September 5, 2021
  1. Hyvä meikkivoide
  2. Miten teet hyvän LinkedIn -profiilin? | Me Naiset
  3. 7 vinkkiä: LinkedIn-profiili uudelle tasolle | Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA
  4. Näillä ohjeilla teet itsellesi hyvän LinkedIn-profiilin!

Lue myös, mitkä ovat LinkedIn-mainonnan eri muodot ja niiden hyödyt tai miten teet timanttisen LinkedIn-yrityssivun.

Hyvä meikkivoide

LinkedIn on työelämän leikkikenttä, joka on tärkeä monella alalla. Palvelu on oivallinen paikka luoda kontakteja ja tuoda omaa ammattitaitoa esille. Onnekkaimmat tyypit headhuntataan töihin tästä verkostoitumisen verkosta. Haastattelimme uravalmentaja ja Montevistan toimitusjohtaja Riikka Pajusta, ja kysyimme häneltä vinkit vaikuttavan LinkedIn -profiilin luontiin. Millä alkuun? Aivan ensimmäiseksi Pajunen neuvoo tekemään hyvän perusprofiilin, jossa kaikki kohdat ovat täytettyjä. Hyvä profiili pn vielä parempi, jos se puhuttelee haluamaasi kohderyhmää. – Monet tekevät hyvän Linkedin -profiilin, mutta sitä ei ole suunnattu kenellekään, eikä profiili silloin oikein palvele asiaansa, esimerkiksi työnhakua, Pajunen sanoo. "Ensivaikutelman luonissa tärkeintä on kuva, titteli ja esittelyteksti. " Profiilin suuntautuminen riippuu siitä, mitä tavoittelet: haluatko saada uuden työpaikan, uusia asiakkaita vai luoda asiantuntijabrändiä. Pajunen listaa tärkeimmiksi tekijöiksi ensivaikutelman luonnissa kuvan, tittelin ja esittelytekstin.

hyvä

Miten teet hyvän LinkedIn -profiilin? | Me Naiset

  • Miehille | Ilman syöpää
  • LinkedIn-profiili kuntoon – näin tuot osaamisesi esiin
  • Moderni pihasauna 26
  • 10 helppoa vinkkiä hyvään LinkedIn-profiiliin | aTalent Recruiting
  • 10 vinkkiä: Millainen on hyvä LinkedIn-profiili? – Grapevine
  • Hammaslääkäri hämeenlinna hätilä
  • Hyvä hotelli new yorkissa
  • Hyvä kannettava

7 vinkkiä: LinkedIn-profiili uudelle tasolle | Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA

Titteli kannattaa hioa tarkkaan. – "Looking for new opportunities" ei ole hyvä titteli työnhaussa. Kerro jokin adjektiivi ja intohimosi, kuten " Pankkialan superassari vapaana ". Tittelissä voi käyttää huumoria ja tuoda esiin omia vahvuuksia. Esittelyboksin tehtävä on vaikuttaa sen lukija – myit sitten palveluita, ajatuksia, persoonaa tai osaamistasi. – Kerro esittelyssä, mikä sinua motivoi. Intohimoiset tyypit myy. Tärkeää on myös tuoda selkeästi ilmi, mikä on lisäarvosi kohderyhmälle. "Kannattaa olla rohkeasti sellainen kuin on. Eli jos olet spontaani ja rohkea, osoita se tekstissä. " Älä luettele tässä kohtaa aiempaa työkokemusta, vaan tuo käytännön esimerkein ilmi erityisosaamisesi. Pajunen korostaa myös persoonan merkitystä. Kirjoita profiilisi tiivistelmään myös lyhyt pätkä persoonastasi ja vahvuuksista työelämässä, mikäli olet hakemassa töitä. – Kannattaa olla rohkeasti sellainen kuin on. Jos olet rauhallinen ja älykäs tyyppi, anna sen välittyä. Lisää yhteystietosi heti esittelytekstiin.

Näillä ohjeilla teet itsellesi hyvän LinkedIn-profiilin!

Työkokemuksen ja persoonan lisäksi koulutus on hyödyllistä lisätä profiiliin. Opinahjon lisäksi on hyvä listata opintojen fokusalue ja esimerkiksi lopputyön aihe, mikäli koet sen korostavan omaa osaamistasi. Järjestötoiminta ja kansainväliset kurssit ovat myös fiksu lisä, ne antavat lisätietoa kompetensseistasi ja kiinnostuksen kohteistasi. Profiili on hyvä olla ensisijaisesti englanniksi, sillä LinkedInin perushaut tehdään useammin sillä kielellä. Suomen kielen käyttö englannin ohella on kuitenkin hyvä lisä vahvistamaan löydettävyyttä hakutuloksissa, etenkin jos kohdeyleisönä on suomalaiset. LinkedIn käyttäjät suosivat usein englantia kommunikointikielenä, joten se kannattaa pitää ykkösvaihtoehtona. Älä nuukaile suositusten kanssa Ensiluokkaisessa LinkedIn-profiilissa hienosäätö on ehdottoman paikallaan. Lisää taitojasi näkyville, joita ihmiset verkostossasi voivat käydä suosittelemassa. Lisäksi voit pyytää julkisia suosituksia nykyisiltä tai entisiltä kollegoilta ja esimiehiltäsi. Aktiivisuutta osoittaa se, että käyt antamassa olennaisia suosituksia myös kontakteillesi.

hyvä suomi translation

Voit myös järjestää taidot niin, että ensimmäisenä listassa näkyvät ne taidot, joista olet eniten ylpeä. 7. Liity oman alasi ryhmiin Oletko jo ottanut huomioon LinkedInin groups -osion eli ryhmät? Löydät ne sivun yläosasta interests -kohdan alta. Ryhmissä pääset verkostoitumaan muiden samanhenkisten ihmisten kanssa, keskustelemaan toimialan tilanteesta, kehittämään omaa brändiäsi ja oppimaan uutta muilta ammattilaisilta. Ryhmissä kannattaa siis rohkeasti osallistua ja luoda keskusteluja. Useissa LinkedIn-ryhmissä julkaistaan paljon työpaikkailmoituksia, jotka löydät jobs tai job discussions - välilehdiltä. Jos et keksi mihin ryhmiin liittyä, käy katsomassa oman verkostosi ja alasi gurujen profiileja ja katso mihin ryhmiin he kuuluvat. Seuraa myynnin ja markkinoinnin työpaikkoja LinkedInissä Nyt voit seurata myynnin ja markkinoinnin työpaikkailmoituksia myös LinkedInissä. Palvelusta löydät tällä hetkellä työpaikkasivut opiskelijoille, ammattilaisille ja johtajille: älliköt Sonja Heikkilä Kirjoittaja on Skyhood Oy:n Marketing Manager.

hyvä kahvimylly
  1. Autokatos kahdelle autolle
  2. Birgitta ulfsson kuollut
  3. Belle ja sebastian
  4. Paras ilmainen virustorjunta xp update
  5. Kesäteatteri kuopio 2019