September 4, 2021
  1. Porvoon apteekkien aukioloajat
  2. Uusi seat
  3. Porvoon Uusi Apteekki | Palveleva apteekki torin laidalla Porvoossa!

Soita, niin farmaseuttimme vastaavat 019-689 77 00 Lääkkeiden kotiinkuljetuspalvelu arkipäivisin 5 € (0-10 kilometrin säteellä apteekista) 15 € (10-30 kilometrin säteellä apteekista) Toimi näin asioidessasi apteekissa: Älä tule flunssaisena apteekkiin – pyydä toista asioimaan puolestasi. Hae riskiryhmään kuuluvan lääkkeet hänen puolestaan – huomioithan kuitenkin tartuntariskin viedessäsi lääkkeet. Puolesta asioidessa ota mukaan potilaan Kela-kortti ja tieto noudettavista lääkkeistä. Ota yhteys puhelimitse meihin 019-6897700 sopiaksesi lääkkeiden kotiinkuljetuksesta, jos apteekkiasiointi ei muuten ole mahdollista. Apteekissa asioidessasi pidä riittävä etäisyys toisiin asiakkaisiin – pese tai desinfioi kädet asioinnin jälkeen. Apteekki palveluksessasi Porvoon keskustassa Porvoon Uusi Apteekki sijaitsee torin laidalla, Piispankadun ja Lundinkadun risteyksessä. Meiltä löydät laajan valikoiman lääkkeitä, itsehoitotuotteita sekä laadukasta apteekkikosmetiikkaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on terveytesi ja hyvinvointisi asialla: saat hyvät neuvot ja parhaat ratkaisut terveytesi ylläpitoon.

Porvoon apteekkien aukioloajat

Näsin Apteekki palvelee S-marketin yhteydessä Näsin Apteekki on valintasi silloin, kun arvostat helppoa asioiden hoitoa. Apteekista saat lääkkeet nopeasti ja luotettavasti. Tarjoamme sinulle tuotteita myös kauneudenhoitoon ja hyvinvoinnin edistämiseen. Palvelu on nopeaa ja joustavaa. Apteekki on helposti saavutettavissa ja esteetön asioida. Kun saman katon alta löytyvät Suomen suurin S-market, Alko ja apteekki, hoidat monta asiaa samalla käynnillä. Pihalla on runsaasti ilmaista paikoitustilaa. Hyödynnä kuukauden tuotetarjoukset ja liity myös kanta-asiakkaaksemme. Kanta-asiakasalennus on ostoetu, jota kerrytät keskittämällä asiointisi meille.

ASIANTUNTEVAA APTEEKKIPALVELUA PORVOOSSA Tervetuloa hyvän palvelun apteekkiin. Saat meiltä lääkkeet, itsehoitotuotteet sekä laajan valikoiman laadukasta apteekkikosmetiikkaa – ja asiantuntijan hyvät neuvot kaupan päälle. Palveluihimme kuuluvat myös muun muassa laiva-apteekkien tarkastukset ja täydennykset sekä hoitotarvikejakelu. Apteekkimme sijaitsee Porvoon Lääkäritalossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Apteekin edustalla on myös runsaasti ilmaista parkkitilaa. Sivuapteekkeinamme toimivat Gammelbackan apteekki sekä Pornaisten apteekki. Olemme täällä terveytesi ja hyvinvointisi tähden – tervetuloa! Tee ostoksia verkkokaupassamme 24/7 »

Lisätietoa Avainapteekit löydät myös Facebookista! Käy tykkäämässä! Yhteystiedot

Uusi seat

Tervetuloa ystävällisesti palvelevaan apteekkiin! P. S. Seuraa meitä Facebookissa – saat ajankohtaiset asiat ja tarjoukset tietoosi ensimmäisten joukossa. Tervetuloa Avainasiakkaaksemme! Avainapteekit ovat kehittäneet Avainasiakas-ohjelman, joka palkitsee ostojen keskittämisen huomattavilla eduilla. Täytä lomake apteekissa tai netissä Tutustu Avainasiakkuuteen tästä »

  • Porvoon Uusi Apteekki | Palveleva apteekki torin laidalla Porvoossa!
  • Lasten liikennelaulu
  • Uusi renault
  • Uusi llc
  • Parturi kampaamo ilo keri hilson
  • Uusi elektroniikkaliike
  • Uusi apteekki porvoo aukioloajat
  • Laihdutus 10 kg to centimeters
uusi renault

Sivun läpinäkyvyys Näytä lisää Facebook näyttää tietoja, joiden avulla ymmärrät sivun tarkoitusta paremmin. Katso, millaisia toimintoja sivua hallinnoivat ja sisältöä julkaisevat ihmiset tekevät. Sivu luotu – 5. tammikuuta 2015

Porvoon Uusi Apteekki | Palveleva apteekki torin laidalla Porvoossa!

Lisäksi pitkässä vuorossa jaksamista avitetaan tilaamalla esimerkiksi iltapalasämpylät ja välipalaa koko porukalle. Yhteishenkeä pidetään ryhmien kesken yllä viestien välityksellä. – Lähettelemme viestejä ja valokuvia, kun emme muuten näe toisiamme. Juuri tuli Whatsappiin kuvia A-ryhmäläiseltä. Siellä näköjään ulkoillaan ja nautitaan keväästä, Hanski kertoo.

Hanskin mukaan ihmiset ovat hyvin perillä tilanteesta. – Sinä päivänä, kun yli 70-vuotiaita kehotettiin pysyttelemään kotona, apteekkiin tuli ikäihmisiä, jotka kertoivat ostavansa lääkkeet nyt ja siirtyvänsä sen jälkeen karanteeniin. Sen jälkeen enenevissä määrin asiakkaina on käynyt naapureita, omaisia ja lapsia, jotka hakevat lääkkeitä läheiselleen. Pariskunnista asioimaan tulee vain toinen. Kyllä ohjeita on selvästi kuunneltu. Asiointia mietitään ja liikettä vähennetään, Hanski kiittelee. Apteekki tarjoaa Facebook-sivuillaan myös lääkkeiden kotiinkuljetusta, ja palvelua on Hanskin mukaan käytettykin. Porvoon Uusi Apteekki kuljettaa lääkkeitä myös kotiin. Proviisori Lauri Itkonen on lähdössä viemään pikatoimitusta asiakkaalle. Varovaisuutta noudatetaan Apteekkien henkilökunta on koronaepidemian niin sanotussa etulinjassa. He kohtaavat päivittäin satoja asiakkaita, ja pyrkivät samalla varmistamaan, että sekä asiointi että työskentely on turvallista. Niinpä apteekeissa on ryhdytty erilaisiin varotoimiin tartuntavaaran pienentämiseksi.

on Suomen laajin aukioloaikoja listaava sivusto. Alla näkyvällä kartalla näet kaikki Porvoon apteekit, jotka on lisätty sivuillemme. Voit etsiä apteekkeja alla näkyvältä kartalta tai listalta. Klikkaa apteekkia tarkastaaksesi sen aukioloajat ja yhteystiedot. Mistä haetaan: Mitä haetaan: Nimi Osoite Postinro Paikkakunta Kaupunginosa Aukioloaika Gammelbackan sivuapteekki Suolaketie 2 06400 Porvoo Kevätkummun apteekki Sammontie 1 06150 Porvoo Näsin apteekki Aleksanterinkaari 1 06100 Porvoo Porvoon uusi apteekki Piispankatu 30 06100 Porvoo Porvoon vanha apteekki Näsin Koulukatu 2 06100 Porvoo