September 4, 2021
  1. Oneplus 3 näytön suojalasi release
  2. Näyttösuojat - Puhelintarvikkeet - Jimms.fi

Lisätiedot ONEPLUS 3 / 3T NÄYTTÖ & RUNKO Näytön vaihto käy helposti ja vaivattomasti ilman erityistä osaamistaitoa mukana tulevilla työkaluilla. Korjaus onnistuu edullisesti myös liikkeessämme Helsingin Kampissa. Näytöllä on vuoden takuu, nopea toimitus ja asennuksen vaikeustaso on helppo kun seuraa askel askeleelta alempana esiteltyä video-ohjetta. Tässä varaosassa näyttö on liimattu suoraan lasiin. Onneksi markkinoilta ja meiltä löytyy kokonaisuus, jossa näytönlasi on yhdistetty suoraan näyttöön, mikä tekee näytön vaihdosta entistä helpompaa. Pelkän lasin vaihtaminen on haastavaa, eikä välttämättä anna parhaan mahdollisen tuloksen. ONEPLUS 3 / 3T NÄYTTÖ & RUNKO – ASENNUSSARJA ▪ Valmis, helposti asennettavaksi koottu näyttömoduuli (Näyttö, kosketuslasi, kosketuskalvo ja runko) ▪ Työkalusarja näytön vaihtoa varten ONEPLUS 3 / 3T NÄYTTÖ & RUNKO – ASENNUSOHJE Kaikki näyttömme on testattu emolevyillä. Varmista kuitenkin että näyttö on puhelimeesi sopiva ennen kuin asennat sen paikoilleen.

Oneplus 3 näytön suojalasi release

Panssarilasista valmistettu Screenor Curved -näytönsuojalasi suojaa OnePlus 8 -puhelimesi näyttöä putoamista, iskuja ja naarmuja vastaan. Näytönsuojalasi OnePlus 8 -mallille Ei enää rikkoutuneita näyttöjä. Erikoisvalmistettu Screenor Curved -suojalasi sopii yksi yhteen OnePlussan näytön kanssa. Näytönsuojalasi kiinnittyy tarraliuskoillaan tiukasti puhelimen näytön reunoilta, eikä suojalasin alle pääse pölyä tai muuta roskaa. Näytönsuojalasi on nimensä mukaisesti kaareva ja siinä on musta reunuspainatus, joka täydentää puhelintasi ja suojaa puhelimen näyttöä myös sivulta, huomaamattomasti. 9 kertaa lasia kovempaa Lämpökäsitelty karkaistu lasi on jopa 9 kertaa normaalia lasia kovempaa. Suojalasin pinnoite häivyttää sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa hajota, mutta rikkoontuessaan lasi jää levyksi, jolloin se on helppo irrottaa. Screenor-suojalasilla 3 kk laatutakuu Screenor Full Cover -näytönsuojalasi valmistetaan korkealuokkaisista japanilaisista materiaaleista.

oneplus 3 näytön suojalasi gold

Suojalasissa on 3 kk:n laatutakuu asennuksen, kiinnipysymisen, rikkoontumisen ja naarmuuntumisen varalta. Lisätietoa laatutakuusta. Yhteensopivuus Takuu Muut tiedot Muut ominaisuudet Materiaali: Karkaistu lasi (kovuus 9H) Myyntipaketin sisältö Screenor-suojalasi, puhdistusliinat ja kohdistustarra

  • OnePlus 3 näytön lasisuoja, hinta 7,90 €
  • Oneplus 3 näytön suojalasi 3
  • Oneplus 3 näytön suojalasi 2017
  • I alkuiset nîmes olympique

Näyttösuojat - Puhelintarvikkeet - Jimms.fi

Insmat suojakalvo, OnePlus 3 – OnePlus – Suojakalvot – Puhelimet – Hyppää sisältöön Puhelimet Suojakalvot OnePlus Tuote 20956 71% suosittelee 7 arvostelua Kysy ensimmäinen kysymys Tuotteen laatu 3, 8 Vastinetta rahalle 3, 3 Tuote-esittely Suojaa puhelimesi näyttö helppo asenteisella suojakalvolla ylimääräisiltä naarmuilta. Asennus on nopeaa ja vaivatonta, puhdista näyttö mukana tulevalla liinalla, irroita suojaavamuovi ja kohdista kalvon reunat LCD-näytölle, poista ilmakuplat mukana tulevalla työkalulla, valmis. Pakkaus sisältää: Puhdistusliinan Kaksi suojakalvoa

SCREENOR Premium Tempered - iskunkestävä näytönsuojalasi on kaikkein paras suoja puhelimen näytölle iskuja ja naarmuja vastaan. Se on lämpökäsittelemällä karkaistusta lasista valmistettu suoja, jonka suojaustaso on 9H. Kovimmista iskuista suojalasi saattaa mennä rikki, mutta puhelimen näyttö säilyy ehjänä. Rikkoontuessaan suojalasi jää levyksi ja se on helppo poistaa, eikä siitä irtoa teräviä sirpaleita. Suojalasi on kestävä ja naarmuuntumaton käytössä ja suojalasissa oleva pinnoite häivyttää siitä sormenjäljet ja muut tahrat. Puhelimen näyttöä on miellyttävä käyttää eikä suojalasi vääristä näytön värejä tai kuvan terävyyttä. Suojalasi kiinnittyy silikonin avulla ja on käytössä huomaamaton, se on halutessa helppo irroittaa, eikä siitä jää jälkiä puhelimen näyttöön. Screenor näytönsuojalasit ovat SCRECOAT erikoiskovapinnoitettuja, joka tekee niistä entistä kestävämmän ja naarmuutumattomamman, sekä käsittelyn tuoma nano-pinnoite helpottaa pitämään näytön puhtaana sormenjäljistä, liasta, rasvasta tms. kevyesti pyyhkimällä.