September 4, 2021

Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili Alta löydät listan koulutuksista, jotka täsmäävät hakuusi: Ohjelmointi / Sovelluskehitys, Verkossa. Käy lista läpi, ja valitse sinua kiinnostava koulutus. Voit lähettää kouluttajalle yhteydenottopyynnön, jolloin saat lisätietoa koulutuksesta. Voit myös tarkentaa hakuasi valitsemalla kategorian, koulutustyypin tai paikkakunnan. Tarkenna hakua Valitse koulutusala Valitse toteutustapa Valitse koulutustyyppi Valitse paikka Näytä kaikki suodattimet Näyttää 1-20 koulutusta 46 tuloksesta

Ohjelmointikoulutus.fi - Ohjelmointikoulutus verkossa

  1. Apteekkarinkatu 2 lahti
  2. Liian vähän syvää una casa
  3. Koulutusvinkkejä - Mimmit koodaa
  4. Keuruun Saha ja Erä Oy - Y-tunnus: 0291594-1 - Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet
  5. Liiga otteluohjelma 2019 20
  6. Toys r us loppuunmyynti service
  7. Koulutus aiheesta Ohjelmointi / Sovelluskehitys
  8. Ohjelmointi koulutus verkossa
python ohjelmointi

#mimmitkoodaa Mimmit koodaa -ohjelma on saanut alkunsa Vlada Laukkosen perustaman Ompeluseura LevelUp Koodarit-ryhmän aktiivisuudesta. Mimmitkoodaa -ohjelman tarkoitus on kannustaa ohjelmistoalasta kiinnostuneita naisia opettelemaan koodaamista ja työllistymään ohjelmistoalalle. FB-ryhmä LevelUP koodarit Facebookissa, tukiverkosto naisiksi itsensä identifioiville koodaamisesta kiinnostuneille sekä ICT-alalla työskenteleville. Helsinki PyLadies Python-kieleen erikoistuneet naiskoodarit järjestävät Helsingissä tapaamisia.

Monipuolisesta opintojaksotarjonnasta voit valita sinua kiinnostavat kokonaisuudet. Maksuttoman koulutuksen kautta voit suorittaa korkeakoulutasoisia opintojaksoja, joista on taatusti hyötyä nyt ja tulevaisuudessa. AMKoodari-opiskelija voi valita virtuaaliopintojaksoja ja lähiopetusta suomeksi ja englanniksi. Tällä hetkellä tarjolla on opintojaksoja seitsemään koulutusmoduuliin: Minustako koodari? Kysymykseen on helppo saada vastaus: valitse itsellesi sopiva opintojakso ja pääset heti kokeilemaan, mitä ohjelmointi pitää sisällään. Ohjelmointi voi aluksi vaikuttaa hankalien ohjelmointikielien opettelulta, mutta kun pääset vauhtiin, niin huomaat, että se on vain loogisten haasteiden ratkaisemista. Tutustuttuasi ohjelmoinnin perusteisiin ja yhteen tai useampaan ohjelmointikieleen voit jatkaa opiskelua ja valita itsellesi opintojaksoja, jotka tähtäävät ammattimaiseen koodaustyöhön. Koodareista on huutava pula, ja avoimia työpaikkoja löytyy kaikilta teollisuuden aloilta. Avaa opintojaksotarjonta ja perustiedot Minustako pelintekijä?

Koulutukset, Tietotekniikka / Ohjelmointi, Verkko- tai etäopiskelu

Etä Tietotekniikka, it ja ohjelmointi ovat dynaamisia aloja joissa ammattilaisten tarve on suuri. Alan ammatteihin kuuluu mm. järjestelmäasiantuntija, tekninen suunnittelija, ohjelmoija, sisällöntuottaja ja kouluttaja. Sinulle joka haluat kouluttautua tietotekniikan alalla, löytyykin lukuisia eri vaihtoehtoja joista valita. Maistiaisia kansainvälisestä verkkokurssitarjonnasta Kansainvälisiä englanninkielisiä "Opi koodaamaan"- verkkokursseja on tarjolla useampi sata eri muotoista. Osa on yliopistojen, koulujen ja kansalaisjärjestöjen tarjoamia, osa on kaupallisesti tuotettuja ja maksullisia. Udemy Englanninkielisiä videokursseja, aiheina muun muassa web-development bootcamp (learn to code and become a full-stack web developer. HTML, CSS, Javascript, Node and more! ), Android development -kurssi ja Wordpress-kurssit. Kurssien hinta on 13 dollaria kappaleelta. Edx Codecademy freeCodeCamp Coursera Microsoft Virtual Academy The Odin Project Yhteisöjä ja vertaistukea Koodiklinikka Koodiklinikka on Suomen suurin ohjelmistoalan yhteisö, joka kokoaa yhteen työntekijät, harrastajat ja vasta-alkajat.

Opintojaksolla perehdyt ohjelmoinnin keskeisiin periaatteisiin ja ajattelutapoihin. Kurssin sisältönä mm. algoritmit, ohjausrakenteet, aliohjelmat ja olio-ohjelmoinnin perusteet. Ohjelmointikielenä käytetään Javaa. Voit suorittaa kurssin täysin verkossa niin mooc-kurssilla kuin monimuotokurssillakin. Monimuotokurssilla on kuitenkin myös aloitusluento, luentotallenteita, harjoitustapaamisia ja ohjausta ohjelmointiin. Monimuotokurssilla on opetusta kun taas mooc-kurssilla opiskellaan enemmän itsenäisesti. Verkkokurssi on monimuotokurssin harjoitusryhmä ilman harjoitustapaamisia.

Tässä moduulissa perehdytään Esineiden Internetin (IoT) maailmaan. Opit tuntemaan sensoriteknologioita, joiden avulla mitataan esimerkiksi lämpöä, valoa, kosteutta, ilmanpainetta ja sijaintia. Jos siis tykkäät puuhata erilaisten laitteiden kanssa, kokeilla ja asennella niitä erilaisiin paikkoihin, niin tämä moduuli on sinua varten! Toimi tehokkaasti verkossa Verkko on luonteva kanava asiakas/jäsenvuorovaikutukseen kaikenkokoisten yritysten, järjestöjen ja seurojen toiminnassa. Sen varaan rakentuvat monet palvelut ja ratkaisut, joiden pystyttäminen asiakkaiden ja jäsenten tarpeisiin onnistuu vähäiselläkin kokemuksella. Huolella laaditut ammattimaiset verkkokanavat (sivustot ja kauppapaikat) vaativat kuitenkin jo syvempää osaamista palveluiden tuomisesta verkkoon ja koodaamisesta. Tämän teeman opintojaksoilla pääset pintaa syvemmälle verkkosivujen ja -kauppojen toiminnallisuudessa. Menestyvä liiketoiminta tukeutuu tiedon analysointiin ja tekoälyyn Yritykset keräävät valtavasti tietoa asiakkaitaan, tuotteistaan ja ympäröivästä maailmasta, mutta usein tuota tietoa ei osata optimaalisesti hyödyntää yrityksen liiketoiminnassa.

Suomi on yksi johtavia maita peliteollisuudessa. Pelejä ei tehdä pelkästään ajanvietteeksi, vaan myös monet muut alat, kuten opetus, hyödyntävät pelejä. Pelintekijän osaaminen koostuu itse pelisuunnittelun ja ohjelmoinnin lisäksi mm. pelimottoreiden ja muiden työkalujen hyödyntämisestä. Peliopinnot tarjoavat haasteita yhtä lailla harrastajille kuin ammattimaiseen pelintekoon tähtääville. Mitä jos aluksi kokeilisit tehdä ensimmäisen oman pelin? Moderni web- ja mobiilikehitys Laadukkaiden ja tietoturvaltaan luotettavien web- ja mobiiliratkaisujen rakentajille löytyy nykypäivänä paljon töitä. Web- ja mobiilikehityksen saralla teknologiat kuten HTML5, CSS, ja JavaScript muodostavat luotettavan perustan, jonka pohjalta aloittelevana koodarina voit myöhemmin rakentaa osaamistasi terävämmäksi. Erikoistumisen ja jatkuvan opiskelun mahdollisuuksia löytyy web- ja mobiilikehityksen alalla paljon aina erilaisista sisällönhallintajärjestelmistä kokonaisiin testaus- ja kehittämisympäristöihin asti. Älykkäät IoT-järjestelmät Haluatko oppia suunnittelemaan ratkaisuja, joissa tietoa kerätään, käsitellään ja siirretään langattomasti pilveen?

Etusivu - MOOC.fi

Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen osasto tarjoaa avoimia laadukkaita ja ilmaisia verkkokursseja kaikille. Aloittelija voi lähteä liikkeelle Ohjelmoinnin MOOCista tai tekoälyn perusteisiin keskittyvästä Elements of AI -kurssista. Osaamistaan päivittävä voi syventyä vaikkapa tietoturvaan tai Fullstack -ohjelmointiin. Kurssimme Aloita näistä Aloittelijoille sopivia kursseja. Ei esitietovaatimuksia. Opintokokonaisuudet Haluatko ilmoituksia uusista kursseista?

Tässä moduulissa tutustutaan käsitteisiin data-analytiikka, tekoäly, koneoppiminen, tietokannat, pilvipalvelut sekä siihen, miten nämä tulisi integroida osaksi yrityksen jokapäiväistä toimintaa. Digitalisointi ja tietotekniikan kehitys yleensä pitävät huolen siitä, että tällä alalla on jatkuvasti tarvetta uusille työntekijöille. Pilviteknologiat – rakenna liiketoimintasi pilveen Modernit ja kilpailukykyiset liiketoimintastrategiat perustuvat pitkälle digitalisointiin ja pilvipalveluiden hyödyntämiseen. Lähes kaikki yritykset ovat siirtäneet tai ovat siirtämässä palvelimensa, sovelluksensa ja tietokantansa pilveen. Tässä moduulissa opit, miten tuo muutos voidaan tehdä ja millä tavalla siitä saadaan paras mahdollinen taloudellinen hyöty. Avaa opintojaksotarjonta ja perustiedot

ohjelmointi koulutus verkossa lyrics

Kun kaipaat vertaistukea, esimerkkejä tai vaikkapa apuja itsenäiseen opiskeluun, saatat löytää näistä yhteisöistä ratkaisun.