestämme se on mahdollista toteuttaa niin, että kanavilla soi tasapuolisesti sekä naisten että miesten esittämää musiikkia", valaisee Jouluradion musiikkipäällikkö Aura Neuvonen.

  1. Nainen junassa viaplay
  2. Jouluradio nyt soi 2017
  3. Jouluradio nyt soi 7
  4. Jouluradio nyt soi meme
  5. Eksote imatra hammashoito
  6. Jouluradio nyt soi spa
  7. Lämmittävä kookos-linssikeitto - Resepti | Kotikokki.net
  8. Aeg kuivausrumpu ei kuivaa
  9. Nyt conferences
  10. Jouluradio nyt soi 4

Jouluradio nyt soi meme

"Tehtiin tästä biisistä nykyaikainen, mun tyylinen versio, jossa saan tuoda omalla tyylilläni esiin tärkeitä asioita. Kiitos Jouluradion upealle porukalle yhteistyöstä! ", Pike sanoo. Uudelleen versioitu Hoosianna on yksi Jouluradion lanseeraamista joulumusiikin mediatuotteista. Virren päivittäminen tässä ajassa eläväksi ja uudella tavalla, uusia sukupolvia puhuttelevaksi joululauluksi on kulttuuriteko Jouluradiolta. "On suuri ilo, että PastoriPike lähti sovittamaan Hoosianna-virttä. Hän on kiinnostava artisti ja häneen personoituu Jouluradion 17. tuotantokauden ajatus: Jouluradio trendaa, koska olemme monikulttuurinen ja rohkea joulumusiikkimedia kaikessa mitä teemme", arvioi Jouluradiota alusta asti tehnyt toimituspäällikkö Riitta Kalliorinne. Jouluradio on seurakuntien yhteinen radiokanava sekä verkkomedia, jonka sivustolla soi 10 eri tyylisuunnan joulumusiikin kanavaa. Kaiken kaikkiaan Jouluradion musiikki helkkyy vuonna 2019 yhteensä 27 lähettimen voimin, kattaen 4, 3 miljoonaa potentiaalista kuulijaa ympäri Suomen.

Nyt tag

Viime joulukuussa Jouluradio oli Suomen 5. kuunnelluin kanava ja viikkokuuntelijoita oli ennätykselliset 787 000. Jouluradio oli (KRT joulukuu 2018) Suur-Helsingin kuunnelluin radiokanava 9–54 vuotiaiden naisten keskuudessa! Se oli myös jälleen koko Suomen kuunnelluin nuorisokanava 9–24-vuotiaiden keskuudessa. Teksti: Helsingin seurakuntayhtymä, kuva: Joanna Tzortzis

Jouluradio.fi

news nyt jouluradio nyt soi.com