September 4, 2021
  1. Pohjanmaan radio
  2. Radio Vaasa - Parasta paikallista vuodesta 1985
  3. Iskelmäradio nettiradio
  4. Iskelmäradio Pohjanmaa – Wikipedia

Kuuntele eri radiokanavia nopeasti ja helposti. on pysyvästi täysin ilmainen. Kanavaehdotuksia sekä kommentteja voi lähettää osoitteeseen:. Jos pidät tästä sivustosta ja arvelet, että tästä voisi olla muille hyötyä, voit linkittää tämän sivun sivuillesi seuraavasti:

Pohjanmaan radio

Kalajoen/Raution kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Himangan kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Ylivieskan kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Merijärven kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Nivalan kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Haapaveden kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Sievin kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Haapajärven kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Oulaisten kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Reisjärven kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Kärsämäen kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä.

Radio Suomi on Suomen suurin radiokanava, joka tarjoaa uutisia kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Radio Suomen soittolista nostalgiasta nykypäivään soi kellon ympäri ja sitä maustavat lukuisat musiikin erikoisohjelmat. YLE Radio Suomi Pohjanmaa kertoo mitä Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla tapahtuu. Ota yhteyttä Voit ilmoittaa uudesta suomalaisesta radiosta lisättäväksi palveluun. on avoin ja ilmainen kaikille radiokanaville. Radiot radiopalvelussa löytyy yli 100 radiota. Kaikki nettiradiot kuuluvat suorina lähetyksinä. Suositut radiot ovat esimerkiksi Radio Suomipop, Radio Nova, Radio Rock, YleX, Radio Suomi, Radio Pooki, Järviradio, HitMix, Radio Dei, Radio City, Yle Puhe, Iskelmä, NRJ. Kymmeniä muita radiokanavia löytyy radiolistasta. Lataa ilmainen

Radio Vaasa - Parasta paikallista vuodesta 1985

Ylitornion kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Siikalatvan kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Nastolan kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Merijärven kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä.

Iskelmäradio nettiradio

Listaukset Kaikki aiheet Nykyinen aihe Tv ja radio Radio Cutyytytyt 06. 07. 2012 11:58 Tässä on City Pohjanmaan nettiradio Osallistu keskusteluun Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut? Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: "Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi? " Ja Vihreät vaativat Timo Soinin eroa ulkoministerin virasta. Esim. Kansanedustaja Emma Kari, joka on tällä hetkellä Vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtajana. ihmetteli Twitterissä, miksi pääministeri ei puutu ulkoministerin toimintaan, jos se ei vastaa hallituksen linjaa. Nyt kun rikospoliisi epäilee ulkoministeri Pekka Haavistoa (vihr. ) virkarikoksesta ja yhteistoimintavelvoitteen rikkomisesta, niin Marinin hallitus on hiljaa eikä kommentoi mitenkään Haaviston rikossyytteitä. Eikö Marinin hallitusta lainkaan huolleta se, mitä ulkomailla ajatellaan siitä, että Suomen ulkoministeri saa jatkaa virkaansa vaikka on syytteessä kahdesta rikosesta, josta toisesta voisi saada jopa kaksi vuottaa vankeutta?

Iskelmäradio Pohjanmaa – Wikipedia

Kärsämäen kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Oulaisten kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Reisjärven kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Ullavan kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Kaarlelan kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Askolan kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Launeen kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Lahden kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Oulun tuomikirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Karjasillan kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Oulujoen kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Haukiputaan kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Oulun testipaikka Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Kiimingin kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Oulunsalon kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Tuiran kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Taivalkosken kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Ranuan kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä. Posion kirkko Selaimesi ei tue tätä äänielementtiä.

Iskelmä Pohjanmaa oli Pohjanmaalla toimiva radioasema, jonka toiminta-alueina olivat lähinnä Etelä- ja Keski-Pohjanmaa. Kanava keskittyi suomalaisen iskelmämusiikin soittamiseen. Nimestään huolimatta asemalla ei ollut mitään tekemistä puolivaltakunnallisen Iskelmän kanssa. Kanavan toimiluvanhaltija Kevyt Kanava Oy solmi yhteistyösopimuksen SBS Finlandin kanssa ja Iskelmä Pohjanmaan taajuuksilla aloitti rock-musiikkia soittava City Pohjanmaa. Alueella alkoi myöhemmin kuulumaan myös Iskelmä Pohjanmaa. Teknistä tietoa [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Toimiluvanhaltija: Kevyt kanava Oy Taajuudet (tiedot 4. 10. 2003) Alajärvi 104, 3 Jalasjärvi 105, 9 Jurva 100, 4 Kalajoki 104, 6 Kaustinen 89, 3 Kokkola 106, 3 Kruunupyy 104, 9 Lehtimäki 103, 9 Pattijoki 89, 9 Pietarsaari 100, 3 Teuva ( Kristiinankaupunki) 105, 1 Vimpeli 103, 1 RDS: ISKELMA

radio nova suomi nettiradio

Uutta musiikkia Radio Suomessa Avaa Kuinka tarjoat meille musiikkia ja kuinka kappaleet päätyvät soittoon? Avaa Taas elämältä maistuu tää! … Sekahaku … la 11. 7. klo 16. 00 46 min Suomen matkailua Lapista Kainuun ja Vaasan kautta Helsinkiin … Toni Laaksosen Lauantaitanssit … la 11. klo 17. 00 57 min Hendrix & Sumen, Jimejä kumpainenkin … Suomi-rock - Jorma Hietamäki … la 11. klo 20. 00 50 min 11. - Tapani Ripatti, Eeva Partanen, Olga Ketonen … Klassikkokäräjät … la 11. klo 13. 03 56 min Me onnelliset. Matkalla jossain musiikissa Kalevi Pollari … Jokaniemen sävelradio … pe 10. 00 50 min Maarit Hurmerinta – italialainen isoisä johdatti musiikin maailmaan … Kutsuvieras … pe 10. klo 6. 00 58 min Arja Kääriä, Kangasala … Kuuntelijan lista … to 9. 00 51 min Ruisrockissa kuultua. Status Quo, Procol Harum, Rory Gallagher, Alex Harvey, The Clash, Wrum, U2, Nirvana … Pollari - Rock-etsivä … ke 8. 00 51 min

  • Ison koiran kuppiteline
  • Boom City Radio | Vaasa | Nettiradio | Haastattelut | Podcastit | Videot - PODCASTIT
  • Anna Puu juhlii 10-vuotista uraansa Hartwall Arenalla - kuuntele täältä uusi Taikaa-single
  • Maanvaraisen laatan tiivistäminen
  • Radio nova suomi nettiradio
  • Kurssit ja markkinat
  • Ellin kirja & putiikki, Kauppakatu 25, Jyväskylä (2020)
  • Pesäpallo tulokset online
  • Lukio kirjoitukset 2018 predictions
  • Sahaava kuume lapsella
  • Pirkanmaan golf
  • Miesten luistimet tarjous 1