September 5, 2021

– Lisäbonuksena sovelluksella on voinut äänestää mm. Putous-hahmoja ja Voice of Finland -kisailijoita. Artikkelikuva: Yritys- ja maatalousasiakkaita palvelevan pankinjohtaja Lassi Varjon fyysinen työpaikka on nykyään Nordean Uudenkaupungin konttorissa.

Nordea - Pankit - Alinenkatu 36, Uusikaupunki - Puhelinnumero - Yelp

Kirjaudu maksuttomaan Oma Fonecta -palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja. Tietoa meistä Nordea Uusikaupunki sijaitsee kunnassa Uusikaupunki, alueella Kalaranta. Se on perustettu 25. 9. 2017. Se on julkinen osakeyhtiö, jonka toimiala on pankki. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa. Lounaisrannikon Osuuspankki Koulukatu 1 23500 UUSIKAUPUNKI Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta Kalanti Pankkitie 4 23600 KALANTI Lokalahden Osuuspankki Erkontie 16 23450 LOKALAHTI Taivassalon Osuuspankki Ihattulantie 5 23310 TAIVASSALO Mynämäen-Nousiaisten Osuuspankki pääkonttori Nummentie 3 21270 NOUSIAINEN Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

aquarius uusikaupunki

Voit luonnollisesti käyttää Nordean pankkipalveluita myös suoraan verkkopankin kautta tai puhelinpankkipalveluna. Näihin lisäpalveluihin tarvitaan tosin omat salasanat ja käyttäjätunnuksensa, jotka saat käymällä Nordean konttorissa. Nordea on pankkialan toimijana Pohjoismaiden suurin finanssikonserni, jolla on yhteensä yli 11 miljoonaa asiakasta (600 000 yritysasiakasta) sekä noin 1000:n konttorin verkosto. Konttoreita löytyy Pohjoismaiden ohella myös mm. Puolasta, Venäjältä, Virosta, Liettuasta, ja Latviasta. Nordea Pankki – Uusikaupunki Alinenkatu 36 23500 Uusikaupunki

kahveli uusikaupunki

Sen avulla voi hoitaa sekä yrityksen että henkilökohtaiset asiat. – Sovellus korvaa pahviset tunnuslukutaulukot ja on erittäin kätevä ja myös turvallisempi, sillä käytön turvallisuus varmistetaan usealla tavalla. Tunnuslukutaulukot tulevat tämän vuoden aikana poistumaan kokonaan käytöstä. Sovellus on laitekohtainen, mutta sen voi ja se kannattaakin ladata useampaan laitteeseen, jotta käyttö onnistuu vaikka esimerkiksi puhelin tipahtaa meren pohjaan. Toinen nopeasti suosiotaan kasvattanut mobiilisovellus on Siirto-palvelua. Se on Nordean, OP-ryhmän ja S-Pankin käyttöön ottama yhteispalvelu, jonka kautta voi siirtää rahan henkilöltä toiselle pelkän puhelinnumeron perusteella. Siirto on käytössä 24/7 ja maksu on perillä saman tien – Käyttäjiä palvelulla on jo yli 550 000. Se on näppärä esimerkiksi kirpputoreilla ja monenlaisissa muissa ihmisten välisissä rahansiirroissa ja toimii toki myös liikkeissä, jos sillä on vastaava palvelu käytössä. Sovelluksella voi myös lähettää tiedotteen vastaanottajalle, jolla ei vielä ole sovellusta ja pyytää tätä lataamaan sen, jotta rahojen siirto onnistuu.

Kirjaudu maksuttomaan Oma Fonecta -palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja. Tietoa meistä Nordea Rauma sijaitsee kunnassa Rauma, alueella Nummi. Se on perustettu 25. 9. 2017. Se on julkinen osakeyhtiö, jonka toimiala on pankki. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa. Eurajoen Säästöpankki, Eurajoen konttori Kirkkotie 6 27100 EURAJOKI Euran Osuuspankki Satakunnankatu 19 27510 EURA Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta Kalanti Pankkitie 4 23600 KALANTI Lounaisrannikon Osuuspankki Koulukatu 1 23500 UUSIKAUPUNKI Nakkila-Luvian Osuuspankki Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Henkilöstöä on tosiaan Uudessakaupungissa lisätty kevään aikana, mm. keskiviikon tilaisuutta isännöinyt pankinjohtaja Lassi Varjo on siirtynyt Uuteenkaupunkiin ja myös pankkineuvojia on tullut uusia. – Paikallisten henkilöiden apuna toimii sitten iso joukko erityisasiantuntijoita mm. maksuliikenteeseen ja sijoitustoimintaan ja Turun toimipisteestä voimme tarjota asiakaskohtaamisiin apua puhelimitse hyvinkin spesifisiin tilanteisiin. Lisäksi palvelua saa yleisiin asioihin puhelimen ja netin kautta vaikka joka päivä ympäri vuorokauden. – Aikanaan Nordea ja muutkin pankit kehittivät sovelluksia yksinään, mutta nykyään teemme paljon yhteistyötä yritysten kanssa, muidenkin kuin vain omien asiakkaidemme kanssa ja siten pyrimme vastaamaan todellisen tarpeeseen. – Nordea on voimakkaasti kehittyvä ja eteenpäin katsova yritys. Maksuliikenneasiantuntija Elina Sainio kertoi mm. pankin uudesta Tunnuslukusovelluksesta. Sen kautta pääsee verkko- ja mobiilipankkiin vahvistamaan maksuja ja suorittamaan vaikka verkko-ostoksia.

  1. Nordea pankki Uusikaupunki | aukioloajat
  2. 100 syytä matkailla suomessa
  3. Kone ja vene center kuopio live
  4. Ehdokkaat

Nordea Uudenkaupungin konttori sijaitsee osoitteessa Alinenkatu 36 23500 Uusikaupunki, palvellen sekä yritys- että henkilöasiakkaita. Konttorin yhteydestä löytyy myös omilla käyttöaikoinaan (maanantaista sunnuntaihin klo 06 – 23) tarjolla oleva maksuautomaatti. Maksuautomaatilla voit laskujen maksamisen ohella myös tehdä (ja tulostaa mukaan) tilikyselyjä Nordean pankkitiliisi. Jos teet maksuautomaatilla maksuja käyttäen VISA tai MasterCard luottokorttiasi, voit aina valita erikseen, jos suoritus otetaan korttiluoton vai suoraan pankkitilisi puolelta. Varsinainen Nordean pankkikonttori on täyden palvelun toimipiste, palvellen niin henkilöasiakkaita kuin yrityksiäkin samasta osoitteesta. Peruspalveluihin konttorissa lukeutuvat kassapalvelut (tilinostot ja tilille panot sekä tilisiirrot ja maksut), valuutanvaihdot, neuvontapalvelut (ajanvarauksella ja ilman ajanvarausta), sekä tallelokerot. Itsepalveluina konttorista löytyy (maksuautomaatin lisäksi) Otto. raha-automaatti, kolikkopiste (käytettävissä kun konttori on avoinna), sekä yösäilöpalvelu.

Nordea esittäytyi keskiviikkona Uudenkaupungin Yrittäjien aamukahvitilaisuudessa. Nordea on iso finanssikonserni, joka sopii erityisesti kasvaville ja kansainvälisille yrityksille, mutta ei unohda tavallista ihmistä ja yksityisasiakastakaan. – Maalis-huhtikuun aikana meillä ovat tulleet voimaan uudet organisatoriset yksiköt ja sen myötä olemme saaneet paikkakunnalle asiantuntemusta eri tavalla kuin ennen, kertoi pankinjohtaja Pertti Saarinen Nordean Lounais-Suomen alueelta. Nordean johtavana ajatuksena on olla helposti tavoitettavissa missä ja milloin tahansa. Käytännössä se tarkoittaa panostusta mobiilipalveluihin, ne ovat jatkuvan uudistuksen alaisena uusien vaatimusten ja tarpeiden mukaan. – Meillä on toki myös konttoriverkosto, mutta kuten olette havainneet, sitä on merkittävästi supistettu viime vuosien aikana ja näyttää siltä, että konttorien merkitys vähenee entisestään. Uudessa toimintatavassakin henkilökohtaisuus säilyy kuitenkin toiminnan ytimessä. Yrityspuolella pankki palvelee neljän eri kanavan kautta.

  1. Annas polka pepparkakor
  2. Hus päivystys helsinki
  3. Ilonen talo dvd
  4. Pentik sydän tuikkukippo
  5. Vallila pussilakanat