September 4, 2021

TURVARUOAT 1. Puuro on mun turvaruoka varmaan aika monille tutuista syistä. Se on kevyttä ja terveellistä. Syön puuroa joka päivä aamupalaksi ja olen syönyt niin kauan kuin muistan. 2. Kasvisruoka on mulle turvallista syödä, koska se on terveellistä ja eettistä. Olin semivegetaristi ennen, joten kasvisruoka on senkin takia lähellä sydäntäni. Vaikka kasvisruoka onkin minulle turvaruoka, oma kasvissyöntini ei liittynyt millään tapaa syömishäiriööni. Ne olivat kaksi täysin erillistä ominaisuutta minussa, tai paremminkin; kasvissyönti oli ja on edelleen tärkeä osa minua, syömishäiriö toivottavasti ei... kuvan annos oli minulle kuitenkin haastava, koska se oli ravintola-annos (vohveli teriyaki-tofulla, kasviksilla, cashewpähkinöillä, paahdetulla sipulilla ja majoneesilla) 3. Kouluruoka sen takia, että se on usein kevyttä, sillä se kypsennetään yleensä uunissa ilman ylimääräistä rasvaa, tms. Ja… Mitenköhän tämän aloittaisi... Tämä päätös ei missään nimessä ollut helppo, mutta se oli tehtävä; tämän blogin on aika jäädä historiaan.

Mitä hyvää syödä viikonloppuna

Tässä postauksessa kerron vähän niistä syistä, joiden pohjalta tämän päätöksen tein, jatkosuunnitelmistani ja viime aikojen kuulumisistani. Tämä tulee siis olemaan Salla's Journey -blogin viimeinen postaus. Aloin kirjoittamaan tätä blogia heinäkuussa 2017, eli aika lailla 2, 5 vuotta sitten. Olin tuolloin vasta päässyt osastolta ja löytänyt motivaation kipinän parantua anoreksiasta. Blogin ensimmäinen vuosi keskittyikin lähes täysin omaan kipuilemiseeni syömishäiriön kanssa. Vähitellen blogin aihepiiri laajeni myös muihin aiheisiin, kuten mielenterveyteen yleensä, mutta myös matkusteluun, opiskeluun ja muihin elämäni osa-alueisiin. Anoreksiasta parantuminen pysyi kuitenkin edelleen keskiössä. Olen yrittänyt useaan otteeseen ottaa pientä välimatkaa syömishäiriöön liittyvien postausten kirjoittamiseen, mutta melko heikoin tuloksin. Tälle blogille on…

mitie syoedae viikonloppuna
  • Suomalainen klubi helsinki.fi
  • Ikea kettu pehmolelu de
  • Bmw n46b20 moottori
  • Ni no kuni 2 deep dedication
  • Keskustelu - Mitä syödään viikonloppuna? | Aihe vapaa | Vauva
  • 10 päivän sää lappeenranta remix

4 km kävelyä n. 12 km pyöräilyä 2 h ratsastusvaellus 1 h keilausta Sunnuntai 2. 9 sama kuin lauantaina Lounas klo 11:15 loimulohirieskat Innocentin smoothie Välipala klo 13:45 proteiinipatukka banaani Päivällinen klo 16:00 Kokkikartanon feta-pinaattipasta kaksi viipaletta leipää margariinilla 1 dl granolaa + jogurttia viipale leipää margariinilla ja juustolla n. 10 km vaellus n. 5 km kävelyä Olimme siis tänä viikonloppuna kavereideni kanssa Levillä mökkeilemässä. Senpä takia viikonloppu oli melko einesruokapainoitteinen, sillä en jaksanut (enkä kyllä olisi ehtinytkään) kokata. Ja ei, postaus ei ollut sponsored by Kokkikartano:D Lauantaina kävimme siis issikkavaelluksella ja keilaamassa ja sunnuntaina oli ohjelmassa tunturivaellus. Meillä oli todella mukava viikonloppu! Toivottavasti tykkäsitte postauksesta <3 Tämän viikon toinen postaus tulee olemaan toinen osa Mutkia matkassa -sarjaan. Tämän blogin suosituimmat tekstit Epäilys Sallan anoreksiaan sairastumisesta heräsi joulun 2016 jälkeen.

mitä