September 5, 2021

Yksityiskohdat Rautaisan ravitseva nokkonen! Luonnonmukaisesti tuotettua kuivattua nokkosta. Tiesitkö, että nokkonen on aivan mahtikasvi! Se on rautapitoinen luonnon vanttera voimantuoja! Vaatimattoman näköinen nokkonen edistää vahvistaa immuniteettia, edistää sydämen ja eturauhasen hyvinvointia. Nokkonen tekee hyvää myös nivelille, luustolle, kynsille ja hiuksille. Hengitysteitäkin hoitava nokkonen uudistaa kehoa - se on siis elinvoimaasi lisäävä valinta, josta kehosi kiittää ja kumartaa! Nokkonen on monivuotinen ruoho, joka kasvaa yleisenä koko Suomessa aivan pohjoisempia osia lukuunottamatta. Se kasvaa asutulla alueella, teiden varsilla, lehdoissa ja muilla runsasravinteisilla paikoilla. Nokkonen on hyvin monikäyttöinen. Alunperin nokkonen on ollut kuitukasvi, jota on viljelty paikoitellen Euroopassa 1800-luvulle saakka, jolloin puuvilla syrjäytti sen. Siitä on hyödynnetty varren pitkät ja sileät kuidut, joista on tehty mm. alus- ja liinavaatteita sekä säkkejä. Verkkojen solmimiseen nokkoskuituja on käytetty jo kivikaudella.

Kotimainen nokkonen 400 g – Chia de Gracia FI

  • Nokkonen, kuivattu
  • Etelä-suomen syöpäyhdistys ry
  • Multimiljonääri Simon Cowell suututti naapurinsa: parkkipaikoista repesi silmitön raivo – ”En ole nähnyt vastaavaa” - Viihde - Ilta-Sanomat
  • Idän bardax oy
  • Virosta tupakan tuonti | Keskustelu | Anna
  • Sylinterin mitoitus kaava

Nokkonen sisältää luontaisesti myös C-vitamiinia ja foolihappoa, jotka auttavat raudan imeytymisessä. Nokkonen on diureettinen kasvi, joka ylläpitää kehon normaalia aineenvaihduntaa. Nokkosen ravinteista voi olla apua myös ihon hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Nokkonen sopii hyvin hevosille, joiden nivelet tai jänteet kaipaavat tukea tai kuntoutusta, erityisesti yhdessä ruusunmarjan kanssa. Annostus: hevonen 3 rkl - 1, 5 dl. Suositellaan aloitettavaksi pienellä annostuksella määrää vähitellen nostaen yliherkkyysreaktioiden välttämiseksi. 1 dl painaa noin 15 g.

kuivattu nokkonen hinta

Nokkoskauppa.fi

Nokkosen käyttö ravinto- ja rohtokasvina on myös ollut erittäin monipuolista. Käyttö: Lisää muhennoksiin, paistoksiin tai smoothiejuomien joukkoon. Nokkosesta voi keittää myös teetä. Huom! Nokkosta ei suositella henkilöille, jotka kärsivät sydämen tai munuaisten vajaatoiminnasta ja siitä johtuvasta turvotuksesta. Säilytys: Huoneenlämmössä, ilmatiiviissä rasiassa, valolta suojassa.. Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Euroopan maiden kansallisten fytoterapiayhdistysten järjestö ESCOP hyväksyy nokkosen juuren käytön hoidoksi virtsaamisvaivojen hoitoon. Ranskassa nokkosta käytetään myös nivelvaivojen hoidossa. 100% kuivattu ja jauhettu nokkonen, ei lisäaineita.

Nokkonen, kuivattu

kapalevy hinta kuivattu nokkonen käyttö