September 5, 2021

Miesten parkatakki on monipuolinen valinta talvipukeutumiseen. Parkatakit kehitettiin 1950-luvulla armeijan käyttöön ja muotimaailma loi siitä nopeasti oman suosikkiklassikon. JACK & JONES parkatakeissa yhdistyy talvella tarpeellinen lämpökerrasto ja klassinen malli. Miesten parkatakit mallistostamme löydät niin teknisemmän parkatakin kuin trendikkään mallin, lyhyenä tai pitkänä mallina. Valitse kuoritakki, kun tarvitset suojaa sateelta tai lumelta. Meiltä löydät uuden takkisi, josta tulee suosikkisi.

Miesten parka takki hoodie

Kokoelmat: Asusteet, Halti Outlet, Kaikki takit, Miesten kaikki tuotteet, Miesten mallisto, Miesten Outlet, Miesten syystakit, Miesten takit, Miesten urheiluvarusteet, Miesten vaatteet, Parkatakit, Syksyn suosikkitakit, Syystakit, Talvitakit, Tuotteet, Vaatteet

Lämmin ja tyylikäs parkatakki miehille on hyvä vaihtoehto perinteiselle toppatakille. Nämä tyylikkyyttä huokuvat hupulliset talvitakit hurmaavat trendikkyydellään. Miesten parkatakki ei nimityksenä ehkä soita kelloja, mutta olet varmasti nähnyt näitä supersuosittuja takkeja Suomen katukuvassa. Olet jopa saattanut itse omistaa parkatakin tietämättäsi. Usein kaupat myyvät miehekästä parkatakit vain talvitakki tai toppatakki nimityksellä. Säästä nyt rahaa hankkimalla laadukkaat alennetut parkatakit netistä Spot-A-Shop-sivuston kautta! Parkatakit miehille Suomen talveen Tarkalleen sanottuna miesten parkatakki on toppatakki, joka on puolipitkä ja jossa on kiristysnauha. Lisäksi takeissa on usein karvareunainen huppu ja päälle ommellut suuret taskut etupuolella. Alkujaan parkatakit ovat kehittyneet Amerikan armeijan lentäjien asustuksesta. Ajankohtana takin yleistymiselle oli viime vuosisadan puoliväli. Toisaalta miesten parkaa muistuttavia takkeja on käytetty kaikkialla ympäri maailmaa jo useiden vuosikymmenten ajan.

Kuvaus Miesten klassikko vapaa-ajan parkatakki. DrymaxX ® Lite sarjan materiaali on veden- ja tuulenpitävä mutta tuotteen saumoja ei ole teipattu. Rouhean pintakankaan erityispiirteisiin kuuluu uniikki ulkonäkö, sillä pintaan lisätty vahamainen käsittely tekee siitä eläväisen näköisen ja jokainen takki on omanlaisensa! Käsittely kuluu käytössä ja pesussa pois ja sen voi halutessa uudelleenkäsitellä mehiläisvahalla, mutta se ei ole välttämätöntä. Kevyt lämmöneristys tuo lämpimyyttä tehden tästä täydellisen talvitakin. Paljon näyttäviä ja tyylikkäitä yksityiskohtia sekä reilusti taskuja! Pääkäyttötarkoitus: Vapaa-aika Materiaali Materiaali: DrymaxX® Lite Rought Canvas. materiaalina sekä tuulen että vedenpitävä.

Miesten parka takki jackets

134 Best Felix 3D-tulostin images in 2020 | 3d tulostin, Tulostin, Kuvia

  • Anna kristiina mikkonen pregnant
  • Elisa puhelimen vaihto new
  • Tänään
  • Puiden kaato hinta

miesten parkatakit Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten parkatakit kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten parkatakit helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten parkatakit löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten parkatakit mm. merkeiltä Helly Hansen. Tutustu myös kategorioihimme miesten takit, miesten paidat ja miesten hupparit. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Helly Hansen Galway Parka Jacket M -parkatakki, 270. 00€.

Miesten ALE parkatakit netistä | Nyt jopa -60% | SPOT-A-SHOP

Tuoteryhmä Koko Väri Brändi Alakategoria Rajaa Tarkenna hakua Uusimmat ensin Järjestä 2722 tuotetta Uusimmat ensin Järjestä Miesten parkatakit Miesten parkatakki on suosittu valinta talven pakkasille! Ostaessasi miesten parkatakin et tingi tyylistä etkä mukavuudestakaan. Parkatakeissa on huppu, joka suojaa kylmältä ja sateelta sekä erilaisia saatömahdollisuuksia. Tyylikkään parkatakin löydät Budget Sportin verkkokaupasta. Parkatakki on topattu ja puolipitkä ja se pitää lämpimänä. Tilaa miesten parkatakki Budget Sportin verkkokaupasta ja ulkoile tyylikkäästi ja mukavasti talven läpi.

Useimpien miesten parkatakkien taskut ovat valtavat, joten et edes tarvitse laukkua mukaasi. Parkatakit miehille ovat todellakin talvipukeutumisen aatelistoa! Hanki nyt alennetut miesten parkatakit netistä! Alennetut miesten parkatakit säästävät budjettiasi muihin talvivaatteisiin, kuten pipoihin ja huiviin. Saat laadukkuutta halvalla hinnalla! Spot-A-Shop on kerännyt nämä alennetut parkatakit miehille yhteen useiden suomalaisten verkkokauppojen valikoimista, että sinä voisit lopettaa sen parhaan diilin metsästyksen ja keskittyä itsellesi sopivan parkatakin valintaan. Millainen miehekäs alennettu parkatakki sopisi sinulle kaikista parhaiten? Valitse oikea koko, väri sekä tietenkin brändi ja rajaa hintahaarukka budjettiisi sopivaksi. Sen jälkeen voit muutamalla klikkauksella selailla lävitse kaikki itsellesi parhaiten sopivat miesten alennetut parkatakit.

Miesten parkatakkien historia näkyy selkeästi niiden värityksessä, joka usein seurailee maastovärejä tai muuten tummia sävyjä. Tietenkin on olemassa väripilkkuina toimivia miehekkäitä parkatakkeja, mutta useimmat takit on suunniteltu osaksi hillittyä talvityyliä. Parkatakin turkisreuna voi olla joko aitoa turkista tai tekoturkista. Jos olet tarkka eläinperäisistä materiaaleista vaatteissasi, muista tarkistaa tämä tuotteen tiedoista ennen ostopäätöksen tekemistä. Hanki vaihtoehtoisesti talvitakki tai muu normaali takki meiltä. Miesten parkatakki tuo lämpöä ja tyyliä elämään Jokainen mies tarvitsee jonkin näköisen talvitakin vaatekaappiinsa – miesten parkatakki on hyvä vaihtoehto tyyliä ja käytännöllisyyttä etsiville miehille. Pue vain parkatakin alle miehekkäät farkut ja talvikengät tai turvaudu superlämpimiin toppahousuihin. Koska miesten parkatakit ovat yleensä maaston värisiä tai tummia, voit piristää asuasi pienillä väripilkuilla. Kirkkaanpunainen kaulahuivi tai raidallinen pipo ovat vain joitakin sopivia vaihtoehtoja.