September 4, 2021

Teemu Selänne

Teemu selänne twitter

Myös Leijonat on ottanut varovaisesti kantaa YouTube-tähti Tuure Boeliuksen kappaleen synnyttämän kohun johdosta. Homoseksuaalisuutta jääkiekossa käsittelevä kappale poiki tekijälleen jopa tappouhkauksia. Iltalehti kertoi perjantaina vihamyrskystä, jossa 17-vuotiasta Boeliusta syytettiin jopa Leijonien häpäisemisestä ja artisti itse luonnehti monen ottaneen hänen biisinsä pyhäinhäväistyksenä. Kappale Lätkäjätkä-Ville kertoo jääkiekkoilijasta, joka ihastuu naisten suosiosta huolimatta kertojan roolissa olevaan Boeliukseen. Kiekkolegenda Teemu Selänne herätti viikonloppuna huomiota otettuaan voimakkaasti kantaa Boeliuksen puolesta Twitterissä. – Omasta ja Leijonien puolesta: ei todellakaan häpäise, päinvastoin. Hyvällä esimerkillä kannustetaan jokaista olemaan rohkeasti oma itsensä, onnellinen ja iloinen, ja jokainen tehköön sen omalla tyylillään. Me tuetaan sua. Hyvä, Tuure! Zemiä! Pari tuntia myöhemmin myös Leijonat otti asiaan kantaa virallisella Twitter-tilillään, joskin tämä kannanotto jäi mediassa vähemmälle huomiolle.

teemu selänne twitter videos

Mutta kyllä silloin pitäisi jotain erikoista tulla vastaan, Teemu pohtii. – Kyllä sen joku työkuvio pitäisi olla. Ainakaan tässä vaiheessa emme ole suunnitelleet Suomeen pysyvästi muuttamista, Sirpa sanoo. Lue myös: Kiekkolegenda Teemu Selänne: "On yksi, jolle annan aina periksi" Kilpauransa lopettanut Kiira Korpi: "Olen muuntautumassa urheilijasta taiteilijaksi" Jutta Gustafsberg: En enää viitsi tavoitella kilpaurheilijan kroppaa

Teemu Selänne -kirjan tekijä Ari Mennander tuomittiin törkeistä talousrikoksista ehdolliseen vankeuteen – haastaa Selänteen yhtiöt oikeuteen

–Kun MM-kisat on saatu voitokkaasti korkattua, on aika ottaa kantaa ajankohtaiseen asiaan: Leijonat arvostaa kaikkia kannustajiaan ja myös kaukalosta löytyy suvaitsevaisuutta, Leijonat twiittasi ja sai kiitosta ihmisoikeusjärjestö Setan puheenjohtajalta Viima Lampiselta. Lampinen oli yrittänyt jo aiemmin herätellä Leijonia Twitterissä samaan tapaan kuin esimerkiksi tv-persoona Arman Alizad. Lampinen huomautti, että kannanotto oli varovainen: – Kannanotto on kovin varovainen, mutta kun tietää, mihin siinä viitataan, niin onhan tämä nyt hienoa. Tai ehkä hieno alku? Hyvä Leijonat! Myös muun muassa Kevan viestintäjohtaja Reija Hyvärinen kiitteli kannanottoa Twitterissä. – Vapaus ja ihmisarvo kuuluvat ihan jokaiselle! Samoin niin hieno peli kuin jääkiekko! Tämä hockeymom (kiekkoäiti) kiittää. Samoin varmaan moni nuori lajin parista tai laidalta. Hyvärinen oli jo aiemmin kommentoinut Selänteen kannanottoa, joka sai suuremman näkyvyyden ja keräsi paljon kiitosta. Kiittelijöiden joukossa olivat esimerkiksi laulaja-lauluntekijä Paula Vesala ja Helsingin kaupunginvaltuutettu Veronika Honkasalo (vihr.

Julkkikset Jääkiekkolegenda Teemu Selänne viettää parhaillaan kesäpäiviä Suomessa vaimonsa Sirpan kanssa. Vaikka pysyvä muutto Suomeen ei ole toistaiseksi suunnitteilla, kumpikaan ei tyrmää ajatusta kotimaahan pysyvästi palaamisesta. 15. 6. 2017 Kuvat: Hilppa Alanko Kesät perinteisesti Suomessa viettävät Teemu, 46, ja Sirpa Selänne, 46, ovat viettäneet nyt 10 päivää Suomessa. Tänä kesänä parilla on tiedossa muutamat häät, Hangossa vierailemista ja tenniksen pelaamista yhdessä. Teemun kesään kuuluu myös perinteinen kiekkoleiri. Teemulle on selvää, mitä hän odottaa kesässä eniten. – Kunnon kesäsäätä. Se on suurin toivomukseni, Teemu kertoo. – On kiva, että olemme täällä kuitenkin kaksi ja puoli kuukautta. Kyllä siinä ehtii tulla jo niitä hyviäkin ilmoja. Pääasia, että näemme sukulaisia ja kavereita, Sirpa sanoo. Muutto Suomeen ei ole mahdoton ajatus Paluu Kalifornian-kotiin on edessä elokuun puolessavälissä. Olisiko mahdollista, että Selänteet muuttaisivat joskus pysyvästi Suomeen? – Kyllä se aina on mahdollista.

  1. Musiikin vaikutus ihmiseen
  2. Poronkäristys ja pottuvoi | Pororeseptit
  3. Joulukuusi-Turkki - Suomi-Turkki Sanakirja - Glosbe
  4. Suomen jalkapallomaajoukkue
  5. Teemu selänne twitter today
  6. Teemu ja Sirpa Selänne: On mahdollista, että muutamme Suomeen
  7. Teemu selänne twitter news
  8. Abi goes tallinn 2019 esiintyjät day
  9. Teemu selänne twitter video
  1. Mielialan vaihtelut päivittäin