September 5, 2021
  1. Huawei mediapad t2 10 kokemuksia laptop
  2. Testissä Huawei Mediapad M2 -tabletti - Testit - Ilta-Sanomat
  3. Vertaa Huawei tabletit - Hinnat alk. 100,90 €

Toki mukaan olisi hölmöä ujuttaa 3g-yhteyttä, jos uudemman saa samaan hintaan. Huawei Mediapad T1 10 tekniset tiedot Käyttöjärjestelmä Android 4. 4. 4 + Emotion UI 3. 0 Suoritin Qualcomm MSM8916 1, 2 GHz neliydinsuoritin Keskusmuisti 1 Gt Massamuisti 16 Gt Näyttö 9, 6 tuumaa, 1280 x 800 Pääkamera 5 MP, f/2, 2, led-salama Kakkoskamera 2 MP Koko 24, 9 x 15, 0 x 0, 8 cm Paino 450 g Akku 4800 mAh Muistikorttipaikka mikro-sd, maks. 64 Gt Liitännät kuuloke, mikro-usb Muuta saatavilla myös 4g-versiona (mikro-sim) Vastinetta rahalle? Kahdella sadalla tai varttitonnilla saa kelvollisen medialaitteen, mutta huippulaitetta ei. Eniten T1:ssä askarruttaa sen päivittyminen: Kuinka hyvin ohjelmistoa ollaan pitämässä ajan tasalla? Tablettien tietoturvan tärkeys on koko ajan tärkeämpää, sillä Androidista löytyy aukkoja toisensa jälkeen, ja tableteilla hoidetaan paljon pankkiasioita. Hinta ja laatu kohtaavat kieltämättä hyvin – tällä hetkellä. Tabletin ostaminen on harvemmin sijoitus tulevaisuuteen, mutta kolmen vuoden palvelusaikaa olisi kohtuullista edellyttää.

Huawei mediapad t2 10 kokemuksia laptop

M2:n suorituskyky on tabletiksi kohtuullisen hyvällä tasolla. Suoritin on Huawein oma kahdeksalla ytimellä varustettu Hisilicon Kirin 930, ja keskusmuistia on 3 gigatavua. Tabletin järeä varustelu tuntuu myös konkreettisena raskautena. M2 painaa 500 grammaa, eli enemmän kuin monet samankokoiset laitteet. Varustelu näkyy myös siinä, että näytön reunukset ovat kohtalaisen paksut. Kyllä, se on mediatabletti Vaikka Mediapad M2 on laitteistonsa puolesta ehtaa tavaraa, heikkoudet löytyvät ohjelmistopuolelta. Huawein Akilleen kantapää on perinteisesti ollut tietoturvan taso. Kirjoitushetkellä Androidin tietoturvapäivitykset olivat tammikuun tasolla. Massamuistin salaus ei ole myöskään oletusarvoisesti käytössä. Tämä selittyy Android 5:llä eli Lollipopilla. Tabletin suurin kysymysmerkki on sen päivittyvyys tulevaisuudessa. Huawei ei ole tunnettu päivittäjistä ahkerimpana, joten Marshmallow-Androidia odotellessa ei kannata pidätellä henkeään. Huawei Mediapad M2 10. 0 tekniset tiedot Käyttöjärjestelmä Android 5.

Testissä Huawei Mediapad M2 -tabletti - Testit - Ilta-Sanomat

Huawein T1-laitteet ovat kurkotus halvalla hyvää -osastolle. Mutta onko halpa hyvää vielä ensi vuonnakin? Tabletti pitäisi saada, mielellään iso, hyvä ja edullinen. Mikä eteen? Yhtälö on hankala. Vanhan viisauden mukaan hyvää ei saa halvalla, ja iso näyttö nostaa vielä laitteen hintaa. Useimmin tässä tilanteessa valinta kohdistuu kiinalaisvalmistajiin. Moni on valinnut Huawein Mediapad T1:n, sillä yhtiö kehuu myyneensä kesän aikana varastot tyhjiksi Suomessa sitä mukaa kun laitetta on saatu lisää. Kiinnostavuus on ymmärrettävissä taloudellisesta näkökulmasta. Laitteen 10-tuumainen täysvarusteltu versio maksaa noin 250 euroa. Jos 4g-mobiilidatan jättää pois tai näytön kutistaa kahdeksaan tuumaan, hinta laskee 200 euron pintaan. Kuulostaa hyvältä, miltä se tuntuu? Ulkoisesti MediaPad T1 10 muistuttaa Applen tabletteja enemmän kuin ihan vähän. Fyysisiä näppäimiä ei tosin ole, mutta muuten kyseessä voisi olla iPadin kadonnut velipuoli. Yhteneväisyys jatkuu käyttöjärjestelmäpuolella, sillä Huawein Emotion UI -käyttöliittymä lainailee ronskisti iOS:ltä.

On vähintäänkin epävarmaa, kuinka vahvasti T1 porskuttaa vuonna 2018. Halpa hinta saattaa siis kompensoitua tarpeena ostaa uusi tabletti aikaisemmin.

Vertaa Huawei tabletit - Hinnat alk. 100,90 €

  • Huawei mediapad t2 10 kokemuksia 2
  • Huawei mediapad t2 10 kokemuksia 10
  • Halvalla hyvää? Testissä suomalaisten suosikkitabletti Huawei Mediapad T1 - Digitoday - Ilta-Sanomat
  • Huawei mediapad t2 10 kokemuksia 3
  • Parisuhde uusien haasteiden edessä » Umami
  • Lämmittää sauna englanniksi vs
huawei mediapad t2 10 kokemuksia 10