September 2, 2021

Voit ostaa yrityksestä Salon Moottorihuolto Oy yritysraportit: Sisältö yhteystiedot, taloustiedot, toiminimi, y-tunnus, yritysmuoto, tila, perustettu, kotipaikka, kieli, toimipaikkatyyppi, toimipaikkaluokka, henkilöstöluokka, liikevaihtoluokka, ulkomaankauppa, aputoiminimet, rekisterit, vastuuhenkilöt ja tilintarkastajat, tilikaudet Finlon Oy Finlon Oy on tiivisteiden, venttiileiden, muiden kattilatarvikkeiden ja kuumankestävien tekstiilien maahantuontiliike.

Salon Moottorihuolto Oy - Y-tunnus: 0413397-8 - Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

  • Seat exeo automaatti review
  • Suomen kartta
  • Janne Johannes Järvinen - Sisältö | Yritystele.fi
  • Madara kokemuksia
  • Salon moottorihuolto kokemuksia full
  • Grohe suihku kokemuksia
  • Kokemuksia
  • Salon moottorihuolto kokemuksia pro

Jos tilinpäätöksessä ei ole henkilöstökuluerittelyjä tai sillä on vähemmän kuin viisi työntekijää, keskipalkkaa ei ole laskettu. Henkilötyömäärä perustuu yrityksen tilinpäätöksessä ilmoittamaan lukuun tai Tilastokeskukselta saatavaan arvioon. Keskipalkka auttaa ymmärtämään, kuinka yritykset vertautuvat toisiinsa maksettavien palkkojen mukaan. Toinen tärkeä luku keskipalkkoja arvioitaessa on toimialalla maksettava mediaanipalkka, joka kertoo toimialan yleisen palkkatason. Taloustutkan avulla tehoja myyntiin Tutustu Suomen helppokäyttöisimpään yritystietopalveluun Rekisteritiedot Kaupparekisteri Ennakkoperintärekisteri Työnantajarekisteri Lähde: YTJ, Vastuu Group Jaa yritystiedot sosiaalisessa mediassa

Tietoa yhtiöstä Salon Moottorihuolto Oy on perustettu vuonna 1981. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Salo, ja pääasiallinen toimiala Autokorjaamo ja autohuolto. Yhtiön muut toimialat ovat akut ja paristot, auton lämmitys ja ilmastointi, auton merkkihuolto, auton varaosat, varashälytin autoon, autopeltikorjaamo, autosähkökorjaamo, autotarvikkeet ja autovarusteet, dieselkorjaamo, hinauspalvelu, maatalouskoneiden huolto, tuulilasit ja tuulilasikorjaukset. Yhtiön Salon Moottorihuolto Oy liikevaihto oli 1, 3 miljoonaa ja tilikauden tulos 64 tuhatta. Liikevaihto laski 1, 4%. Liikevoittoprosentti oli 6, 2%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2019. 03/2019 päättyneellä tilikaudella yhtiöllä oli 12 työntekijää. Työntekijämäärä kasvoi 20% edelliseltä tilikaudelta. Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Suomen Asiakastieto Onko tämä sinun yrityksesi? Voit muuttaa näytettäviä tietoja maksuttomassa Oma Fonecta -palvelussa. Kirjaudu Oma Fonecta -palveluun tästä.

Salon Moottorihuolto Oy | 0413397-8 | Yritystiedot | Taloustutka

toiminnan onnistumisen arviointiin, strategiseen suunnitteluun, yrityksen sukupolvenvaihdoksessa tarvittavaan arvon määritykseen, yrityskauppojen suunnitteluun sekä kiinnostavien sijoituskohteiden arviointiin. Raportti koostetaan analysoimalla ja jalostamalla suurta ja ajantasaista yritystietokantaa. 549, 00 € Selvitä onko yrityksen luottotiedoissa maksuhäiriömerkintöjä. Yritysten maksuhäiriötiedot ovat oleellinen osa yrityksen taustatietoja ja ne kannattaa tarkastaa aina, kun suunnittelet tai teet yhteistyötä yrityksen kanssa. Luottotietojen tarkastuksesta ei jää merkintöjä rekisteriin, eikä tarkastamiseen tarvitse määrittää erityistä syytä. 6, 79 € Virallinen ja reaaliaikainen Patentti- ja rekisterihallituksen kaupparekisteriote. Sisältää yritystä koskevat, viralliset kaupparekisteriin merkityt tiedot. Katso mm. aputoiminimet, hallituksen jäsenet ja kuka saa edustaa hallitusta sekä milloin yhtiöjärjestystä on muutettu viimeksi. Tarkista yrityksen toiminnassa olevien voimassaolevat henkilötiedot.

Hyvät asiakkaat, Bosch Car Service Salon Moottorihuolto Oy palvelee teitä normaaliin tapaan. Myös tällä hetkellä huolloissa ja korjauksissa tarvittavien varaosien saatavuus on hyvä. Olemme käynnistäneet omalta osaltamme varotoimet, jolla varmistamme hygienian ja estämme tartuntojen leviämisen. Tämä tarkoittaa: Pidättäydymme kättelystä ja muusta fyysisestä kosketuksesta. Käytämme käsineitä heti, kun olemme yhteydessä autoosi ja kunnes se on valmis. Desinfioimme autosi kosketuspinnat huollon jälkeen. Pesemme käsiämme useammin ja käytämme käsidesiä. Asiakkailla ei ole pääsyä korjaamotilaan. Toivomme ymmärrystäsi, että voit tuoda autosi turvallisesti meille huoltoon. Jos sinulla on vaikeuksia tuoda autoasi huoltoon, niin tarjoamme mahdollisuutta noutaa se veloituksetta lähialueelta. Ota yhteyttä ja sovitaan asiasta. Ystävällisin terveisin Salon Moottorihuollon henkilökunta Täyden palvelun autotalo Salon Moottorihuolto Oy on Bosch Car Service -ketjun jäsen. Panostamme korjaamohenkilöstön jatkuvaan kouluttamiseen yhdessä globaalin Bosch Car Service –koulutusohjelman sekä muiden yhteistyökumppaniemme kanssa korkean ammattitaidon ja laatutason ylläpitämiseksi.