September 5, 2021

The domain name of this online store is pointing to MyCashflow's servers incorrectly or there isn't shop at this url. If you have access to the name settings of this domain, please contact MyCashflow Customer Support to fix the issue. Tälle kaupalle asetettu verkkotunnus ohjaa MyCashflow-verkkokauppapalveluun virheellisesti tai kauppaa tällä osoitteella ei ole olemassa. Jos vastaat tämän verkkotunnuksen nimipalveluasetuksista, ota yhteyttä MyCashflow'n asiakaspalveluun tilanteen korjaamiseksi.

Lahden seudun rauhanyhdistys ry » Linkit

  1. Alfa tv tänään internet
  2. Yhteistyö ja hankkeet
  3. Kristillinen kirjakauppa
  4. Lvi insinööri koulutus

Kerättävät varat käytetään: – Jämsän kristillisen opiston tarjoaman vapaaan sivistystyön koulutuksen järjestämiseen – vähävaraisten opiskelijoiden opintomaksujen maksamiseen ja opiskelijahuollon toteuttamiseen (opiskelijoiden mielenterveyspalveluiden ja muiden tukitoimien järjestämiseen) – erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden opetukseen, ohjaukseen ja henkilökohtaisten tukitoimien järjestämiseen – opistoalueen rakennusten korjaamiseen ja rakentamiseen, usean opiskelija-asuntolan kunnostamiseen, oppilaitoskeittiön ja ruokalan remonttiin

Tilat ovat viihtyisiä ja luontoympäristö rauhallinen.

Kristillinen kirjakauppa

Mikä on opiston lyhytkurssi? Lyhytkurssi on yleensä viikonloppuisin järjestettävä koulutustilaisuus, jonka päätavoite on opinnollisuus. Sisällöllisenä tavoitteena on elinikäisen oppimisen pohjalta edistää persoonallista kehitystä, aktiivista kansalaisuutta, työllistymistä sekä kykyä toimia yhteisössä. Oppimisympäristöt ovat ajanmukaisia ja opettajat ovat oman alansa asiantuntijoita. Kurssitapahtuman aikana on mahdollisuus osallistua Jumalan sanan kuuloon. Opistot sijaitsevat luonnonkauniilla paikalla. Mikä on leiri? Leiri on yleensä viikonlopun kestävä tilaisuus. Se on tarkoitettu osallistujalleen virkistykseksi ja levoksi. Raamattu on leirityön luovuttamaton lähtökohta ja siksi Jumalan sana on aina keskeisesti leirillä esillä. Leiriohjelmaa rakennetaan soveltuen jokaisen kohderyhmän elämäntilanteeseen. Esimerkiksi aviopuolisoleireillä käsitellään avioliittoon ja kasvatukseen liittyviä asioita. Lasten leireillä myös iloiset leikit ja liikunta ovat tärkeä osa leiriohjelmaa. Leirikeskukset ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Leiri-ilmoittautuminen Ilmoittaudu leirille Vanhoillislestadiolaisuuteen liittyvää Vanhoillislestadiolaisuus Suomen Rauhanyhdistysten keskusyhdistys (SRK) Jämsän kristillinen kansanopisto Ranuan kristillinen kansanopisto Reisjärven kristillinen kansanopisto Lestadiolaisuus Amerikassa (AALC) Suviseurat Muita uskonnollisia aiheita Suomen evankelisluterilainen kirkko Rauhanyhdistyksiä Suomessa Lista rauhanyhdistyksistä

Teemme läheistä yhteistyötä yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kanssa järjestämällä niiden opintoja avoimina korkeakouluopintoina. Pitkäaikainen opiskelijavaihtokumppanimme on Prahan Kaarlen yliopisto. Muiden kansanopistojen, Kansanopistoyhdistyksen ja Jyväskylän kaupungin kanssa toteutamme yhteisiä hankkeita ja projekteja. (Katso myös tapahtumat etusivumme kalenterista. ) Lisäksi opiskelijoitamme harjoittelee erilaisissa paikoissa eri puolilla Suomea. Go Korpilahti Go Hankkeen avulla lisätään Korpilahden alueen elinvoimaisuutta ja positiivista henkeä. Alueella vieraileville ja alueella asuville luodaan helppoja tapoja löytää alueen palvelut. Korpilahdella sijaitsee mm. Unescon maailmanperintökohde, Struven ketjun, Oravivuoren mittauspiste sekä lukuisia muita matkailukohteita. Kolmivuotinen syksyyn 2019 ulottuva hanke toteutetaan Korpilahden Yrittäjien ja Alkio-opiston kannatusyhdistys ry:n yhteistyöllä. Hanke on EU-rahoitteinen tiedonhankintahanke.