September 5, 2021
  1. Cello keittiö

Cousiño-Macul Riesling Reserva vuodelta 2008 on tammiviinin ystäville taivas ja juustoruokien kanssa loistava. Hauskalla etiketillä varustettu Spanish White Guerrilla Albarino tasottaa kivasti chilin poltetta. Ystävällinen henkilökunta ohjasi meidät pöytään, eikä aikaakaan, kun saatiin tilaukset selväksi viinejä myöten. Mayassa näköjään uskotaan sitoutuneeseen henkilökuntaan, jotka tuntevat tuotteensa ja tietävät mitä ja miten sitä myydä. Valitettavan harvinainen ilmiö kvartaalitaloudessa. Mayan minidillasit Kautta aikain, Maya ravintola on luottanut alkupaloilla minidillaseihin, eli eräänlaisiin tapas-annoksiin latinalaisamerikkalaisella twistillä höystettynä. Pyysimme alkuun sarjan suosituimpia annoksia ja hetken päästä eteemme ilmestyi tarjotin erilaisia herkkuja, toinen toistaan maistuvampia. Minidillasit ovat niin hyviä ja mielikuvituksella tehtyjä, ettei varmasti ole väärin tulla herkuttelemaan koko illaksi näillä? Pitkä ilta, iso porukka, tilaillaan pikkuhiljaa lautasellinen toisensa perään eri viinien kanssa.

Cello keittiö

22. 4. 2016 klo 16:51 Kotimaa – Lapsuudenkodissani oli aina hyvä ja turvallinen olla. Tuota kodin lämpöä haluaisin jakaa myös Mayn keittiössä, May Paavola kertoo. (Kuva Rodney Paavola) – Kodin ja keittiön merkitys tuli omasta perheestä. Meidän äiti loi sen ihanan tunnelman ja kodinlämmön, May Paavola kertoo. Terttu Sievänen oli kotiäitinä viidelle lapselleen. May on vanhin viidestä sisaruksesta. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Perhe ehti asua hetken Ruotsissa ja Suomessakin ennen asettumistaan Kanadaan. Terttu Sievänen elelee leskirouvana Vancouverissa. Kodin lämpöä haluaisin jakaa myös tv-ohjelmassani Mayn keittiössä. – Olin seitsenvuotias kun pikkuveli syntyi, eli äidilläni oli seitsemässä vuodessa viisi lasta. En voi unohtaa karjalaisen evakkoäitini ihanaa lauluääntä. Hän lauleli meille hengellisiä lauluja. Äiti tykkäsi mollilauluista. – Lapsuudenkodissani oli aina hyvä ja turvallinen olla. Tuota kodin lämpöä haluaisin jakaa myös Mayn keittiössä, May Paavola kertoo. May Paavola Amerikansuomalainen kotiäiti ja tv-persoona Mayn keittiössä, Alfa-TV torstaisin klo 21.

cello keittiö

22. 4. 2016 klo 16:36 Kotimaa – Rakastan sitä, että keittiössä on ihana tunnelma. Arjestakin tulee pyhä, kun tekee hyvää ruokaa. Kaikki ovat haltioissaan onnistuneesta ateriasta, May Paavola muistuttaa kotimaisemissaan Floridassa. (Kuva Rodney Paavola) – Sydän vaatii sen, että haluaa jakaa ruuan ja kodin ystävien kanssa. Kun saan käyttää luovuuttani, se on täysillä elämistä, sanoo kotiäiti ja TV-persoona May Paavola. Puoli kymmeneltä torstai-iltaisin hän kutsuu omaan keittiöönsä Alfa-tv:llä. May Paavolan taitavat kädet sekä ihastuttavasti fingelskaa puhuva amerikansuomalainen persoona ovat kanssamme. Keittiö onkin May Esther Paavolan rakkain paikka. – Aamuhetki on niin kaunis, etten koskaan väsy siihen. Kahvimukin vierellä on vihreä itse puristettu terveysmehu sekä paahdettu tattarileivän siivu maksamakkaran ja tuoreen kurkun kera. Floridan kodin ikkunasta näkyvät vesi, palmut ja auringonnousu. Vaikka maisema on ollut hänen omansa jo neljänkymmenen vuoden ajan, hän ei kyllästy. Aamuhetken ohella hän ei paljon istumista harrasta.

may keittiö reseptit

Silti oli hyvä olo. Edessä on jotain turvallista ja hyvää, mikä ei lopu koskaan. May on valmis palvelemaan toisia ja jakamaan hyvää. Hän väittää, että sydän on suurempi kuin lahjakkuus. – Sydän vaatii sen, että haluaa jakaa ruuan ja kodin ystävien kanssa. – Kun saan käyttää luovuuttani, se on täysillä elämistä. Luonto merkitsee valtavasti. – Suomessa katselen kiviä, sammalta, jäkälää, varpuja, oksia, havuja. Risutkin ovat arvokkaita, hän nauraa. Floridassa hän käyttää palmun- ja banaaninlehtiä tarjoiluun. – Jos sinulla ei ole pihaa, hae metsästä muutama oksa. Jos olet yksinäinen, kutsu ystävät kotiin ja tee heidän kanssaan ihana illallinen. Voit tehdä elämästäsi erityistä, May rohkaiseee. Makumuistoja on jo lapsuudesta. Äiti teki ihanaa maksastroganoffia. – Haistoin sen korttelin päähän. Siinä oli kermaa ja suolakurkkua. 34 vuotta sitten todettu keliakia teki aluksi elämästä haastavaa. Nyt hänen ohjeistaan voivat iloita muutkin gluteenittoman ruokavalion noudattajat. Keittokirjakin olisi kustannusvalmiina.

Lieneekö kamera koskaan päässyt tallentamaan sitä hetkeä keittiössä, jolloin May on tyytyväisimmillään. Hän on noussut varhain ja laittanut pataruuan tulelle. Paistuva kana, sipuli, sienet, oman yrttitarhan timjami täyttävät keittiön ihanilla tuoksuillaan. Pian padassa poreilee kukko viinissä. Kamera loistaa poissaolollaan. Mutta Mayn sydän laulaa. Alfa-TV: Mayn keittiössä (tavallisin lähetysaika to klo 21. 30) Lisää May Paavolan kuvia ja ruokaohjeita: "Kodin merkitys tuli lapsuudenperheeltä" Lue lisää täältä.

  • Noblessa keittiö
  • Kirkasvalolamppu vai herätysvalo
  • Mayn keittiö reseptit st
  • Juonteet silmän alla
  • Western union lähetä rahaa
  • Mayan aarre ei himmene - Reseptitaivas
  • Rokotukset jyväskylä kyllö

Viimeksi päivitetty 9 syyskuun, 2015 Jo legendaksi muodostunut Maya Bar & Grill jatkaa latinalaisamerikkalaisella makuilotulituksella vuodesta toiseen – ja hyvä niin. Suuressa fine-dining invaasiossa on hyvä välillä yllättyä, miten hyvin reipas latinoruoka maistuu? Pääsimme testaamaan kesällä 2015 uudistetun menun ja uuden karhean josper-hiiligrillin tuoreeltaan ja voidaan taas todeta; Mayan aarre ei edelleenkään himmene. Uusitulla listalla löytyy mukavasti pääruokia vähän yli kahden kympin hintaluokassa ja trendikkäänä uutuutena tullut mukaan isoja jaettavia lautasia "platos social", kuten Delicia Maya, joka sisältää mahtavat puoli kiloa härän sisäfileetä kylkiäisineen. Tämmöisestä vadista syö jo kolme-neljä henkeä, joten 59, 90€ ei ole hinta eikä mikään. Meillä oli pöytävaraus epäseksikkäimpään aikaan, eli tiistaina klo 18 ja hämmästykseksemme lähes joka pöytä oli täynnä, kun pamahdimme ovesta sisään. Iloinen puheensorina häivytti alkavan viikon apatian – kaikki näyttivät viihtyvän erinomaisesti.

30 Lue May Paavolan henkilöhaastattelu täältä

  1. E terveys turku
  2. Loma asunnot satakunta
  3. Kari koski silmälääkäri