September 5, 2021
  1. Tilava Untuvamakuupussi +2°C, untuvaa 280g | Retkisetti.fi
  2. Makuupussi pieneen tilaan
  3. Marmot sawtooth makuupussi
  4. Marmot makuupussi

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla sähköpostilla tai soittamalla numeroomme 0503801208 Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Peruuttamisen vaikutukset Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Tilava Untuvamakuupussi +2°C, untuvaa 280g | Retkisetti.fi

Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Lunastamaton paketti Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset. Ongelmatilanteet Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Makuupussi pieneen tilaan

  • Harvinaiset naisten nimet
  • Kuohuviini lakkiaisiin Archives - Jotain maukasta
  • Tuplasti kinuskia ja vähän vaivaa: Muffiniresepti yllättää helppoudellaan - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat
  • Makuupussi 750 - Retki Finland
  • Skanssi parturi kampaamo 7
  • Munuaisaltaan tulehdus jälkitaudit
  • Marmot sawtooth makuupussi

Marmot sawtooth makuupussi

Products / Camping / Makuupussit / Makuupussi 750 Todella pieneen tilaan pakattava makuupussi Kuvaus Additional information Kuvat Koko 230 x 80 x 55cm Pakattuna vain 30x13cm Paino 830 g Päällikangas 210T Nylon ripstop Sisäkangas 260T/40D Polyester B/R Täyte 100gr/m2 polymicrokuitu Mukavuuslämpötila 10°C ja Extreme 0°C Väri musta/oranssi EAN 6418536001585 Lataa korkealaatuiset tuotekuvat: [153 KB] [234 KB] Related products

Marmot makuupussi

Pieneen tilaan mahtuva ja erittäin kevyt Vaeltaja-makuupussi on helppo pitää matkassa mukana esim. retkillä, mökkireissuilla tai festareilla. Makuupussi painaa vain 0, 55 kg. Ulkopuoli 210T- polyesteria Sisäpuoli 1920T-mikropolyesteria Täyte ontelokuitua 80 g/m² Mukavuuslämpötila + 15 °C Extreme-lämpötila + 2 °C Käyttäjän maksimipituus 190 cm Koko 210 x 75 x 60 cm Paino 0, 55 kg.

Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Maksaminen ja maksutavat Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut. Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla "Osta" painiketta hyväksyt yleiset ehdot. Tilaus- ja maksuvahvistus Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa. Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla: tai soittamalla numeroomme 0503801208 Toimitustavat ja -kulut Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.