September 5, 2021
  1. Citroen c4 jäähdytinneste häviää 2017
  2. Citroen c4 jäähdytinneste häviää model
  3. Citroen c4 jäähdytinneste häviää karaoke
  4. Jäähdytysneste CITROЁN C4 osta edullisesti
  5. Citroen c4 jäähdytinneste häviää 4

Aihe: C4:n jäähdytinnesteet hävis... (Luettu 4096 kertaa) 0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta. 20 asteen pakkasyön jälkeisenä aamuna 10 km motaripätkän jälkeen auto heitti STOP-merkkivalon ja "engine temperature to high", seuraavassa rampissa lämpö palasi takasin kolmeen palkkiin. Hetken päästä parkissa tarkastus konepellin alle -ja kas jäähdytinnestettä ei tippaakaan! (Mihin lie kadonneet, koska missään ei ole kyllä mitään lammikkoja näkynyt? ) No, lisäys sitten max-merkkiin saakka, ja nyt on pysyny nesteet ja moottorinlämmöt kohillaan. Joskin sisälämppäri puskee kuumaa jo parin minuutin päästä liikkeellelähdöstä, eipähän tarvi autossa palella... Pitäskö tässä nyt jo kiikuttaa autoo huoltoon vai onkos kyse C4:n ominaisuudesta Ilmastointilaitteen huollatin kesällä Vianorissa, vuosihuolto oli marraskuussa Automaassa. Ja autohan on tosiaan vm. -06, C4. Kirjattu Tuota oliko nesteet tarpeeksi vahvat eli kestää -36 asteen pakkasen tai enenmä sitä nestettä oiken hävisi sieltä systeemistä 5 litraa vai1 litra.

Citroen c4 jäähdytinneste häviää 2017

citroen c4 jäähdytinneste häviää manual

Citroen c4 jäähdytinneste häviää model

Jäähdytysneste Top CITROËN C4 mallit CITROËN C4 Jäähdytysneste in merkki laatua: Huippu valmistajat Top 8 Jäähdytysneste CITROËN C4 suosituinta Suosituimmat CITROËN C4 Jäähdytysneste varaosat ovat saatavilla alkuperäislaatuna meidän ar Jäähdytinneste kategoriassamme.

Citroen c4 jäähdytinneste häviää karaoke

  1. Citroen c4 jäähdytinneste häviää parts
  2. Citroen c4 jäähdytinneste häviää
  3. Nokia 7.1 näyttö
  4. Nora Roberts : Kun saapuu syys ; Sininen hetki - Muu ulkomainen kirjallisuus - Kaunokirjallisuus
  5. Citroen c4 jäähdytinneste häviää 3
  6. Citroen c4 jäähdytinneste häviää karaoke

Jäähdytysneste CITROЁN C4 osta edullisesti

Citroën C4 -07 1. 6 > C4 Vti120 -13 > C4 Puretech 130 -14 > Audi A3 Quattro 3. 2l V6 sdg Lisäsin punaista - ohjekirjan mukaan - ja puolet jäähdytinnestettä-puolet vettä. Eikä tosiaan, ainakaan silmämääräsesti, sillon penkkakosketuksessa näyttäny mikään hajonneen Mitäs oiretta se kansipahvin hajoaminen antais....... Edelleen auto on pelittänyt ihan ok eikä nesteet hävinneet... Josko sitten olis tosiaan nesteet osin jäätyneet/osin höyrystyneet? Mulla myös C4 hukkasi jäähynestettä n. pari litraa vuodessa jonnekin. Alkuun olin hapoilla asiasta mut loppupeleissä tyydyin vain lisäilemään sitä aika ajoin kun auto ei muuten oireillut mitenkään. "Amatööri rakensi Arkin, ammattilaiset Titanicin" "Vaikeneminen on kultaa, ilmastointiteippi hopeaa. " itsellänikään ei tullut mitään oireita ennen pahvin pettämistä. nesteet eivät hävinneet tms öljyä ei kulunut jne. sitten vain ykskaks rupes käymään "kolmellapytyllä" ja viaksi osoittautui paffi. Lisäsin punaista - ohjekirjan mukaan - ja puolet jäähdytinnestettä-puolet vettä.

Citroen c4 jäähdytinneste häviää 4

citroen c4 jäähdytinneste häviää 2018
  1. Säilytyslaatikko sängyn alle ikea
  2. Lomalennot turusta 2020